1. خانه
  2. /
  3. کتاب تربیت نویسنده در مدارس ابتدیی

کتاب تربیت نویسنده در مدارس ابتدیی

نویسنده: مایلز تاندی
3.4 از 1 رأی

کتاب تربیت نویسنده در مدارس ابتدیی

(رویکردهای عملی برای معلمان و دانش آموزان)
Creating Writers in the Primary Classroom
انتشارات: سروش
٪15
16000
13600
معرفی کتاب تربیت نویسنده در مدارس ابتدیی
آموزش نوشتن به بچه ها کاری فوق العاده باارزش است. نوشتن در بهترین حالت خود، رسانه ای قدرتمند است. وقتی بچه ها این مهارت را یاد بگیرند می توانند به درجه ای از رشد برسند که به گونۀ نویسندگان بنویسند. این کتاب برای آموزش نگارش در مدارس ابتدایی، رویکرد هیجان آور و جدیدی همراه پیشنهادهای بسیار عملی ارائه می دهد، تا به ایجاد جامعۀ نویسندگان در مدرسۀ شما که در آن همه می نویسند و به نوشتن علاقه دارند، کمک کند. این کتاب با جمع آوری تحقیقات سال های اخیر و با درگیرکردن کل برنامۀ درسی به معلمان نشان می دهد که چگونه کودکان را فعالانه در فرایند نوشتن درگیر کنند، آن ها را از دستیابی به آنچه که می توانند، هیجان زده کنند و به همه آن ها کمک کنند تا به خود به عنوان نویسنده بیندیشند. نویسندۀ مقدمۀ این کتاب، مایکل مورپورگو، خود از فعالان ادبیات کودک و نوجوان است و تا کنون به نشان های مهمی چون کارنگی، وایت برد و اسکارتیز دست یافته است.
درباره مایلز تاندی
درباره مایلز تاندی
مایلز تندی معلم، مربی، داستان نویس، سخنران و نویسنده است. علاقه او به رویکردهای یادگیری و آموزش فعال، بازیگوش و خلاق است. او احتمالاً بیشتر به خاطر کارش در زمینه آموزش نمایش در دبستان شهرت دارد. شروع درام 4-11 با دوست بزرگ و همکارش جو وینستون به نگارش درآمده است و اکنون در سومین نسخه بسیار موفق خود به سر می برد. مایلز و جو به تازگی کتاب جدیدی را با عنوان "شروع شکسپیر 4-11" منتشر کرده اند.
مقالات مرتبط با کتاب تربیت نویسنده در مدارس ابتدیی
مسابقه ادبی ایران کتاب (اولین دوره)
مسابقه ادبی ایران کتاب (اولین دوره)
ادامه مقاله
آشنایی با فن روایی «پیش آگاهی»
آشنایی با فن روایی «پیش آگاهی»

این تکنیک که با نام «آینه داری» نیز شناخته می شود، در صورت استفاده ی درست و مناسب، روشی عالی برای خلق تعلیق و تنش دراماتیک در مخاطبین است.

چگونگی خلق داستان های جدید از قصه های قدیمی
چگونگی خلق داستان های جدید از قصه های قدیمی

«زاویه ی دید»، داستان ها را به آثاری جدید تبدیل می کند و نشان می دهد ما به جای نیاز داشتن به مجموعه ای جدید از رویدادها، فقط به شیوه ای جدید برای نگاه کردن به آن ها نیاز داریم.

«عناصر داستانی» را بهتر بشناسیم
«عناصر داستانی» را بهتر بشناسیم

نوشتن یک داستان، مانند ساختن یک خانه است: ممکن است تمام ابزار و ایده های مورد نیاز را در اختیار داشته باشید، اما اگر پِی و و بنیان اثر محکم نباشد، حتی زیباترین سازه ها نیز دوامی نخواهند داشت.

آشنایی با شخصیت «ضد قهرمان» در ادبیات
آشنایی با شخصیت «ضد قهرمان» در ادبیات

کاراکترهایی پیچیده که وجهی تاریک در وجود آن ها به چشم می خورد

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب تربیت نویسنده در مدارس ابتدیی" ثبت می‌کند