1. خانه
  2. /
  3. کتاب سلام کسی اینجا نیست؟

کتاب سلام کسی اینجا نیست؟

4.5 از 2 رأی

کتاب سلام کسی اینجا نیست؟

Hi there is no one here
انتشارات: هرمس
٪15
130000
110500
معرفی کتاب سلام کسی اینجا نیست؟
در سال ۱۹۹۶ میلادی، نویسنده نروژی "یوستین گردر" کتابی به نام "سلام، کسی اینجا نیست؟" منتشر کرد. این کتاب در سال ۱۳۷۷ توسط مهرداد بازیاری به فارسی ترجمه شده و نشر هرمس (کیمیا) آن را به چاپ رساند.

"سلام، کسی اینجا نیست؟" یک داستان مصور ویژهٔ کودکان و نوجوانان است که تصاویر آن با متن داستان هماهنگ شده‌اند. این داستان دارای عناصر فلسفی فانتزی است و در مواردی از عناصر سورئال (فراواقعی) که خارج از قوانین منطق، استدلال و اراده آزاد قرار دارند می‌پردازد. به عبارت دیگر، داستان همزمان عناصر مافوق طبیعی و اسطوره‌های بومی و محلی را در کنار حوادث منطقی و معقول زندگی روزمره نمایش می‌دهد.

شخصیت اصلی این داستان یوکیم است، پسربچه‌ای که در انتظار تولد برادر کوچکش قرار دارد. در همین زمان، یک موجود عجیب که به نظر می‌آید از کره‌ای دیگر آمده است، به خانهٔ او می‌آید و آنها دربارهٔ روند شکل گیری انسان و نعمت‌هایی که خداوند به بشر داده و همچنین دلیل اعطای این نعمت‌ها با یکدیگر بحث می‌کنند و...
درباره یوستین گوردر
درباره یوستین گوردر
یوستین گوردر، زاده ی ۸ اوت ۱۹۵۲، نویسنده ی نروژی و معلم فلسفه است. عمده ی شهرت او به خاطر نگارش کتاب آموزش فلسفه در قالب داستان با عنوان دنیای سوفی است.او رمان نویس و خالق داستان های کوتاه است که بیش تر دارای اطلاعات فلسفی برای مخاطبین جوانش می باشد. یوستین گوردر در رشته ی فلسفه، الهیات، و ادبیات از دانشگاه اسلو فارغ التحصیل شد و سپس به مدت ده سال به تدریس «تاریخ عقاید» در دبیرستان ها پرداخت. او در حال حاضر به عنوان نویسنده در کنار همسر و دو پسرش در اسلو زندگی می کند. رمان معروفش به نام دنیای سوفی که در سال (۱۹۹۱ میلادی) منتشر شد، او را به شهرت رساند. این کتاب تاکنون به ۵۴زبان مختلف برگردانده شده و میلیون ها جلد آن به فروش رفته است. از روی کتاب دنیای سوفی فیلمی نیز به همین نام ساخته اند.گوردر سال ۱۹۹۷ به همراه همسرش، سیری دانویگ، جایزه ی سوفی را بنیان نهاد. این جایزه که نامش را از رمان دنیای سوفی گرفته، جایزه ی بین المللی برای پاسداشت حامیان طبیعت و توسعه، جایزه ای به مبلغ ۷۷هزار پوند است.
مقالات مرتبط با کتاب سلام کسی اینجا نیست؟
کتاب «دنیای سوفی»: دنیای شگفت‌انگیز فلسفه
کتاب «دنیای سوفی»: دنیای شگفت‌انگیز فلسفه
ادامه مقاله
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم

مطالعه ی فلسفه به منظور درک چگونگی تکامل ذهن و اندیشه ی بشر در طول زمان، اهمیت بسیاری دارد

جهانی نو با پیوند ژانرهای علمی تخیلی و فانتزی
جهانی نو با پیوند ژانرهای علمی تخیلی و فانتزی

چه اتفاقی می افتد وقتی دو ژانر علمی تخیلی و فانتزی، و انتظارات متفاوتی که از آن ها داریم، در تار و پود یکدیگر تنیده شوند؟

ژانر فانتزی، پرورشگاه تخیل و خلاقیت
ژانر فانتزی، پرورشگاه تخیل و خلاقیت

زمانی در تاریخ بشر، تمامی آثار ادبی به نوعی فانتزی به حساب می آمدند. اما چه زمانی روایت داستان های فانتزی از ترس از ناشناخته ها فاصله گرفت و به عاملی تأثیرگذار برای بهبود زندگی انسان تبدیل شد؟

نظر کاربران در مورد "کتاب سلام کسی اینجا نیست؟"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

خیلی خیلی بد. است من می‌خواهم کتاب را بخوانم اما هر چند می‌گردم پیدا نمی‌کنم

1401/01/31 | توسطذذذذ - کاربر سایت
2
|
پاسخ ها

یعنی چی ؟

1401/08/04|توسطسسس - کاربر سایت
1

تو گم شدی

1402/10/23|توسطععلللل - کاربر سایت
1