1. خانه
  2. /
  3. کتاب داستان بگو

کتاب داستان بگو

نویسنده: بوبت باستر
3.1 از 1 رأی

کتاب داستان بگو

چطور داستانت را تعریف کنی که همه ی دنیا گوش دهد
Do/ Story/
٪10
60000
54000
معرفی کتاب داستان بگو
دنیای امروز دوست دارد درباره ی شما بداند و داستان واقعی نهفته در رابطه با چرایی کاری که انجام می دهید، را بشنود. اگر بتوانید داستانی خوش ساخت با محوریت احساسی ارائه دهید، چه به منظور فروش محصول، یا به اشتراک گذاشتن فعالیت های شرکت، یا سرگرم کردن مخاطب باشد، افراد خیلی راحت تر جذب داستان می شوند و با آن ارتباط برقرار می کنند.
بوبت باستر مشاور داستان گویی، استاد دانشگاه و فیلمنامه نویسی است که با استودیوهای بزرگی مانند پیکسار، دیزنی و سونی انیمیشن، وشرکت های محصولات پیشرو و همچنین آژانس های تبلیغاتی و بازاریابی در سراسر دنیا کار کرده است. او در کتاب پیش رو، ابزار و اصولی که توسط بهترین داستان گویان دنیا مورد استفاده قرار گرفته است را به اشتراک می گذارد و به شما کمک می کند تا آن ها را در داستان خودتان به کار ببرید. در این کتاب می توانید: چگونگی آغاز کردن، ایجاد ساختار و شکل دادن به داستانتان را بیابید؛ راه های مختلف دست یافتن به جوهره ی داستانتان را پیدا کنید؛ و در کنید که چرا برقرار کردن ارتباط احساسی با مخاطب می تواند داستان شما را از یک داستان خوب به داستانی عالی تبدیل کند. خب، داستان شما چیست؟
درباره بوبت باستر
درباره بوبت باستر
بوبت باستر (Bobette Buster) هنر داستان نویسی دیجیتال را در دانشگاه شمال شرقی بوستون تدریس می کند. او در داستان سرایی در برنامه های سینمایی در سراسر جهان سخنرانی می کند و برای استودیوهای بزرگ مشاوره می دهد.
مقالات مرتبط با کتاب داستان بگو
مسابقه ادبی ایران کتاب (اولین دوره)
مسابقه ادبی ایران کتاب (اولین دوره)
ادامه مقاله
آشنایی با فن روایی «پیش آگاهی»
آشنایی با فن روایی «پیش آگاهی»

این تکنیک که با نام «آینه داری» نیز شناخته می شود، در صورت استفاده ی درست و مناسب، روشی عالی برای خلق تعلیق و تنش دراماتیک در مخاطبین است.

چگونگی خلق داستان های جدید از قصه های قدیمی
چگونگی خلق داستان های جدید از قصه های قدیمی

«زاویه ی دید»، داستان ها را به آثاری جدید تبدیل می کند و نشان می دهد ما به جای نیاز داشتن به مجموعه ای جدید از رویدادها، فقط به شیوه ای جدید برای نگاه کردن به آن ها نیاز داریم.

«عناصر داستانی» را بهتر بشناسیم
«عناصر داستانی» را بهتر بشناسیم

نوشتن یک داستان، مانند ساختن یک خانه است: ممکن است تمام ابزار و ایده های مورد نیاز را در اختیار داشته باشید، اما اگر پِی و و بنیان اثر محکم نباشد، حتی زیباترین سازه ها نیز دوامی نخواهند داشت.

آشنایی با شخصیت «ضد قهرمان» در ادبیات
آشنایی با شخصیت «ضد قهرمان» در ادبیات

کاراکترهایی پیچیده که وجهی تاریک در وجود آن ها به چشم می خورد

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب داستان بگو" ثبت می‌کند