1. خانه
  2. /
  3. کتاب زنی که به در و دیوار می خورد

کتاب زنی که به در و دیوار می خورد

نویسنده: رادی دویل
3.3 از 1 رأی

کتاب زنی که به در و دیوار می خورد

The woman who walked into doors
انتشارات: نشر ثالث
٪15
220000
187000
معرفی کتاب زنی که به در و دیوار می خورد
هزاره‌ی سوم آغاز به بیراهه رفتن بسیاری از جنبش‌ها و حرکت‌های رهایی‌بخش مبتنی بر آگاهی بود. جنبش‌های زنان و فعالیت‌های احقاق حقوق زنان یکی از به بیراه رفته‌هاست که امروز دیگر با «من هم(می تو)» تبدیل به ابزار دست برندهای سرمایه‌داری شده برای بازی‌های خبری و رسانه‌ای و طراحی لباس و اکسسوار مخصوص رژه‌ی اشرافیت روی فرش قرمز! با این‌همه بوده و هستند حرکت‌های اصیل و درستی که در قالب هنر و ادبیات، به اعماق واقعیت‌های زندگی زنان در سرتاسر جهان رفته و روایت‌ها و تصاویری تکین و تکان‌دهنده ارائه داده‌اند. کتاب «زنی به در و دیوار می‌خورد» داستان زنی‌ست که زخم‌های حاصل از وحشتناک‌ترین خشونت‌های خانگی روی تنش همیشه بوده و هست و به مانند میلیون‌ها زن در سرتاسر جهان در پاسخ به چرایی این زخم‌ها گفته است: «به در و دیوار خوردم»! پنهان‌کاری و سر در گریبانی، از ترس، خجلت، عشق جنون‌آمیز و حتی خشم، زنانی را ساخته و پرداخته که از دست‌ها، پاها، کمربندها و غیره زخم و کبودی بر تن‌شان مانده ولی آنچه بروز می‌دهند کتک خوردن از در، پنجره، دیوار، میز، پایه‌ی مبل، تخت و کابینت است! زنی به در و دیوار می‌خورد را رادی دویل نوشته و قصه‌ی زنی‌ست که بدون دست راستش هم خانه و بچه‌هایش را رتق و فتق می‌کند، چون در و دیوار دستش را از او گرفته‌اند!
درباره رادی دویل
درباره رادی دویل
رادی دویل (Roddy Doyle) (متولد ۸ مه ۱۹۵۸ در دوبلین) نویسنده، نمایشنامه نویس و فیلمنامه نویس ایرلندی است. رادی دویل در دوبلین بزرگ شد و تحصیل کرد و با مدرک کارشناسی هنر از دانشگاه یونیورسیتی کالج در همان شهر فارغ التحصیل شد. او چند سالی زبان انگلیسی و جغرافیا تدریس می کرد، تا سال ۱۹۹۳ که با موفقیت کتاب پدی کلارک، به طور تمام وقت مشغول نویسندگی شد.از آثار دویل، پدی کلارک در سال ۱۳۸۴ با ترجمه ی میلاد زکریا توسط موسسه ی فرهنگی-انتشاراتی اندیشه سازان منتشر شده است.
نظر کاربران در مورد "کتاب زنی که به در و دیوار می خورد"
2 نظر تا این لحظه ثبت شده است

مو به تنم سیخ شد وقتی فهمیدم نویسنده‌ی این کتاب یک مرده ! دست خوش آقای رادی دویل . چنان زیبا از زبان ما سخن گفتید که می‌تونم امیدوارم باشم جهان جای بهتری میشه .

1403/08/22 | توسطآرمین بیطرفیان
0
|

من خیلی این کتاب رو دوست داشتم. با خیلی از قسمت‌های کتاب اشک ریختم. چقدر قلم این نویسنده روان بود و چقدر دردناک

1403/06/07 | توسطمحبوبه - کاربر سایت
1
|