1. خانه
  2. /
  3. کتاب طلا در مس(3 جلدی)

کتاب طلا در مس(3 جلدی)

نویسنده: رضا براهنی
4.07 از 7 رأی

کتاب طلا در مس(3 جلدی)

(در شعر و شاعری)
Tala dar Mes
انتشارات: زریاب
ناموجود
1950000
معرفی کتاب طلا در مس(3 جلدی)
طلا در مس نوشته رضا براهنی در فاصله سال‌های 1339و 1344 نوشته شده و نویسنده درباره این کتاب تصریح می‌کند” : طلا در مس با عصر خود، در کنار عصر خود، در میان حرکات و سکنات عصر خود نوشته شده، و به همین دلیل، انگار در ذات و در هستی آن عصر بود که طلا در مس نوشته شد. رشد آن متناسب با رشد آثار شعری عصر خود بوده است. طلا در مس تذکره الشعرا هم نیست، تاریخ زندگی آدم‌ها، افکار و عقاید را نمی‌دهد، بلکه به ساختارهای آثار و تفکر آفرینندگان آن‌ها می‌پردازد “.پاره‌ای از مباحث کتاب بدین‌قرار است : شعر و اشیا”، “تصویر چیست؟”، “خلاقیت، تجربه و مسئولیت شاعرانه”، “طلا در مس (تحقیقی در تشابهات بین مولوی، سوررئالیسم، رمبو، و فروید)، “نقد تحلیلی شعر امرو”، “فرم چیست؟”، “ادبیات رسمی و ادبیات غیر رسمی”، “زن و مرد در شعر فارسی “و “ادبیات پدرسالار و ادبیات مادر سالار.
درباره رضا براهنی
درباره رضا براهنی
رضا براهنی در سال ۱۳۱۴، در تبریز به دنیا آمد. در ۲۲ سالگی از دانشگاه تبریز لیسانس زبان و ادبیات انگلیسی گرفت سپس به ترکیه رفت و پس از دریافت درجه دکتری در رشته ی خود به ایران بازگشت و در دانشگاه به تدریس مشغول شد. رضا براهنی هم چنین چند دوره کارگاه نقد، شعر و قصه نویسی برگزار کرد که باعث شکل گیری یک جریان ادبی در دهه ی هفتاد شمسی شدند. در سال ۱۳۵۱ خورشیدی به آمریکا رفت و شروع به تدریس کرد. در سال ۱۳۵۳ خورشیدی، بار دیگر به آمریکا رفت در سال ۱۳۵۶ جایزه ی بهترین روزنامه نگار حقوق انسانی را گرفت.
نظر کاربران در مورد "کتاب طلا در مس(3 جلدی)"
2 نظر تا این لحظه ثبت شده است

درود بی پایان کتاب سترگ درخور و شایسته است این کتاب و کیمیا و خاک و قصه نویسی از آثار گران قدر ادبیات ما محسوب می‌گردد باسپاس

1403/01/27 | توسطکاربر سایت
3
|

درود. این کتاب سترگ، اثر بسیار خوب و مفیدی برای دوستداران شعر و ادب پارسی و به ویژه دانشجویان زبان و ادبیات پارسی به منظور شناخت دقیق شعر امروز و عوامل موثر بر شکل گیری آن است. به بودن هر سه جلد این اثر نفیس در کتابخانه شخصی خود مفتخرم و به علافمندان پیشنهاد می‌کنم که بی‌تردید از رهگذر خواندن این اثر گران سنگ زنده یاد استاد دکتر براهنی، بر توشه‌های علمی خود، خواهند انداخت. برکامه باشید.

1402/08/20 | توسطسید مجتبی میری هزاوه
7
|