وقتی فردی سنش بالا می رود و انتخاب هایش در زندگی کمتر می شود ، راحت است که از راه های نرفته اش پشیمان شود . پشیمانی ای که منجر می شود نتوانید حالا زندگیتان را در آغوش بگیرید. راه حل درمان را می توان در کتاب جسورانه و روشنگر و یا حتی احتمالا دگون کننده ی زندگی جانسون و یافت. . . . این کتاب هوشمند ، با طراوت و عاری از روانکاوی سطحی است و از همه بهتر قدرت تخیل را برای تحول و احتمالا بازداشتن شما از مشکلات به کار می اندازد.
تا به حال آرزوی یک زندگی متفاوت را داشته اید؟ در نیمه ی اول زندگی مشغول بنای شغل، یافتن شریک زندگی، تشکیل خانواده و انجام وظایف فرهنگی هستیم؛ وظایفی که جزو مطالبات جامعه است. بهای تمدن مدرن و امروزی این است که ما به ناچارتک جانبه می شویم و بیش از پیش در تحصیلات، حرفه و شخصیتمان تخصص پیدا می کنیم. اما زمانی که به نقطه ی عطف میان سالی می رسیم، روان ما شروع می کند به جست وجوی آنچه که درست، حقیقی و معنادار است. درست همین موقع است که زندگی نزیسته ی ما در وجودمان سربرمی آورد و خواستار توجه ما می شود. این کتاب نوشته شده است تا در زمینه ی تبدیل پشیمانی، ناامیدی و نارضایتی به خودآگاهی برتر به شما کمک کند.
یاد می گیرید تا: محدودیت های قدیمی را رها کنید؛ به روابط دوستی، خانواده و شغل خود روح ببخشید؛ گزینه های جدید زندگی و استعدادهای پنهانی خود را آزاد کنید؛ فرصت های «خطرناک» میان سالی را تصاحب کنید؛ در هنر سرزندگی در لحظه به خوبی استاد شوید و ارتباط خود با زندگی نمادین را دوباره زنده کنید؛ ارتباطی ضروری بین خودآگاهی معمولی و خودآگاهی بیدار.
زندگی نزیسته چیست؟ زندگی نزیسته شامل تمامی آن جنبه های ضروری وجود شما می شود که به طرز مناسبی با تجربه های شما ترکیب نشده اند. ما می توانیم صدای طبل زندگی نزیسته را که در دوردست ذهنمان نواخته می شوند را در ناله ها و شکوه هایمان بشنویم که می گویند:«اگر فلان کار را کرده بودم... باید فلان کار را می کردم... می توانستم فلان کار را بکنم...»
«روانشناسی» برای بسیاری از نویسندگان، موهبتی بزرگ است و بینشی ارزشمند را درباره ی چگونگی کارکرد ذهن انسان به آن ها می بخشد.