کتاب غیور

Zealot
کد کتاب : 665
مترجم :
شابک : 978-964-9940-04-5
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 328
سال انتشار شمسی : 1394
سال انتشار میلادی : 2013
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 1
زودترین زمان ارسال : ---

جزو لیست پرفروش ترین های نیویورک تایمز

معرفی کتاب غیور اثر رضا اصلان

کتاب غیور، اثری پرفروش نوشته ی نویسنده ی ایرانی/آمریکایی، رضا اصلان است. حدود دو هزار سال پیش، مُبلغی دوره گرد، سراسر شهر جلیل در فلسطین را زیر پا گذاشت و برای برپایی حکومت خدا، پیروانی را گرد هم آورد. جنبش انقلابی ای که او پدید آورد، آنقدر برای حکومت، تهدیدآمیز بود که او را به عنوان یک شورشی برانداز، اعدام کردند. پس از گذشت چند دهه از مرگ او، پیروانش او را خدا نامیدند. رضا اصلان در کتاب غیور، از طریق تحلیل زمانه ی پرآشوب عیسی مسیح، پرداختی جدید به یکی از تأثیرگذارترین شخصیت های کل تاریخ بشر داشته است. اصلان تلاش کرده تا با ارائه ی تحلیلی متوازن و بدون جهت گیری به تمامی جنبه های زندگی عیسی مسیح بپردازد و اسرار و رازهای پرتعداد پیرامون زندگی این شخصیت را مورد واکاوی قرار دهد.

کتاب غیور

رضا اصلان
رضا اصلان، زاده ی 3 می 1972، مجری، تهیه کننده، روشنفکر، پژوهشگر مطالعات دینی و نویسنده ی ایرانی/آمریکایی است.خانواده ی اصلان در سال 1979 از تهران به ایالات متحده عزیمت کردند. او مدرک کارشناسی اش را در رشته ی مطالعات دینی از دانشگاه سانتا کلارا دریافت کرد، مدرک کارشناسی ارشد را در رشته های مطالعات خداشناسی و هنرهای زیبا گرفت و در رشته ی جامعه شناسی در سطح دکتری تحصیل کرد.اصلان و نامزد سابقش، روزنامه نگاری به نام آماندا فورتینی، در سال 2008 از یکدیگر جدا شدند و او با نویسنده و کارآفرینی به نام ...
نکوداشت های کتاب غیور
A fascinating, provocative, and meticulously researched biography.
زندگی نامه ای شگفت آور، تفکربرانگیز و به دقت بررسی شده.
Goodreads

A well-researched, readable book.
کتابی خواندنی و به دقت بررسی شده.
Kirkus Reviews Kirkus Reviews

Compulsively readable . . . This superb work is highly recommended.
فوق العاده خواندنی... این اثر ممتاز، بسیار توصیه می شود.
Publishers Weekly Publishers Weekly

قسمت هایی از کتاب غیور (لذت متن)
در دنیای کهن، این موضوع برای یک نویسنده خیلی عادی و حتی مورد انتظار بود که داستان هایی درباره ی خدایان و قهرمانانی بگوید که واقعیت اساسی وجودشان، نادرست، اما پیام اصلی شان، صحیح و درست تلقی می شد.

یهودی های سده ی اول که درباره ی مسیح می نوشتند، تصمیمشان را درباره ی این که او چه کسی است، گرفته بودند. آن ها، زندگی نامه ای تاریخی درباره ی یک انسان نمی نوشتند بلکه مجموعه مباحثی استدلالی و خداشناسانه را درباره ی ماهیت و کارایی مسیح در قالب یک منجی خلق می کردند.

هر دو انجیل از اصطلاح «پسر خدا» دقیقا مشابه متون مقدس عبری استفاده می کنند: به عنوان یک لقب ملوکانه و نه یک توصیف.