کتابی قدرتمند است که حاوی پیشنهادهای عملی، متفکرانه و مثال های واقعی زندگی است که به ما کمک می کند صحبت کنیم، خودمان را به طور موثر بیان کنیم و مرزهای محکمی تعیین کنیم.
این راهنمای آموزنده و در دسترس فراتر از تکنیک های ارتباط سالم است و به روانشناسی می پردازد که الگوهای ارتباط ما با دیگران را هدایت می کند.
جنا یک دختر مجرد ۲۵ ساله بود که در یک شرکت حقوقی به صورت تمام وقت کار می کرد. او به دلیل احساس نگرانی، اضطراب، بی خوابی، و استرس شغلی برای درمان مراجعه کرده بود و مشکل خود را این گونه شرح داد: «مدیر شرکت از من انتظار دارد ۲۴ ساعته در اختیار او باشم. او حتی خارج از ساعات کاری با من تماس می گیرد و پیام می فرستد. آخر هفتهٔ گذشته که با دوستانم بودم برای پرسیدن یک سوال بی اهمیت دربارهٔ پرونده ای که روی آن کار می کردم با من تماس گرفت. یعنی نمی توانست تا صبح روز بعد صبر کند؟ او این مسئله را درک نمی کند که من هم برای خودم یک زندگی شخصی دارم. از این وضعیت خسته شده ام اما برای تأمین هزینه های زندگی به این کار نیاز دارم. من در طول دو دهه تجربهٔ درمان گری با زنان بسیاری مواجه شدم که احساس می کردند دیگران درک شان نمی کنند و در روابط معمولا نادیده گرفته می شوند. بسیاری از زنان در تلاش هستند که دریابند چگونه احساسات، افکار، خواسته ها و نیازهای خود را در روابط فردی به گونه ای موثر بیان کنند؛ به طوری که علاوه بر تأمین نیازهای شان، روابط خود را نیز با دیگران حفظ کنند.
کتاب خیلی خوب و کمک کننده ای بود و در واقع رویکرد هیجان مداری توی روانشناسی رو بیشتر نشون میداد چون تاثیر هیجانات و شناسایی شون خیلی مهمه و همینطور در مورد سبکهای دلبستگی صحبت میکرد که چقدر توی روابط ما تاثیر داره به نظرم کتاب برخلاف عنوانش فقط مختص زنان نیست و به همه اختصاص داره چون هیجانات ماست که روی رفتار و عمل مون تسلط داره و ترجمهی دکتر شکیب عالی بود