1. خانه
  2. /
  3. کتاب فاصله

کتاب فاصله

3.6 از 1 رأی

کتاب فاصله

و داستان های دیگر
Where I'm Calling From
انتشارات: مرکز
ناموجود
39500
معرفی کتاب فاصله
کارور از تواناترین داستان نویسان معاصر آمریکا و جهان است و مجموعه ی حاضر دربردارنده ی برخی از به ترین داستان های کوتاه او است، هرچند که همه ی آثارش از چنان کیفیت و قدرتی برخوردارند که انتخاب به ترین از میان آن ها کاری دشوار است. داستان های کارور اغلب درباره ی زنان و مردانی است که گویی از درون ویران شده اند و این ویرانی در تنهایی و عدم امکان ارتباط آنان با دیگران نمود پیدا می کند. گاهی خوش بختی را بیرون از زنده گی خود و در زنده گی دیگران می بینند اما کارور نشان می دهد این تصوّر آنان نیز چندان متکی به واقعیت نیست و فقط به دلیل آن است که دستی از دور بر آتش دارند. شخصیت های او در صحنه پردازی حداقل گرایانه ی داستان هایش به شدت برای خواننده ملموس و قابل درک می شوند و در پایان داستان هایش خواننده که ابتدا حس می کند اتفاق مهمّی رخ نداده، ناگهان متوجه هیبت و هول ناکی آن چه رخ داده می شود.
درباره ریموند کارور
درباره ریموند کارور
ریموند کلوی کارور جونیور (زادهٔ ۲۵ مه، ۱۹۳۸ - درگذشتهٔ ۲ اوت، ۱۹۸۸) نویسندهٔ داستان های کوتاه و شاعر امریکایی بود. او یکی از نویسندگان مطرح قرن بیستم و هم چنین یکی از کسانی شمرده می شود که موجب تجدید حیات داستان کوتاه در دههٔ ۱۹۸۰ شده اند.

پیشهٔ کارور به عنوان نویسنده به داستان های کوتاه و شعر اختصاص یافته بود. او خود را به عنوان کسی که «تمایل به ایجاز و قوّت دارد» و «به نوشتن داستان های کوتاه معتاد است»، معرفی کرده است. (در دیباچهٔ «از کجا تلفن می کنم»، مجموعه ای که در سال ۱۹۸۸ منتشر شد). دلیل دیگری که برای ایجاز آثار او مطرح می شود این است که «داستان کوتاه و شعر را می توان در یک نشست نوشت و خواند». این مسئله برای وی یک انتخاب ساده نبود، بلکه ملاحظاتی عملی بود تا او با در نظر داشتن آن ها بتواند در کنار شغل های متفاوت و ناهمگون اش، به نوشتن نیز برسد. موضوعات و ایده های آثار او که عموما بر تجربه های کارگری تمرکز دارند به وضوح انعکاسی از زندگی خودش هستند. همین مسئله را می توان در مورد بن مایه های مکرر اعتیاد به الکل و بازپروری از آن که در آثار وی موجود است، مطرح کرد.


ویژگی های کتاب فاصله
  • برنده ی جایزه ی او هنری سال 1988
  • نامزد دریافت جایزه ی پولیتزر سال 1989
  • نامزد دریافت جایزه ی حلقه ی منتقدین کتاب آمریکا سال 1988
مقالات مرتبط با کتاب فاصله
توصیه های «جویس کارول اوتس» درباره هنر خلق «داستان کوتاه»
توصیه های «جویس کارول اوتس» درباره هنر خلق «داستان کوتاه»
ادامه مقاله
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب فاصله" ثبت می‌کند