1. خانه
  2. /
  3. کتاب تاریخ فلسفه قرن هفدهم

کتاب تاریخ فلسفه قرن هفدهم

نویسنده: امیل بریه
3.4 از 1 رأی

کتاب تاریخ فلسفه قرن هفدهم

History of Philosophy
انتشارات: هرمس
ناموجود
85000
معرفی کتاب تاریخ فلسفه قرن هفدهم
یکی از مزایای مطالعه در مورد گذشته کلاسیک این است که متوجه می شویم تعداد کمی کشف جدید وجود دارد که آثار قدیمی را منسوخ می کند - بنابراین کتاب تاریخ فلسفه قرن هفدهم امیل برهیه در مجموعه تاریخ فلسفه ای جامعه و موشکافانه است. دقیقا کجاها فلسفه توانسته به پدیده بر ضد خود در نسبت تاریخی قرار بگیرد.
به طور کلی ، این مقدمه ای عالی ، مختصر (گاهی خیلی کوتاه) بر یک سنت فلسفی است که در مورد دوران ما بسیار بیشتر از مطالعات کلاسیک یونان درباره افلاطون و سقراط صحبت می کند.

ما تمایل داریم هر چیزی را پس از روزهای شکوه آتن به زباله دان تاریخ منتقل کنیم ، اما در اینجا چیزهای زیادی می توان آموخت ، هم در مورد علم می تواند بر تفکر عمیق تأثیر بگذارد ، و هم در مورد اینکه چه مقدار هنوز هم بعد از 2000 سال از تاریخ تفکر باقی مانده است. و از آنجا که تمرکز اصلی فلسفه هلنیستی و رومی چگونگی زندگی خوب در جهانی عجیب و سریع در حال تغییر است که فاقد قطب نمای قوی اخلاقی / مذهبی است ، به جای تعمق در اشکال عرفانی ، این اثر خواندنی لحظاتی دارد که مستقیما با قرن 21 در ارتباط قرار می گیرد.

درباره امیل بریه
درباره امیل بریه
امیل بریه (Émile Bréhier)‏ (۱۲ آوریل ۱۸۷۶ در بار-لو-دوک- ۳ فوریه ۱۹۵۲ در پاریس) فیلسوف فرانسوی و یکی از تاریخ‌دانان برجسته فلسفه غرب است. او همواره در تلاش بود تا یکی ازجامع‌ترین و مستندترین مجموعه‌های "تاریخ فلسفه" غرب را جمع آوری کند و با استناد به پیشینهٔ اندیشهٔ کهن غرب، تحقیقات خود را بر فلسفهٔ یونانی (به ویژه فلسفه رواقی و نوافلاطونی) متمرکز سازد تا بدین وسیله موضوعات تاریخ‌مدار و سنت فلسفهٔ غرب را بر خاستگاهی تاریخی- انتقادی تبیین کند. مهم‌ترین اثر او، «تاریخ فلسفه» (بریه) (۱۹۲۱) است که در هفت جلد نگاشته شده‌است. این اثر در دو بخش مجزا تألیف شده که بخش اول آن در سه مجلد دورهٔ یونانی، دورهٔ انتشار فرهنگ یونانی و دورهٔ رومی، قرون وسطی و دورهٔ تجدد چاپ شده‌است. بخش دوم آن با تمرکز بر تاریخ فلسفهٔ جدید، مشتمل بر چهار مجلد تاریخ فلسفه قرن هفدهم، قرن هجدهم، قرن نوزدهم (نظام‌های فکری ۱۸۰۰ تا ۱۸۵۰) و قرن نوزدهم (دورهٔ نظام‌های پس از ۱۸۵۰) و قرن بیستم است. بخش‌های هفت‌گانهٔ مذکور با دو ضمیمهٔ «فلسفه شرق» و «فلسفه بیزانس» که دوستان بریه تألیف کردند، تکمیل شد و بدین ترتیب یکی از مهم‌ترین آثار تاریخ فلسفهٔ عمومی به زبان فرانسوی منتشر شد. برگردان فارسی چهار جلد نخست از مجموعهٔ مزبور را علی‌مراد داوودی، یحیی مهدوی و اسماعیل سعادت انجام داده‌اند. ترجمهٔ جلد پنجم (قرن هجدهم) که اسماعیل سعادت آن را ترجمه کرده با موضوعات طرح شده در جلد ششم تاریخ فلسفه کاپلستون ارتباط نزدیکی دارد با این تفاوت که کاپلستون تمرکز خود را بیشتر بر کانت متمرکز کرده بود و بریه در پی تبیین شرح مبسوط‌تری از فلسفه قرن هجدهم بود.
مقالات مرتبط با کتاب تاریخ فلسفه قرن هفدهم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
ادامه مقاله
نظر کاربران در مورد "کتاب تاریخ فلسفه قرن هفدهم"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

این چرا تجدید چاپ نمیشه، درست همین جلدرو کم دارم...

1403/05/16 | توسطزانیار روا
0
|