ژوزف هنریچ (متولد 1968) استاد آمریکایی زیست شناسی تکاملی انسان در دانشگاه هاروارد است. هنریچ قبل از ورود به هاروارد، استاد روانشناسی و اقتصاد در دانشگاه بریتیش کلمبیا بود. او به این سؤال علاقه مند است که چگونه انسان ها از «پریمات نسبتاً غیرقابل توجهی در چند میلیون سال پیش به موفق ترین گونه در جهان تبدیل شدند» و چگونه فرهنگ تکامل ژنتیکی گونه ما را شکل داد.هنریش دارای مدرک لیسانس انسان شناسی و مهندسی هوافضا از دانشگاه نوتردام است که در سال 1991 به دست آورد. از سال 1991 تا 1993، او به عنوان مهندس سیستم های تست و ارزیابی برای جنرال الکتریک هوافضا (در سال 1993 به مارتین ماریتا فروخته شد) در اسپرینگفیلد، ویرجینیا کار کرد. . در سال 1995 مدرک کارشناسی ارشد و چهار سال بعد دکترای مردم شناسی را از دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس گرفت.از سال 2002 تا 2007، هنریش در هیئت علمی دانشگاه اموری در گروه مردم شناسی بود. او سپس کرسی تحقیقات کانادا در فرهنگ، شناخت و تکامل مشترک در دانشگاه بریتیش کلمبیا شد و در آنجا استاد دپارتمانهای روانشناسی و اقتصاد بود. در سال 2015 به عنوان استاد و رئیس گروه زیست شناسی تکاملی انسان در دانشگاه هاروارد منصوب شد.هنریش در سال 2003 جایزه شغلی اولیه ریاست جمهوری برای دانشمندان و مهندسان و جایزه هایک 2022 را دریافت کرد.
مورد نادری از یک جلد که سزاوار همه تمجیدهای فراوانش است. . . به طور کلی، این یک نسخه قابل توجه است که یک مورد قدرتمند ایجاد می کند
هنریش چشم انداز جدیدی را ارائه می کند که می تواند کار ضروری را برای مرتب کردن چیزهایی که جبران ناپذیر و ارزشمند در میراث منحصر به فرد، تأثیرگذار و به شدت مشکل ساز سلطه غرب است، تسهیل کند.
شاید شما هم کژگونه باشید. اگر در جامعه ای غربی، صنعتی و ثروتمند با نظام سیاسی دمکراتیک پرورش یافته اید هیچ بعید نیست روان شناسی عجیب و غریبی داشته باشید. کژگونه ها برخلاف بسیاری از مردمان جهان، همچنین برخلاف اغلب انسان هایی که تا کنون روی کره ی خاکی زیسته اند، انسان هایی به غایت فردباورند، به سادگی همرنگ جماعت نمی شوند، ذهنی تحلیلگر و انتقادی دارند و مدام مشغول ویژگی ها و توانمندی های خویش اند. آن ها طی چند قرن اخیر سراسر اروژت را در بر گرفتند، رنسانس و انقلاب صنعتی را رقم زدند، ثروتمند شدند و تدریج سلطه ی خود را بر جهان افکندند. اما چرا و چگونه؟
مرسی از ایران کتاب که در ارسال کتاب از باکس استفاده کرد. بخش زیادی از کتاب به تاثیر کلیسا کاتولیک بر نهاد خانواده و تاثیر اون بر سایر ساختارهای اجتماعی میپردازه ترجمه خوب و کتاب بسیار ارزشمند که از دریچه جدیدی به تحول و رشد غرب میپردازه (عالی)
به نظرم یه استیون پینکر دیگه از نویسنده این کتاب بیرون میاد. موضوع کتاب، ایدههاش، تحلیل دادههاش و نتایجی که ازشون میگیره بینظیره. یکم ترجمه بخش اول کتاب سنگین و بده که اونم گیرایی مطالب نویسنده جبرانش میکنه.
بیش از پیش به ترجمهی چنین تحقیقاتی احتیاج داریم. تا به دام بستههای از پیش تهیه شده و نا متناسب نیفتیم