جورج الیوت

جورج الیوت

جرج الیوت با نام واقعی ماری آن ایوانس، زاده ی ۲۲ نوامبر ۱۸۱۹ در چیلور کتون در وارویکشایر انگلستان و درگذشته ی ۲۲ دسامبر ۱۸۸۰ در لندن، رمان نویس انگلیسی دوران ویکتوریا و ایجاد کننده ی روش آنالیز روانشناسی شخصیت های رمان ها مدرن است.ماری آن ایوانس نام مستعار مردانه ی جورج الیوت را برای خود انتخاب کرد تا اطمینان یابد آثارش مورد توجه جدی مخاطبان قرار می گیرند. اگرچه نویسندگان زن در آن زمان آزادانه نام اصلی شان را در آثار خود می نوشتند؛ اما او می خواست تا تنها یک نویسنده ی داستان های عاشقانه نباشد.وی از پدری نجار و بنا متولد شد و فرزند سوم خانواده بود. اولین اثر ادبی مهم او در سن ۴۳ سالگی (۱۸۶۲) منتشر شد، که ترجمه ی «زندگی مسیح»، اثر «دیوید استرائوس» بود. او یکی از برجسته ترین نویسندگان عصر ویکتوریا است و آثارش که داستان آن ها بیش تر در انگلستان به وقوع می پیوندند، به خاطر دیدگاه های رئالیسم و روان شناختی شهرت دارند.در سال ۱۸۶۴ «آموس بورتون»، اولین قسمت از داستان های «صحنه های زندگی روحانی»، را در مجله ی «بلک وود» منتشر کرد. اولین رمان کاملش در سال ۱۸۵۹ به نام «آدام بید» به چاپ رسید، که مورد استقبال فراوان و البته کنجکاوی مردم قرار گرفت.بعد از موفقیت رمان «آدام بید» تا ۱۵ سال بعد از آن به نوشتن رمان های محبوب ادامه داد. در همان سال رمان «آسیاب رودخانه ی فلاس» را نوشت و آن را به همسرش «جورج هنری لیوس» تقدیم کرد. آخرین رمان جورج الیوت در سال ۱۸۷۳ به نام «دانیل دروندا» منتشر شد. این نویسنده روز ۲۲ دسامبر ۱۸۸۰ بعد از دو سال درگیری با بیماری کلیوی در سن ۶۱ سالگی درگذشت.معروف ترین رمان الیوت «میدل مارچ» (۱۸۷۱–۱۸۷۲) است که نقطه ی عطفی در تاریخ رمان محسوب می شود. بعد از «جین آستین»، هیچ نویسنده ای به اندازه ی الیوت در آثارش صریحا به بیان مشکلات اجتماعی و انتقادهای سیاسی نپرداخت.او هفت رمان و ۱۱ کتاب شعر از خود به جا گذاشته است.

کتاب های جورج الیوت

سایلاس مارنر


ادام بید


آسیاب کنار فلوس


میدل مارچ


Silas Marner


Silas Marner


بیشتر بخوانید

حقایقی درباره «جورج الیوت»، خالق کتاب «میدل مارچ»

در این مطلب قصد داریم به حقایقی کوتاه درباره ی زندگی شخصی و حرفه ای این نویسنده ی برجسته و تأثیرگذار بپردازیم.

نگاهی به نویسندگان بزرگ با نام های مستعار

برخی از محبوب ترین و پرفروش ترین نویسندگان در دنیای ادبیات، تمام مسیر حرفه ای خود را با به کارگیری هویت هایی جایگزین خلق کرده اند.

برترین رمان های نخست نویسندگان برجسته

آثاری که شروع کننده ی مسیرهای حرفه ایِ درخشانی بودند و در برخی موارد، یک شَبه خالق خود را به شهرت رسانده اند.

آینه ی تمام نمای زندگی بشر در ادبیات تاریخی

می توان گفت که هدف اصلی این ژانر، «زندگی بخشیدن به تاریخ» از طریق ساختن داستان هایی درباره ی گذشته یا یک دوره ی تاریخی خاص است.

چرا هنوز هم داستان می خوانیم

در این مطلب سعی شده است که با نگاهی گذرا و البته امروزی، تأثیرات و چرایی اهمیت قصه ها و آثار داستانی را با هم بررسی کنیم.