1. خانه
  2. /
  3. کتاب از رنجی که می بریم

کتاب از رنجی که می بریم

نویسنده: جلال آل احمد
7 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.5 از 1 رأی

کتاب از رنجی که می بریم

From the pain we are suffering
انتشارات: مجید (به سخن)
٪10
65000
58500
3.5 از 1 رأی

کتاب از رنجی که می بریم

From the pain we are suffering
٪15
52000
44200
پیشنهاد ویژه
3.4 از 1 رأی

کتاب از رنجی که می بریم

From the pain we are suffering
انتشارات: جامه دران
٪25
80000
60000
پیشنهاد ویژه
3.3 از 1 رأی

کتاب از رنجی که می بریم

From the pain we are suffering
انتشارات: جامی(مصدق)
٪30
80000
56000
پیشنهاد ویژه
3.3 از 1 رأی

کتاب از رنجی که می بریم

From the pain we are suffering
انتشارات: ارس
٪20
76500
61200
3.5 از 1 رأی

کتاب از رنجی که می بریم

From the pain we are suffering
انتشارات: فردوس
ناموجود
76500
3.9 از 1 رأی

کتاب از رنجی که می بریم

From the pain we are suffering
انتشارات: معین
ناموجود
800
معرفی کتاب از رنجی که می بریم
کتاب «از رنجی که می‌بریم» اثر جلال آل‌احمد، نویسنده برجسته ایرانی، مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه است که در سال ۱۳۲۶ منتشر شد. این اثر، انعکاسی از دردها و رنج‌های جامعه ایران در آن زمان است و با لحنی انتقادی و گاه طنزآمیز به مسائلی مانند فقر، بی‌عدالتی و عقب‌ماندگی می‌پردازد.
مجموعه داستان «از رنجی که می‌بریم» شامل عناوین زیر است:
• «دره خزان‌زده»: روایتی از زندگی زنی که در فقر و فلاکت غوطه‌ور است؛
• «زیرابی‌ها»: به تصویر کشیدن زندگی فلاکت‌بار مردم جنوب ایران و استثمار آنها توسط ثروتمندان؛
• «در راه چالوس»: سفر دو دوست به شمال ایران و مشاهدات آنها از وضعیت نابسامان جامعه؛
• «آبروی از دست رفته»: داستانی درباره مردی که به‌دلیل فقر و بی‌عدالتی، آبرو و حیثیت خود را از دست می‌دهد؛
• «محیط تنگ»: به تصویر کشیدن زندگی کسالت‌بار و بی‌معنی یک خانواده ایرانی؛
• «اعتراف»: داستانی درباره مردی که به گناهان خود اعتراف می‌کند و از رنج‌های روحی خود می‌گوید؛
• «روزهای خوش»: خاطرات دوران کودکی نویسنده و روزهای خوشی که از دست رفته است.
جلال آل‌احمد در این کتاب، با ظرافتی خاص، رنج‌ها و دردهای جامعه ایران را به تصویر می‌کشد. استفاده از زبانی ساده و گاه عامیانه، ارتباطی عمیق و موثر بین داستان‌ها و مخاطب شکل می‌دهد. کتاب «از رنجی که می‌بریم» به‌عنوان یکی از آثار مهم ادبیات فارسی معاصر و از بهترین داستان‌های کوتاه ایرانی شناخته می‌شود. پرداختن به مسائلی مانند فقر، بی‌عدالتی و عقب‌ماندگی، این اثر را تا به امروز تازه و درخور توجه نگه داشته است.
درباره جلال آل احمد
درباره جلال آل احمد
جلال آل احمد (۲ آذر ۱۳۰۲ و براساس برخی روایت ها ۱۱ آذر، ۱۳۰۲، تهران - ۱۸ شهریور ۱۳۴۸، اسالم، گیلان) روشنفکر، نویسنده، منتقد ادبی و مترجم ایرانی و همسر سیمین دانشور بود. آل احمد در دههٔ ۱۳۴۰ به شهرت رسید و تأثیر بزرگی در جریان روشنفکری و نویسندگی ایران داشت. نویسندگانی چون نادر ابراهیمی و غلامحسین ساعدی از او تأثیر گرفتند.جلال آل احمد در ۱۱ آذر ۱۳۰۲ در خانواده ای مذهبی در محلهٔ سیدنصرالدین شهر تهران به دنیا آمد. وی پسر عموی آیت الله طالقانی بود. خانوادهٔ او اصالتا اهل شهرستان طالقان و روستای اورازان بود. دوران کودکی و نوجوانی جلال در نوعی رفاه اشرافی روحانیت گذشت. پس از اتمام دوران دبستان، پدر جلال، سید احمد طالقانی، به او اجازهٔ درس خواندن در دبیرستان را نداد؛ اما او تسلیم خواست پدر نشد.در سال ۱۳۲۲ وارد دانشسرای عالی تهران شد و در رشته زبان و ادبیات فارسی فارغ التحصیل گشت. او تحصیل را در دوره دکترای ادبیات فارسی نیز ادامه داد، اما در اواخر تحصیل از ادامه آن صرف نظر کرد. نخستین مجموعهٔ داستان خود به نام «دید و بازدید» را در همین دوران منتشر کرده بود. او که تأثیری گسترده بر جریان روشنفکری دوران خود داشت، به جز نوشتن داستان به نگارش مقالات اجتماعی، پژوهش های مردم شناسی، سفرنامه ها و ترجمه های متعددی نیز پرداخت. البته چون اطلاعات او از زبان فرانسه گسترده نبود، پیوسته در کار ترجمه از دوستانی مانند علی اصغر خبره زاده، پرویز داریوش و منوچهر هزارخانی کمک می گرفت. شاید مهم ترین ویژگی ادبی آل احمد نثر او بود. نثری فشرده و موجز و در عین حال عصبی و پرخاشگر، که نمونه های خوب آن را در سفرنامه های او مثل «خسی در میقات» یا داستان زندگی نامهٔ «سنگی بر گوری» می توان دید. در سال ۱۳۲۶ دومین کتاب خود به نام «از رنجی که می بریم» را همزمان با کناره گیری از حزب توده چاپ کرد که بیانگر داستان های شکست مبارزاتش در این حزب است. پس از این خروج بود که برای مدتی به قول خودش ناچار به سکوت شد که البته سکوت وی به معنای نپرداختن به سیاست و بیشتر قلم زدن بود.جلال آل احمد در ۱۸ شهریور ۱۳۴۸ در چهل و پنج سالگی در اسالم گیلان درگذشت. پس از مرگ نابهنگام آل احمد، پیکر وی به سرعت تشییع و به خاک سپرده شد، که باعث باوری دربارهٔ سربه نیست شدن او توسط ساواک شد. همسر وی، سیمین دانشور، این شایعات را تکذیب کرده است، ولی شمس آل احمد قویا معتقد است که ساواک او را به قتل رسانده و شرح مفصلی در این باره در کتاب از چشم برادر بیان کرده است.جلال آل احمد وصیت کرده بود که جسد او را در اختیار اولین سالن تشریح دانشجویان قرار دهند؛ ولی از آن جا که وصیت وی برابر شرع نبود، پیکر او در مسجد فیروزآبادی جنب بیمارستان فیروزآبادی شهر ری به امانت گذاشته شد تا بعدها آرامگاهی در شأن او ایجاد شود و این کار هیچ گاه صورت نگرفت.
مقالات مرتبط با کتاب از رنجی که می بریم
مسیر شکل‌گیری ادبیات مدرن ایران
مسیر شکل‌گیری ادبیات مدرن ایران
ادامه مقاله
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن

در این مطلب قصد داریم به تعدادی از کتاب های کلاسیک کوتاه بپردازیم که انتخاب هایی عالی برای ورود به جهان آثار کلاسیک به شمار می آیند.

نظر کاربران در مورد "کتاب از رنجی که می بریم"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

خوانش قلم جلال آل احمد سرگرم‌کننده ست . به نظرم بعد از کتاب مدیر مدرسه ، این اثر بهترین کار اوست . داستان روز‌های خوش که آخرین داستان این کوتاه بود ، برام لذت بخش‌تر از سایر داستان‌ها بود .

1402/06/25 | توسطمعین فرشید
0
|
پاسخ ها

البته اصلاح می‌کنم ، اگر به ترتیب علاقه م بگم ابتدا ، مدیر مدرسه ، بعد سرزمین کندو‌ها و بعد از رنجی که میبریم

1402/06/26|توسطمعین فرشید
0

بهترین رمان آل احمد نفرین زمین می‌باشد

1403/01/30|توسطرضا علیخانی - کاربر سایت
0