توصیه شده به هر کسی که می خواهد مشکلات را حل کند، روابط صمیمی تری بسازد و یا به کاوش در رابطه ی میان زبان و خشونت بپردازد.
تکنیکی ساده که گفتگوی سالم را می پروراند.
خوش ساخت و با توضیحاتی جامع.
پایه ی «ارتباط بدون خشونت»، مهارت های کلامی و ارتباطی است تا قدرت مان را برای انسان بودن، بیشتر کند. «ارتباط بدون خشونت»، ما را به بازسازی چگونگی بیان خود و گوش دادن به حرف دیگران راهنمایی می کند تا به جای بازتاب های غیر ارادی و رفتارهایی که عادت شده است، واژه ها و جمله هایمان را آگاهانه بر پایه ی مسئولیت و شناخت نسبت به آنچه درک می کنیم، احساس نماییم.
احساس ها چندان مهم نیستند، آنچه ارزش دارد «روش درست اندیشیدن» است. معمولا یاد گرفته ایم که «دگر هدایت شده» باشیم به جای این که با خود پیوند برقرار کنیم، باید یاد بگیریم که «در مغزمان باشیم» و در جست و جوی «آنچه که دیگران فکر می کنند برای ما درست است که انجام دهیم».
در یک کارگاه آموزشی، خانمی می گفت از پرکاری همسرش خسته شده و تقاضایش نتیجه ی عکس داده است. او ادامه داد: «من از همسرم خواستم وقت فراوانی صرف کارش نکند و او سه هفته بعد اعلام کرد در مسابقه ی گلف ثبت نام کرده است.» این خانم در فهماندن آنچه نمی خواهد، یعنی صرف وقت زیاد همسر برای کارش، موفق بود اما در تقاضای آنچه که می خواست، ناموفق شد. سپس دریافت که تقاضایش را با بیانی دیگر ابراز کند. او با خود اندیشید و گفت: «ای کاش به او گفته بودم من دوست دارم دست کم یک بعد از ظهر را در خانه با من و بچه ها باشی.» طرح تقاضا با زبان عمل مثبت و آشکار روشن می سازد که ما واقعا چه می خواهیم. زبان گنگ، به ابهام درونی می انجامد.
«روانشناسی» برای بسیاری از نویسندگان، موهبتی بزرگ است و بینشی ارزشمند را درباره ی چگونگی کارکرد ذهن انسان به آن ها می بخشد.
کدوم ترجمه خوبه لطفا راهنمایی بفرمایید
برای اصلاح خود در ارتباط با دیگران کتاب کم نظیری است
کتاب خوبیه ، البته نه ترجمه کامران رحیمیان
ترجمه کی خوبه؟
یه کتاب کاربردی برای بهبود روابط و گفتگوی اثربخش
ارتباط بدون خشونت زبان زندگی