صومعه پارم رمانی از استندال است که در سال 1839 منتشر شد روایتگر داستان یک نجیب زاده ایتالیایی در دوران ناپلئونی و بعد از آن ، که مورد تحسین بالزاک، تولستوی ، آندره ژید، دی لمپدوسا و هنری جیمز قرار گرفت. همچنین این این رمان برای اپرا ، فیلم و تلویزیون استفاده شده است.
فابریزیو دل دونگو که از اشراف جوان و ایتالیایی است ، مصمم است که از دستور پدر راست گرای خود سرپیچی کند و برای جنگ برای ناپلئون به میدان برود. او در نبرد واترلو ، آماده و در عین حال پر از شور و شوق جنگ و جلال ظاهر می شود. سرانجام با توجه به توصیه ها ، فابریزیو به میلان باز میگردد..
در بازگشت چون پدرخوانده اش مارکی دل دونگو، او را از قصر می راند به نزد عمه اش در پارم پناه می برد. در واقع، ژینای بسیار زیبا که بیوه مانده است، با دوک دو سانسورینا ی پیر ازدواج کرده است و زینت دربار کوچک پارم است. فابریس جوان، اکنون که راه افتخار نظامی به رویش بسته شده است، در چنین محیطی، برای معاضدت جاه پرستی عمه اش، آماده پیش گرفتن راه کشیشی می شود و معاون اسقف پیر می گردد. اما، روحیه پر هیاهوی او، که هدفی حقیقی ندارد، او را به عشقهای پرحادثه و زودگذر می کشاند …
صومعه پارم بسیار درخشان است.
حکایتی حماسی از جنگ ، عشق ، جنسیت، سیاست و مذهب ... یک روایت بسیار خوب.
ترجمهی محمد نجابتی فوق العاده است و لذت خواندن این اثر کلاسیک را صد چندان کرده
مترجم اینده داریه نجابتی
ماشاالله محمد نجابتی افرین
استاندال این کتاب و فقط طی دوازده روز نوشت
استاندال در مکاتباتی با بالزاک راجب رمان بحث و فگتگو میکند.
مگه میشه شخصیت فابریس و جینا سانسورینا رو در این کتاب فراموش کرد؟ شخصیت پردازی فوق العاده هست. اثری به یاد ماندنی از استاندال
این رمان در حد تبلیغی که واسش میکنند نیست بهترین اثر استاندال سرخ و سیاه است . ترجمه آقای نجابتی هم توفیر چندانی با ترجمه آقای نیکپور نداشت ، این همه اثر خوب تو دنیا هست مترجمین دنبال بازترجمه میروند .. چرا ؟
با احترام فراوان، بنده، دو ترجمۀ موجود رو با هم مقایسه کردم، بسیار متفاوت بودند. ترجمۀ آقای نجابتی را به مراتب خوشخوانتر و روانتر یافتم. از ایشان قبلاً "ترز راکن" از امیل زولا را خوانده بودم که فوق العاده بود. در ضمن دوست گرامی چه اشکالی داره از یک اثر، چندین و چند ترجمه موجود باشه؟ به این ترتیب هر فردی میتواند به سراغ مترجم محبوب خود برود و همچنین بازار ترجمه رونق مییابد. ترجمهها با هم مقایسه میشوند و مورد نقد قرار میگیرند. اینگونه است که در کار ترجمه رشد و شکوفایی رخ میدهد.
دوست عزیز وقتی مترجمی (چه کهنه کار ،چه تازه کار) سراغ بازترجمه اثری میرود ،باید علت بازترجمه را بگوید ، خوشخوانتر روانتر، سلیقه من در ترجمه، یا مترجم محبوب که نشد حرف؟ .
لطفا ترجمهی جدید این کتاب را از نشر ققنوس موجود کنید.🙏
استاندال در سال 1842، در نیمه راه شهرت، درگذشت و چندین اثر، از رمان و داستان کوتاه گرفته تا سفرنامه و نقد هنری، از خود به جای نهاد. آثار او همه از اندیشه ای نو و شیوه ای نو در نویسندگی حکایت میکند. اساس اندیشۀ او این است که آدمیان جویای خوشبختیند. از این رو، در نظر او نقاشی چنین زندگیی باید نقاشی وسایلی باشد که آدمی برای رسیدن به خوشبختی بر میگزیند. شیوۀ او در این کار تحلیل است، بدین معنی که عمل قهرمانان داستان هایش را، با ظرافت و دقت، به اندیشهها و احساسات تجزیه میکند. از این رو نقاشی بیرون درداستانهای استاندال جایی ندارد. کار او “مشاهدۀ دل آدمی” و به راستی که در این کار تواناست. در حوالی سالهای 1833 و 1834، استاندال به نسخۀ دستنویس کهن ایتالیایی، که از حوادث تاریخی و اسرار مهمی از خاندان هایی قدیمی پرده بر میداشت، دست یافت. یکی از آنها، که شرح کوتاهی بود تحت عنوان “منشأ اعتلای خانوادۀ فارنز”، دلش را سخت ربود و همان بود که مایۀ اصلی کار او در نوشتن “صومعۀ پارم” قرار گرفت.
یک کلاسیک تمام عیار، پر از شخصیت هایی با عنوانهای درباری و اشرافیِ پرنس و پرنسس، دوک و دوسش، مارکی و مارکیز، کنت و کنتس و ... کتاب، مورد تحسین نویسندگان بزرگی مثل بالزاک و تولستوی و آندره ژید بوده. یک اثر باارزش جهت شناخت درباریان و اشرافیان قرن نوزدهم ایتالیا و فرانسه. داستانی پر از عشق و سیاست و نفرت و خیانت.
کتاب خوبی بود، غیر اینکه از نظر من خیلی شرح ماوقع داشت و در اخر هم تو یه صفحه سرانجام کل شخصیتارو تعیین کرد
سلام جهت اطلاع مدیرت محترم سایت اینکه کتاب با چند صفحه ایراد چاپی بدستم رسید که بعد از ۵ روز اطلاع به واتساپ هنوز خبری نشد و مجبور شدم با همون وضعیت هدیه بدم. انتظار داشتم کمی در پشتیبانی هاتون سرعت بیشتری داشته باشید متشکرم
یک اثر کلاسیک جذاب با ترجمه خوب
جلد نیلوفر، شومیز نیست. سخت است. لطفا اصلاح شود.
سلام، اصلاح شد، سپاس از شما
خیلی گرونه😫😫
گرون که بود البته تا اوایل سال ۱۴۰۱ ولی با افزایش قیمت کاغذ و هزینههای امسال اگر آخر امسال یا سال ۱۴۰۲ تجدید چاپ بشه میره بالای ۳۸۰۰۰۰ تومان متاسفانه