1. خانه
  2. /
  3. کتاب غارهای پولادین

کتاب غارهای پولادین

2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
5 از 1 رأی

کتاب غارهای پولادین

The Caves of Steel
انتشارات: چترنگ
٪15
180000
153000
3.5 از 1 رأی

کتاب غارهای فولادی

The Caves of Steel
انتشارات: کتاب آمه
٪15
250000
212500
معرفی کتاب غارهای پولادین
ماجرا در هزاران سال بعد اتفاق می‌افتد. دکتر سارتون به قتل می‌رسد. این یک قتل ساده نیست؛ چراکه دکتر سارتون، ساکن شهرک فضایی روی زمین، در محدودۀ شهر زمینی کشته شده است. به همین دلیل کارآگاه الایجا بیلی، از زمینی‌ها، مأمور کشف راز این قتل می‌شود و در این راه آر. دنیل آلیوا که رباتی کاملا انسان‌نماست، او را همراهی می‌کند. غارهای پولادین اولین کتاب از مجموعۀ رباتی آیزاک آسیموف است. آسیموف با خلق جهانی در چند هزار سال آینده که در آن زمینی‌ها در شهرک‌هایی محصور در پولاد و مدفون در زمین زندگی می‌کنند و بخشی از انسان‌ها کرات دیگر فضا را مسکون کرده‌اند، مرزهای تخیل را در زمان خود جابه‌جا کرده است. آیزاک آسیموف (۱۹۲۰- ۱۹۹۲) که استاد بیوشیمی در دانشگاه بوستون بود، بیش از پانصد جلد کتاب نوشته است که بخشی از آن‌ها داستان‌های علمی تخیلی و بخش دیگر آن‌ها علم به زبان ساده است. کتاب غارهای پولادین را سعید سیمرغ به فارسی برگردانده است و نشر چترنگ آن را در ۲۷۲ صفحه منتشر کرده است.
درباره آیزاک آسیموف
درباره آیزاک آسیموف
آیزاک آسیموف، زاده ی ۲ ژانویه ۱۹۲۰ و درگذشته ی ۶ آوریل ۱۹۹۲ میلادی، نویسنده ی آمریکایی روسی تبار گونه های علمی، علمی–تخیلی، خیال پردازی، وحشت بود.او در استان اسمالنسک در شوروی در خانواده ی آسیابانی یهودی متولد شد. در پنج سالگی خانواده اش به آمریکا مهاجرت کردند. از آن جا که در خانه با او به زبان های ییدیش (زبان یهودیان اروپای شرقی) و انگلیسی صحبت می کردند، به هر دو زبان روان سخن می گفت، اما روسی نیاموخت.خواندن را از پنج سالگی آموخت و از آن هنگام در امور اداره ی مغازه ی لبنیات فروشی به خانواده کمک می کرد. خود وی سحرخیزی اش در سال های آینده را مرهون همین کمک ها و تلاشش برای راضی کردن پدر به این که تنبل نیست، می دانست. در همان مغازه مجله های علمی-تخیلی هم فروخته می شد و آیزاک کوچک آن ها را می خواند. او در حدود یازده سالگی شروع به نوشتن داستان کرد و چند سالی بیشتر نگذشته بود که توانست داستان هایش را به مجله های عامه پسند بفروشد. در ۱۸ سالگی نخستین داستانش را به نام «گشتی در حوالی سیارک وستا» نوشت که در شماره ی اکتبر ۱۹۳۸ مجله داستان های حیرت آور چاپ شد. سه سال بعد، در سال ۱۹۴۱ داستان دیگری با عنوان شبانگاه به مجله ی داستان علمی - تخیلی حیرت آور فروخت که در آن زمان برترین مجله در این عرصه بود. مجله ی داستان علمی - تخیلی حیرت آور برای هر کلمه یک سنت پرداخت می کرد.قوانین سه گانه ی رباتیک وی از شهرت جهانی برخوردار است و دانشنامه ی بریتانیکا وی را واضع واژه ی رباتیک در زبان انگلیسی می شناسد. وی بیش از ۵۰۰ عنوان کتاب در تمام دسته های اصلی رده بندی دوی (به جز فلسفه) دارد و سیارک آسیموف ۵۰۲۰ به افتخار وی نامگذاری شده است. آسیموف، کلارک و هاین لاین به عنوان سه نویسنده ی بزرگ گونه ی علمی–تخیلی شناخته می شوند.
مقالات مرتبط با کتاب غارهای پولادین
آثار ماندگار در «عصر طلایی داستان علمی تخیلی»
آثار ماندگار در «عصر طلایی داستان علمی تخیلی»
ادامه مقاله
«آیزاک آسیموف» را بهتر بشناسیم
«آیزاک آسیموف» را بهتر بشناسیم

در این مطلب قصد داریم حقایقی جالب را درباره ی زندگی این نویسنده ی پیشگام آمریکایی با هم مرور کنیم.

نظر کاربران در مورد "کتاب غارهای پولادین"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

آسیموف به جای این که نویسنده باشه ماشین اکسپوزیشن گوییه. تم مشترک همه داستاناش این طوریه که دو نفر نشستن یکیشون داره یه سری فکت علمی رو واسه اون یکی(در واقع برای خواننده)توضیح میده انگار به جای رمان داری مقاله میخونی.کاراکتر نداریم چون اصلا شخصیت پردازی نداریم فقط یه سری تیپ داریم که تو همه آثارش تکرار میشن تا حدی که میتونی حدس بزنی فلانی میخواد چه حرفی بزنه یا چه واکنشی نشون بده.کاش به جای این همه تمرکز روی اون میرفتیم سراغ نویسنده‌های مهم اما کمتر شناخته شده مثل ام جان هریسون یا آلیستر رینولدز یا دیلینی

1402/03/11 | توسطمحمد حسین نیا
6
|
پاسخ ها

دقیقا، نویسنده‌های روز دنیا با ایده‌های جدید رو باید ترجمه کرد.

1402/03/28|توسطجعفری
1