1. خانه
  2. /
  3. کتاب شفاگر جنون

کتاب شفاگر جنون

نویسنده: الیف شافاک
پیشنهاد ویژه
4.75 از 4 رأی

کتاب شفاگر جنون

The Saint of Incipient Insanities
انتشارات: نشر نون
٪25
269000
201750
معرفی کتاب شفاگر جنون
رمان « شفاگر جنون» سفری است که الیف شافاک، نویسنده‌ی این رمان وضعیت آمریکای معاصر و پیچیدگی‌های اجتماعی‌اش را در آن روایت می‌کند. این رمان داستانی طنز و در عین حال غم‌انگیز چند دوست جوان و تلاش بی‌پایانشان برای رسیدن به حس خوشبختی را نشان می‌دهد که تجارب گوناگون آن‌ها را در این راه، تعریف می‌کند.
عمر، عابد و پیو، سه هم‌خانه‌اند که از نقاط مختلف دنیا برای تحصیل به آمریکا رفته‌اند. عمر اهل استانبول و دانشجوی دکتری علوم سیاسی است. او خود را به سرعت با فرهنگ آمریکا وفق می‌دهد و عاشق خانم شکلات‌ساز روشن‌فکری به نام گیل می‌شود که به خودکشی تمایل دارد. گیل اهل آمریکا و با فرهنگ خود بیگانه است و در تلاش برای یافتن هویت خود از چیزی دریغ نمی‌کند. عابد بیوتکنولوژی می‌خواند و نگران زندگی بی‌قیدانه عمر است و در همان حال در تلاش است تا رابطه‌اش را با نامزدش در مراکش حفظ کند. پیو مکزیکی است و اگرچه از اجسام تیز وحشت دارد، دندانپزشکی می‌خواند و با خاندان پر جمعیت الگره، نامزدش، و رفتارهای خود آلگره درگیر است. با گذشت زمان رابطه این دوست ها با یکدیگر تغییر می‌کند و تصوراتشان از خودشان، کشورهایشان و فرهنگ غالب را به چالش می‌کشد.
شفاگر جنون اثری است مملو از بازی‌های زبانی، علاقه‌های زودگذر به فرهنگ عامه، و نوعی هوشمندی بی‌باکانه که شافاک را در بستر ادبیات معاصر ارائه می‌دهد.
درباره الیف شافاک
درباره الیف شافاک
الیف شافاک یا الیف شفق، زاده ی ۲۵ اکتبر ۱۹۷۱ استراسبورگ فرانسه) نویسنده ای ترک تبار است. او از دانشگاه تکنیک اورتا دو غوی آنکارا لیسانس روابط بین الملل و فوق لیسانس مطالعات زنان و دکترای علوم سیاسی گرفت. او در هنگام تحصیل در دوره ی فوق لیسانس، اولین کتاب داستانش را در سال ۱۹۹۴ و در سال ۱۹۹۷ هم رمان دومش را منتشر کرد. پس از اتمام دوره ی دکترا به استانبول آمد و آینه های شهر را نوشت. شافاک در سال های ۲۰۰۴–۲۰۰۳ با درجه استادیاری در دانشگاه میشیگان و بعد در بخش مطالعات خاور نزدیک دانشگاه آریزونا مشغول به کار شد و از ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۹ نیز ستون نویس روزنامه ی زمان بود.شافاک دو رمان به انگلیسی نوشته است که به خاطر اشاره به نسل کشی ارمنیان در رمان دومش به نام حرام زاده ی استانبول، از سوی دادگاه های ترکیه به جرم «اهانت به ترک بودن» متهم شد. پرونده ی او در ژوئن ۲۰۰۶ بسته شد ولی در ژوئیه ی همان سال دوباره گشوده شد و وی با احتمال سه سال زندان روبرو شد. مترجم و ناشر او هم با همین تعداد سال حبس روبرو شدند. در ۲۱ سپتامبر ۲۰۰۶ بخاطر کمبود مدرک، پرونده ی او از نو بسته شد.
مقالات مرتبط با کتاب شفاگر جنون
الیف شافاک، نویسنده «ملت عشق» صدای خاموشی را می شنود
الیف شافاک، نویسنده «ملت عشق» صدای خاموشی را می شنود
ادامه مقاله
نظر کاربران در مورد "کتاب شفاگر جنون"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

این رمان با ترجمه خانم سحر جعفری به نام برزخ توسط انتشارات منوچهری قبلا چاپ شده

1402/10/04 | توسطمحمد - کاربر سایت
1
|
پاسخ ها

ممنون از راهنمایی تون🙏🌹

1403/07/23|توسطجواد سالاری مقدم
0