1. خانه
  2. /
  3. کتاب نامه هایی به دانشمند جوان

کتاب نامه هایی به دانشمند جوان

2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.8 از 1 رأی

کتاب نامه هایی به دانشمند جوان

Letters to a Young Scientist
ناموجود
200000
3.9 از 1 رأی

کتاب نامه هایی به یک دانشمند جوان

Letters to a Young Scientist
مترجم:
انتشارات: معین
ناموجود
112000
معرفی کتاب نامه هایی به دانشمند جوان

ادوارد ویلسون آموخته‌هایش از کارراههٔ حرفه‌ای‌ و عصارهٔ ۶۰ سال تدریس خود را در نامه‌هایی برای نسل‌های پس از خویش بازگو می‌کند. از خاطرات پیشاهنگی خود در دورهٔ نوجوانی، آن‌زمان که دلمشغول مورچه‌ها و پروانه‌ها بوده، می‌آغازد و ۲۱ نامه را با داستان‌هایی از زندگی خویش پیش می‌برد. از انگیزه‌هایش برای زیست‌شناس شدن می‌گوید و از کامیابی‌ها و ناکامی‌های مسیری که پیموده است. در زمانه‌ای که بقای ما بیش از پیش به درکمان از علم گره خورده، ویلسون بر آن است که موفقیت در عرصهٔ علم چندان به هوش سرشار یا مهارت ریاضی مربوط نیست و مهم اشتیاق و ممارست در یافتن و حل‌ مسئله است. او می‌کوشد خوانندگان کتابش را متوجه عشق به خلاقیت علمی کند و احترام آنان را به جایگاه کوچک انسان در زیست‌بوم سیاره برانگیزد

ادوارد ویلسون (۲۰۲۱-۱۹۲۹)، زیست‌شناس و طبیعی‌دان آمریکایی، یکی از بزرگ‌ترین نظریه‌پردازان تکامل در جهان و نویسندهٔ بیش از ۳۰ کتاب دربارهٔ مورچه‌ها، بوم‌شناسی، زیست‌شناسی اجتماعی، تنوع زیستی، و تکامل است. او استاد دانشگاه هاروارد بود و برندهٔ جایزه‌های متعدد، ازجمله جایزهٔ پولیتزر. دوران کودکی ویلسون در جنوب آمریکا و جمع‌آوری مارها و حشرات در جنگل‌ها و مرداب‌های این منطقه تأثیری ماندگار بر کار و زندگی‌اش گذاشت.
درباره ادوارد ویلسون
درباره ادوارد ویلسون
ادوارد اُزبورن ویلسون (Edward Osborne Wilson) (زادهٔ ۱۰ ژوئن ۱۹۲۹) زیست‌شناس برجستهٔ آمریکایی، حشره‌شناس بزرگ و بنیانگذار علم زیست‌جامعه‌شناسی است.
از جملهٔ افتخارات او می‌توان به دو بار دریافت جایزهٔ پولیتزر (۱۹۷۹ و ۱۹۹۱)؛ جایزهٔ کرافورد (۱۹۹۰)؛ جایزهٔ کیستلر (۲۰۰۰)؛ جایزهٔ نیرنبرگ (۲۰۰۱)؛ نشان ملی علوم دولت ایالات متحده آمریکا؛ جایزهٔ ممتاز انجمن علوم انسانی آمریکا؛ مدال طلای صندوق جهانی حیات وحش؛ جایزهٔ بین‌المللی زیست‌شناسی از دولت ژاپن؛ عهده‌داری کرسی فرانک بیرد در علوم؛ و ریاست بخش حشره‌شناسی موزهٔ جانورشناسی تطبیقی دانشگاه هاروارد اشاره نمود.
جوامع حشرات، مورچه‌ها، دربارهٔ طبیعت انسان، سوسیوبیولوژی: تلفیق نوین، نیمه زمین مفهوم وجود انسان نظریهٔ جغرافیای زیستی جزایر، زیست‌دوستی، تنوع حیات و آیندهٔ حیات در زمرهٔ تألیفات مشهور او هستند.
نظر کاربران در مورد "کتاب نامه هایی به دانشمند جوان"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

این کتاب رو به تمامی دانش آموزان مقاطع تحصیلی یازدهم و دوازدهم که قصد کاوش در دنیای علم در آینده رو دارند و به دانشجویان از کارشناسی تا تحصیلات تکمیلی در تمامی رشته‌ها پیشنهاد میکنم. امکانش هست که یه بخش هایی که صحبت از حوزه تخصصی میشه یکم براتون سخت بشه اما باور کنید در پس هرکدوم از این نامه‌ها دنیایی از دانش و تجربه ست که بنظرم یادگیریشون میتونه برای همه کاوشگران دنیای علم مفید و حیاتی باشه!

1403/09/14 | توسطهوشیار جعفری
1
|