1. خانه
  2. /
  3. کتاب میان سالی

کتاب راهنمایی فلسفی برای میانسالی

نویسنده: کی رن ستیا
2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3 از 1 رأی

کتاب راهنمایی فلسفی برای میانسالی

Midlife
٪15
210000
178500
4.5 از 2 رأی

کتاب میان سالی

(یک راهنمای فلسفی)
Midlife
انتشارات: مهرگان خرد
٪15
150000
127500
معرفی کتاب میان سالی
از نوجوانی و حتی کودکی وادار می‌شویم اهداف کوتاه و بلندمدت و چشم‌اندازی وسیع برای آینده برگزینیم؛ در این مسیر حتی اگر با بحران بلوغ و جوانی هم روبه‌رو شویم، هزار نسخۀ از پیش پیچیده شده برای مقابله با آنها وجود دارد، اما میانسالی و پیری برهه‌هایی هستند که چون بیشتر ترسناک به نظر می‌رسند، کمتر راجع‌به آنها فکر و برنامه‌ریزی می‌کنیم. حتی کسانی که برای میانسالی خود هدف تعیین کرده‌اند، با رسیدن به دهۀ چهارم و پنجم زندگی، با بسیاری از راه‌های نرفته و کارهای نکرده روبه‌رو می‌شوند و همین استرس ناشی از جا ماندن از زمان کافی‌ست تا افراد را در ورطۀ بحران میانسالی اندازد.
در کتاب «راهنمای مواجهه فلسفی با میانسالی» سعی شده با ورود به دنیای افراد نام‌آشنا مانند فلاسفه و نویسندگان و عنوان کردن تجربیات‌شان در این برهۀ حساس، شیوۀ جدیدی برای مواجهه با میانسالی و اندیشیدن به آن ارائه کند. شاید رفتن به سمت مرگ و نیستی و نگاه کردن به شن‌های باقی‌مانده در ساعت شنی زمان خوشایند به نظر نرسد، اما کی‌رن ستیا، نویسندۀ کتاب «راهنمای مواجهه فلسفی با میانسالی» کوشیده تا در شش فصل استراتژی‌هایی را برای لذت بردن از این دوران و زندگی در حال به خواننده اهدا کند. رها کردن گذشته و نپرداختن بیش از حد به آینده از جمله مسائلی‌ست که در این کتاب به آنها پرداخته شده و تمایل به جاودانگی از منظرهای متفاوتی مورد بررسی قرار گرفته است.
درباره کی رن ستیا
درباره کی رن ستیا
من فلسفه را در MIT تدریس می کنم، که عمدتاً در اخلاق، معرفت شناسی و فلسفه ذهن کار می کند. من نویسنده دانش عملی، دلایل بدون عقل گرایی، و دانستن درست از اشتباه است. کتاب خودیاری من، Midlife: راهنمای فلسفی، در کتابفروشی ها موجود است. این کتاب در اکونومیست، the Spectator، LA Review of Books ، وال استریت ژورنال و نیویورکر بررسی شده است و کتاب هفته در Times Higher Education بود. 
مقالات مرتبط با کتاب میان سالی
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
ادامه مقاله
نظر کاربران در مورد "کتاب میان سالی"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

بنده نتونستم از محتوای کتاب استفاده خیلی کاربردی بکنم و بگم بعد خوندنش نگاهم رو به بحران میانسالی تغییر و این مشکلم رو اندکی بهبود داده. شاید اگر این کتاب اولین کتابی بود که در این زمینه می‌خوندم برام تازگی و جذابیت داشت ولی چون قبلا در این زمینه یکی دو تا کتاب دیگه خونده بودم، نتونستم زیاد باهاش ارتباط بگیرم. بنده نوشته‌های جیمز هالیس رو بیشتر می‌پسندم و عقایدم با یونگ شناسی بیشتر هم سو‌تر هستش و با نوع دیدگاهش بیشتر ارتباط می‌گیرم. شاید بشه گفت در پنج صفحه اخر کتاب که فصلی به نام نتیجه گیری هستش، کل مطالب کتاب به صورت خلاصه و کافی بیان شده که خوندنش میتونه در وقت صرفه جویی کنه. در کل کتاب غنی به نظرم نبود (با اینکه کتاب هم بعضی موقع‌ها سلیقه ای محسوب میشه و نسبت به دیدگاه خواننده می‌تونه با ارزش و بی ارزش باشه). ایرادی که به برخی از نویسندگان میشه گرفت اینکه برای نوشتن کتاب خیلی عجله می‌کنند. مثلا همین نویسنده (جناب کیه ران ستیا) خودش فعلا در استانه و یا وسط و یا گذر از میانسالی هستش (فکر کنم در هنگام نوشتن این کتاب چهل و دو سالشون بوده) چطور با اینکه فعلا از این دوره گذر نکردن میان و به صورت جهانی راه حل‌های خودشون رو برای عموم مردم ارائه میدن؟ (البته که استثناعاتی برای برخی از نویسندگان در این زمینه وجود داره). بنظرم خیلی بهتر میشه چپدین سال از این دوره بگذره (میانسالی) و بعد به صورت مفصل توسط نویسنده بهش پرداخته بشه. یا همین انتقاد رو میشه به نویسندگان جوان کتاب مینیمالیسم هم گرفت. و اما در مورد ترجمه (نشر گمان)؛ بنده تخصصی در ترجمه ندارم که بخوام نظر بدم اما به نظرم امکانش بود که ترجمه بهتری ارائه و از کلمات بهتر و ساده‌تری برای راحت‌تر خواندن مطالب و رساندن مفهوم، استفاده بشه.

1403/04/21 | توسطامین شاکر
6
|