1. خانه
  2. /
  3. کتاب دیدار غرب و شرق در «هجرت» گوته

کتاب دیدار غرب و شرق در «هجرت» گوته

نویسنده: محمود حدادی
2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.4 از 1 رأی

کتاب دیدار غرب و شرق در «هجرت» گوته

West and East meeting
انتشارات: نشر گویا
٪15
160000
136000
3.9 از 1 رأی

کتاب دیدار غرب و شرق در هجرت گوته

West and East meeting
انتشارات: علمی و فرهنگی
ناموجود
13000
معرفی کتاب دیدار غرب و شرق در «هجرت» گوته

شعر پویای فارسی صدها فرسنگ فراتر از مرزهای جغرافیایی ایران، کانون های زنده ای دارد که یکی از آنها استانبول یا قسطنطنیه کهن است. در این شهر در ۱۷۹۹ یوزف هامر، شرق شناس اتریشی، گنج غزل حافظ را کشف و از دیوان او ترجمه ای فراهم کرد که چشمه الهام گونه برای دیوان غربی شرقی او شد.
توماس مان در توصیف این دیوان گفته است: گوته پذیرای جهان بود و تاثیرگذار بر آن. انگلستان، فرانسه، ایتالیا و شرق به او الهام بخشیدند و از این راه میراث معنوی خود را در آثار او به تجلی درآوردند. این دم و بازدم گوته بود با جهان؛ داد و ستدی که حاصل آگاهی بر مکتب خودی و وامداری در قبال اندیشه دیگران بود. از این منظر باید دیوان او را نمونه زنده ادبیات جهانی دانست. مجموعه حاضر، تفسیری بر شعرهای شاخص دیوان این شاعر کلاسیک آلمانی است با تمرکزی بیشتر بر الهامی که از سعدی، حافظ، مولانا و قابوس نامه گرفته است.

(برگرفته از متن ناشر)

درباره محمود حدادی
درباره محمود حدادی
محمود حدادی (متولد 1326خورشیدی)استادیار گروه زبان و ادبیات آلمانی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهیدبهشتی و مترجم آثار ادبی آلمانی است. وی در سال ۱۳۸۸ در رشته ی ادبیات آلمانی از دانشگاه آزاد برلین (FU BERLIN)با مدرک فوق لیسانس فارغ التحصیل شد . او در سال 1369 کتاب شعرهای منثور ایوان تورگنیف را به فارسی منتشر کرد. پس از آن در سال 1373 رمان فرشته آبی نوشته های هاینریش مان را ترجمه کرد. از این نویسنده شاخص آلمانی در سال 1384 هم رمان زیردست را به فارسی برگرداند. از دیگر ترجمه های مهم او می توان به آشفتگی های ترلس جوان نوشته روبرت موزیل نویسنده بزرگ اتریشی، تونیو کروگر از توماس مان، دیوان غربی-شرقی و رنج های ورتر جوان اثر گوته، میشائیل کلهاس و سه داستان دیگر اثر هاینریش فون کلایست اشاره کرد.
مقالات مرتبط با کتاب دیدار غرب و شرق در «هجرت» گوته
مسابقه ادبی ایران کتاب (اولین دوره)
مسابقه ادبی ایران کتاب (اولین دوره)
ادامه مقاله
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب دیدار غرب و شرق در «هجرت» گوته" ثبت می‌کند