1. خانه
  2. /
  3. کتاب نفرین ابدی بر خواننده این برگ ها

کتاب نفرین ابدی بر خواننده این برگ ها

نویسنده: منوئل پوئیگ
2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.6 از 1 رأی

کتاب نفرین ابدی بر خواننده این برگ ها

Eternal Curse on the Reader of These Pages
انتشارات: نگاه
٪15
210000
178500
3.6 از 1 رأی

کتاب نفرین ابدی بر خواننده این برگ ها

Eternal curse on the reader of these pages
انتشارات: آفرینگان
ناموجود
14000
معرفی کتاب نفرین ابدی بر خواننده این برگ ها

این رمان تنها دو فصل بلند دارد که فصل دوم به مراتب از فصل اول بلند تر است. آقای رامیرز پیرمرد هفتاد و چهار ساله‎ی آرژانتینی در آسایشگاهی در نیویورک، لری مرد جوان سی وشش ساله با نام کامل لارنس جان مسئول هواخوری و هل دادن صندلی چرخ‎دار پیرمرد است. او جوانی نیویورکی است که مدرک دکترای تاریخ دارد و حالا به این شغل مشغول است. رامیرز پیر و لری جوان به تدریج در روزهای مختلف در مورد موضوعات گوناگون صحبت می‎کنند و خاطرات و خیالات بسیاری را با هم مرور می‎کنند. ماجراهای رمان در شهر نیویورک می‎گذرد.

کل رمان هیچ روایتی ندارد. تنها دیالوگ بین این دو نفر است. تمام اطلاعات در مورد این دو نفر، فضاپردازی، شخصیت پردازی و سایر عناصر داستانی در دیالوگ های بین این دو نفر ساخته و پرداخته می‎شود. و شاید بتوان گفت رمان نفرین ابدی بر خواننده ی این برگ ها جزء محدود رمان هایی است که تمام آن دیالوگ است. و از لحاظ فرم داستانی به این نحو اجرا شده باشد.

درباره منوئل پوئیگ
درباره منوئل پوئیگ
آدم‌های‌ آثار مانوئل‌ پوییگ‌ با پناه‌ بردن‌ به‌ خیالپردازی‌ از درماندگی‌ و یأسِ حاصل‌ از موقعیت‌ اسفناک‌ خود می‌گریزند و به‌ یاری‌ فرهنگ‌ با بی‌عدالتی‌های‌ پیرامون‌ خود مقابله‌ می‌کنند. او در آثارش‌ روایت‌ سوم‌ شخص‌ مألوف‌ را به‌ کناری‌ می‌افکند، راوی‌ را حذف‌ می‌کند و از «ابزارهای‌ غیرادبی‌» سود می‌جوید. ماجراجویی‌های‌ تخیل‌ را نیز می‌ستاید. مانوئل‌ پوییگ‌ در ژوییه‌ ١٩٩٠ چشم‌ از جهان‌ فرو بست‌. مرگ‌ نابه‌هنگام‌ این‌ نویسنده‌ نابغه‌ در پنجاه‌ و هشت‌ سالگی‌ و در اوجِ قدرتِ آفرینندگی‌ از خُسران‌های‌ بزرگ‌ قرن‌ بیستم‌ به‌شمار می‌رود.
قسمت هایی از کتاب نفرین ابدی بر خواننده این برگ ها

من تو دبیرستان بودم که به مارکسیسم علاقه پیدا کردم، اون هم بعد از سال ها کتاب تاریخ خوندن. می دیدم چیزهایی که تو این زمینه می‎خونم با جامعه ای که توش زندگی می‎کنم جور در می‎آد. بالاخره یه نظریه پیدا کرده بودم که به رنجش من از جامعه و عصیانم علیه پلیدی‎هایی که دور و اطراف‎مو گرفته بود جواب می‎داد.

نظر کاربران در مورد "کتاب نفرین ابدی بر خواننده این برگ ها"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

حتما شما هم احساس کردید که وقت خواندن رمان بعضی اوقات توصیفات را سریع‌تر رد میکنیم تا به گفتگوی شخصیت‌ها برسیم. تا دیالوگ بخوانیم دیالوگ نزدیک‌ترین برخورد مخاطب با شخصیت‌های داستان است. یعنی ما بدون واسطه(راوی)پیشانی در پیشانی شخصیت‌ها قرار میگیریم و صدایشان را میشنویم نفرین ابدی رمانی با دیالوگ محض لذت ببرید

1399/04/17 | توسطحسین عیدی
3
|