1. خانه
  2. /
  3. کتاب بنیانی علمی برای جهان عقلانی

کتاب بنیانی علمی برای جهان عقلانی

نویسنده: پائول دیویس
3.9 از 1 رأی

کتاب بنیانی علمی برای جهان عقلانی

Mind of God: The Scientific Basis for a Rational World
ناموجود
74000
معرفی کتاب بنیانی علمی برای جهان عقلانی
کتاب «بنیانی علمی برای جهانی اخلاقی» اثری نوشته «پال دیویس» است که اولین بار در سال 1992 انتشار یافت. آیا ما صرفا ایده هایی در ذهن خدا هستیم؟ صورت هایی افلاطونی در یکی از کیهان های بی پایان؟ «دیویس» به کاوش در تئوری های مربوط به پیدایش و سرنوشت، فضا و زمان، و خلق به واسطه طراحی یا شانس می پردازد، و مخاطبین را با برخی از جذاب ترین اندیشه های «افلاطون»، «ارسطو»، «آکویناس»، «نیوتن»، «هویل» و «هاکینز» آشنا می کند. کوارک ها، «نظریه یکپارچه بزرگ»، «نظریه آشوب» و کیهان شناسی کوانتوم، مورد ارزیابی و بررسی مجدد قرار می گیرند. اما نکته ای که باعث تمایز این اثر می شود، کاوش های جامع و مفصلی است که «دیویس» در حوزه علوم کامپیوتر و ریاضیات به انجام می رساند تا مفاهیمی فوق العاده غنی را در مورد ماهیت پیچیدگی جهان بیافریند.
درباره پائول دیویس
درباره پائول دیویس
پائول چارلز ویلیام دیویس (Paul Davies‎؛ زاده ۲۲ آوریل ۱۹۴۶) فیزیکدان اهل انگلستان، استاد در دانشگاه ایالتی آریزونا است.
او به مؤسسه مطالعات کوانتومی در دانشگاه چپمن در کالیفرنیا وابسته است. علایق پژوهشی او در زمینه کیهان شناسی، نظریه میدان کوانتومی، و اخترزیست‌شناسی می‌باشد. در سال ۱۹۷۰، او دکترای خود را تحت نظارت مایکل جی سیتن و سیگورد در دانشگاه کالج لندن به پایان رسانید. او سپس تحقیقات فوق دکتری خود را در دانشگاه کمبریج گذراند.
پژوهش‌های دیویس شامل فیزیک نظری، کیهان شناسی، و اخترزیست‌شناسی است. دیویس محقق اصلی در مرکز دانشگاه ایالتی آریزونا برای همگرایی علوم فیزیکی و زیست‌شناسی سرطان است.
دیویس در استرالیا جایزه پیشرفته استرالیا و دو جایزه دیگر گرفت، و در انگلستان مدال و جایزه ۲۰۰۱ کلوین از مؤسسه فیزیک گرفت، و جایزه ۲۰۰۲ فارادی توسط انجمن سلطنتی را نیز در کارنامه دارد. دیویس همچنین جایزه تمپلتون در سال ۱۹۹۵ دریافت کرده‌است.
ویژگی های کتاب بنیانی علمی برای جهان عقلانی
  • «پال دیویس» از نویسندگان علمی پرفروش در ادبیات انگلیس
نکوداشت های کتاب بنیانی علمی برای جهان عقلانی

سفری سرگرم کننده و تفکربرانگیز در قلمرو پیشرفت های اخیر فیزیک نظری.

New York Times

تجربه ای که ذهن را به چالش می کشد.

Washington Post

با توضیحاتی مجاب کننده درباره برخی از جذاب ترین ایده هایی که از فیزیک، ریاضیات و فلسفه معاصر سر برآورده است.

San Francisco Chronicle
قسمت هایی از کتاب بنیانی علمی برای جهان عقلانی

چنین بود که کشف کردم (البته بیشتر از روی ملال تا موشکافی فلسفی) تبیین یک حقیقت یا وضعیت، خودش نیازمند تبیین است و این زنجیره شاید تا بی نهایت ادامه یابد. من از آن زمان تا کنون گرفتار این کشف کودکانه ام. آیا به راستی ممکن است زنجیره ی تبیین، در خدا یا یک ابرقانون طبیعی متوقف شود؟

ما از روی عادت، معلول را پسآیند علت می پنداریم. برای همین است که برای تبیین جهان، به اوضاع و احوال زمان های پیشین کائنات رو می کنیم. ولی حتی اگر می توانستیم وضع کنونی جهان را، از روی وضع یک میلیارد سال پیش آن تبیین کنیم، جز این که این راز را یک میلیارد سال وا پس برانیم، به چیز دیگری دست نمی یافتیم.

چون بی گمان، باز آن موقع هم می خواهیم وضع یک میلیارد سال پیش از آن را نیز، از روی وضع سال های قبلی تبیین کنیم. آیا این رشته علت و معلول، پایانی دارد؟ این احساس که این همه باید از چیزی آغاز شده باشد، در ژرفنای فرهنگ غرب بافته شده است.

مقالات مرتبط با کتاب بنیانی علمی برای جهان عقلانی
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
ادامه مقاله
نظر کاربران در مورد "کتاب بنیانی علمی برای جهان عقلانی"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

بسیار عالی و خواندنی است این کتاب... یکی از بهترین و روان‌ترین کتاب‌های علمی که می‌توانید بخوانید، ارادتمند، محمدرضا جاوید

1403/10/02 | توسطمحمدرضا جاوید
0
|