1. خانه
  2. /
  3. کتاب الف لام خمینی

کتاب الف لام خمینی (مجموعه2جلدی)

2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.3 از 1 رأی

کتاب الف لام خمینی (مجموعه2جلدی)

زندگی نامه امام روح الله موسوی خمینی (۱۳۵۷ش - ۱۲۸۱ش)
Alef-Lam Khomeini
٪15
420000
357000
5 از 1 رأی

کتاب الف لام خمینی

زندگی نامه ی امام روح الله موسوی خمینی
Alef-Lam Khomeini
ناموجود
300000
معرفی کتاب الف لام خمینی
"الف لام خمینی" کتابی است به قلم "هدایت الله بهبودی" که در آن "زندگی نامه ی امام روح الله موسوی خمینی" را بازگو می کند.
نویسنده "الف لام خمینی" را در 1157 صفحه در یک جلد و 18 فصل نوشت و بعد از انتشار آن توسط موسسه مطالعات سیاسی، این کتاب منتخب یازدهمین جایزه ی ادبی جلال آل احمد در بخش مستند و همچنین برنده ی جایزه ی سی و ششمین کتاب سال جمهوری اسلامی ایران گشت. اثر، شرح مفصلی از زندگی "سید روح الله خمینی" قدس سره است. خانواده ی ایشان در ابتدای اثر معرفی می شوند و پس از آن شرح زندگی این شخصیت بزرگ از کودکی تا بزرگسالی از جمله تحصیل در روستا ، تحصیل در اراک و مهاجرت به حوزه ی علمیه ی قم به خوانندگان ارائه می شود.
زندگی علمی اولیه ی "امام خمینی (ره)" که بیش از چهل سال طول کشید، در قم اتفاق افتاد. قسمت دوم زندگی وی دوران سیاسی حیات وی است که از اواسط سال 1341 آغاز شد. مخاطب می تواند با خواندن این کتاب به درک درستی از وضعیت اجتماعی در زمان حیات "امام خمینی (ره)" و تصویری از وضعیت جامعه برسد. در بخش نخست کتاب که دوران حیات علمی "حضرت آیت الله روح الله خمینی" را در بردارد، به این چهار دهه یادگیری ، تدریس ، نوشتن و ثبت آثار شگفت انگیزی از نشریات و پیروان ایشان اشاره می شود و در بخش دوم زندگی که عملکرد سیاسی امام خمینی (ره) را به تصویر می کشد، اتفاقاتی که از اواسط سال 1341 شمسی آغاز شد و در سال 1357 پس از پیروزی نهضت اسلامی به اوج خود رسید، مورد بررسی قرار می گیرند.
درباره هدایت الله بهبودی
درباره هدایت الله بهبودی
هدایت‌الله بهبودی کلهری 29 اردیبهشت 1339 در تبریز به دنیا آمد و در سال 1343 همراه خانواده از تبریز راهی تهران شد. وی در سال 1371 در مقطع کارشناسی در رشته تاریخ از دانشگاه تهران فارغ‌التحصیل شد. با آغاز جنگ تحمیلی بهبودی در مقام خبرنگار به فعالیت پرداخت. پیش از آن در واحد امور خارجه‌ی دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی اشتغال داشت. او در سال 1362 خبرنگار روزنامه تهران تایمز شد و سه سال بعد (1365) به دفتر روزنامه‌ی جمهوری اسلامی‌ رفت و مسئول صفحه‌ی «جبهه و جنگ» شد. بهبودی سرانجام در پاییز سال 1367، همراه مرتضی سرهنگی، به حوزه‌ی‌هنری رفت و این دو دفتر "ادبیات و هنر مقاومت" را تأسیس کردند. بهبودی مدتی نیز سردبیر سرویس فرهنگی روزنامه ایران (سال اول تأسیس) بود. پس از پنج سال بهبودی از دفتر "ادبیات و هنر مقاومت" جدا شد و در سال 1372 دفتر "ادبیات انقلاب اسلامی" ‌را در حوزه‌ی‌هنری تأسیس کرد. بهبودی در زمستان 1382 سردبیر فصلنامه‌ی مطالعات تاریخی شد و تاکنون (1389) سردبیری این فصلنامه را به عهده دارد.
ویژگی های کتاب الف لام خمینی
  • اثر برگزیده ی جایزه ی جلال آل احمد سال 1397
قسمت هایی از کتاب الف لام خمینی

بیش از چهل روز از ماجرای تقسیم فلسطین می گذشت که اعلام شد آیت الله سید ابوالقاسم کاشانی برای حمایت از مسلمانان پاکستان و فلسطین، از مردم تهران دعوت کرده در مسجدشاه گردهم آیند. در آن زمان مسلمانان پاکستان که به تازگی از هند جدا شده بودند، تحت تعرض هندوها آزار دیده، کشته می شدند. آیت الله کاشانی که با پیشینه استعماری انگلیس آشنا بود، در اطلاعیه ای قطعنامه 181 مجمع عمومی سازمان ملل متحد را «ظلم فاحش» خواند و پیش بینی کرد تشکیل دولت یهودی در آینده کانون مفاسد بزرگ برای مسلمین خاورمیانه بلکه تمام دنیا خواهد بود.» جراید خبر از اجتماعی 15 هزار نفری در مسجدشاه دادند. سخنران اصلی این مراسم آقای فلسفی بود. او گفت که دردی که امروز بر فلسطین وارد شده، دردی است بر پیکر جهان اسلام. وی خبر داد که آیت الله کاشانی دو حساب برای کمک به مسلمانان پاکستان و فلسطین در بانک ملی گشوده و چشم انتظار یاری مردم است. با موضوع فلسطین حداقل تا پنج ماه بعد واکنش آشکاری در سطح جامعه ایران پیدا نکرد، اما درگیری های مسلمانان آن سرزمین با یهودیان همچنان ادامه داشت. انگلیس پیش از این خبر خروج خود را از فلسطین داده بود؛ و در 26 اردیبهشت 1327 به قیمومت 25 ساله خود پایان داد. با اعلان این خبر، دولت مستقل یهودی به نام اسرائیل اعلام موجودیت کرد. کشورهای عربی پیرامون فلسطین که نقشه تقسیم آن سرزمین را پیاده شده دیدند، ارتش های خود را برای نبرد با دولت جعلی اسرائیل به صحنه کشاندند. جنگ آغاز شد. آیت الله کاشانی از مردم تهران دعوت کرد روز 31 اردیبهشت برای ابراز همدردی با مسلمین فلسطینی و اظهار تنفر از عملیات خصمانه یهود در مسجدشاه گردهم آیند. اجتماع مردم در مسجدشاه پرشکوه بود. خطابه ای را که آیت الله کاشانی نگاشته بود، خواندند و سپس قطعنامه ای در 6 ماده در حمایت از مسلمانان فلسطین قرائت شد. پس از پایان مراسم جمعیت با سردادن شعار از خیابان ناصرخسرو و میدان سپه خود را به میدان بهارستان و مدرسه سپهسالار رساند. در آنجا نیز سخنان مهیجی در باب فلسطین ایراد گردید. گفته شده حاج آقا روح الله خمینی در همین زمان نامه ای به پاپ نوشت و از طریق نماینده سیاسی واتیکان در تهران برای او فرستاد. «قضیه از این قرار بود که مجلسی در تهران برگزار شد و [آقای خمینی] نیز در آن مجلس کردند. قرار بر این شد که از طرف روحانیت ایران نامه ای برای پاپ نوشته شود. چندین نامه نوشته شد اما تنها نامه [ایشان] را انتخاب کردند و همان را برای پاپ فرستادند.» امضاء نامه روحانیت تهران بود. اعلامیه آیت الله بروجردی علیه تقسیم فلسطین در خرداد 1327 منتشر گردید.

نظر کاربران در مورد "کتاب الف لام خمینی"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

سلام واحترام کتاب با این محتوا خواندنیه ولی مبلغ کتاب بالاست حقیقتا

1402/03/14 | توسطمنصور - کاربر سایت
3
|