1. خانه
  2. /
  3. کتاب درباره مانایی و میرایی

کتاب درباره مانایی و میرایی

نویسنده: احمد شاکری
3.6 از 1 رأی

کتاب درباره مانایی و میرایی

مجموعه نقد ادبیات داستانی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس
about Immortality and attenuation
ناموجود
70000
معرفی کتاب درباره مانایی و میرایی
کتاب هفت فصل دارد که عناوین آن به ترتیب عبارتند از: «جایگاه و کارکرد ایده اولیه در روایت داستان؛ با نگاهی بر «ارمیا» نوشته رضا امیرخانی»، «مسئله پژوهی آموزش داستان و آموزش گونه محور داستان معاصر؛ با نگاهی به «داستان، گام به گام» نوشته حسین فتاحی»، «هستی و کرانه های «ادبیات داستانی زنانه دفاع مقدس» با بررسی و تحلیل «هفت بند» نوشته راضیه تجار»، «شخصیت قدسی و واقع گرایی تاریخی؛ بررسی رمان«سه کاهن» نوشته مجید قیصری»، «دشمن شناسی در ادبیات داستانی دفاع مقدس؛ با نگاهی به «فال خون» نوشته داوود غفارزادگان»، «روایت امر غیبی در داستان؛ با نگاهی به «جمجمه ات را قرض بده برادر» نوشته مرتضی کربلایی لو» و «از حاشیه به متن، نقد و بررسی «نامیرا» نوشته صادق کرمیار». شاکری در مقدمه خود بر این کتاب نیز درباره پیشینه نقد ادبیات داستانی دفاع مقدس و همچنین رویکرد پژوهشی خود در این کتاب نوشته است.
درباره احمد شاکری
درباره احمد شاکری
احمد شاکری (زاده ۱۳۵۳، تهران) نویسنده و منتقد ادبی ایرانی و سردبیر فعلی فصل نامه قلم است. وی از منتقدان جدی ادبیات داستانی‌ای است که به نام ادبیات انقلابی منتشر می‌شود. او جریان‌های ادبی مختلف در ایران را با جدیت رصد و نقد می‌کند. علاوه بر سردبیری فصل نامه قلم، مدرس دوره‌های داستان‌نویسی نیز هست. احمد شاکری در چندین جشنوارهٔ مختلف، به عنوان داور حضور داشته‌است. احمد شاکری عضو شورای سردبیری ماهنامه ادبیات داستانی، عضو و هیئت مدیره انجمن قلم ایران و عضو هیئت علمی گروه ادبیات اندیشه پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی نیز هست.
ویژگی های کتاب درباره مانایی و میرایی
  • شایسته تقدیر جایزه ی جلال آل احمد 1398
قسمت هایی از کتاب درباره مانایی و میرایی

نقد ادبی در شرایط فعلی نمی تواند به تعریف رایج و سنتی تفکیک سره از ناسره اکتفا کند. اسلوب های نقد و کارکرد، تعریف و خاستگاه ارکان ادبیات داستانی رشد یافته پس از انقلاب اسلامی همچنان جزو مجهولات ما هستند. طبعا نمی توان با بسنده کردن به تعریفات ترجمه ای رایج و بدون در نظر گرفتن لوازم علمی و تالی فاسدهای معرفتی و ساختاری تنها به نقد و تطبیق معیارها بر مصداق ها اندیشید. چنین ضرورتی موجب شد نقدهای این مجموعه از دو بخش قابل تفکیک تشکیل شوند. در بخش اول عموما تلاش شده است دیدگاه نظری این قلم در حوزه رویکرد انتخابی تبیین شود. در بخش نقدها به معرفی ساحت های پرسشگری در رویکرد مورد نظر پرداخته شده است. سپس در بخش دوم تطبیق و نگاهی بر مصداق مورد نظر تبیین می شود.

مقالات مرتبط با کتاب درباره مانایی و میرایی
آشنایی با انواع سبک های نگارش و شیوه استفاده از آن ها
آشنایی با انواع سبک های نگارش و شیوه استفاده از آن ها
ادامه مقاله
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب درباره مانایی و میرایی" ثبت می‌کند