کتاب زاگرس گاهواره تمدنی کهن

Zagros
سفر در ایران 3 (همراه با دی وی دی)
کد کتاب : 143533
شابک : ‫‬‬‭978-9647081634‬‬‬‬
قطع : خشتی
تعداد صفحه : 180
سال انتشار شمسی : 1394
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 1
زودترین زمان ارسال : 11 آذر

معرفی کتاب زاگرس گاهواره تمدنی کهن اثر منوچهر طیاب

شکل ‌گیری مجموعه سفر در ایران با دست نـوشـته‌ های منوچـهر طیـّاب، مستندساز برجسته ایرانی، از چهارده سال پیش از انتشار این مجموعه آغاز شد و با پشتوانه پنجاه سال سفر و پژوهش، در قالب چهار کتاب و چهار فیلم مستند بلند به سرانجام رسید. در نگارش این چهار کتاب، قلم همچون دوربین فیلم برداری، به خلق تصاویر پرداخته و از ورای روایت ‌هایی شیرین و مستند، با عکس ‌هایی زیبا و گویا، نقشه راه، چشم ‌انداز تازه‌ ای می‌ گشاید به تاریخ، طبیعت، آداب و رسوم و فرهنگ مردم این سرزمین. همراه و هم نام هر کتاب، نسخه‌ ای از فیلم مستند بلند به کارگردانی منوچهر طیّاب، که جوایز معتبری نیز دریافت کرده، تقدیم دوستداران فرهنگ ایران شده است.

کتاب زاگرس گاهواره تمدنی کهن

منوچهر طیاب
منوچهر طیاب (زادهٔ ۱۳۱۶، تهران) مستندساز، نویسنده و منتقد ایرانی است.وی دانش آموختهٔ رشتهٔ معماری از دانشگاه فنی وین و تحصیل کردهٔ رشتهٔ کارگردانی سینما و تلویزیون و طراحی صحنه از دانشکدهٔ سینمایی آکادمی دولتی موسیقی و هنرهای نمایشی وین است.طیاب فیلمسازی خود را با کارگردانی فیملی دربارهٔ سفال‌های قدیمی ایران آغاز کرد و تاکنون بیش از ۹۰ فیلم مستند و آموزشی ساخته است. وی استاد رشتهٔ سینما در دانشکدهٔ هنرهای دراماتیک و تلویزیون، سرپرست رشتهٔ سینماتوگرافی و عکاسی دانشکدهٔ علوم ارتباطات اجتما...
قسمت هایی از کتاب زاگرس گاهواره تمدنی کهن (لذت متن)
با ورود به صفه، آستانه‌ی وسیعی از تخته‌سنگ‌های خارا یا مرمر دیده می‌شود که جلوی آن دو گاو غو‌ل‌پیکر و طرفین آن دو مجسمه‌ی ابوالهول با دو ستون بلند در میان آن‌ها واقع است. به خاطر دارم زمانی که برای نخستین‌بار گالری باشکوه نقاشی‌های موزه‌ی سلطنتی آرمیتاژ را در کاخ زمستانی سن‌پترزبورگ مشاهده می‌کردم همچنان که خودبه‌خود از یک تالار به تالار دیگر دیگری کشیده می‌شدم، چشمانم در جذبه‌ای پرسکوت از دیواری به دیوار دیگر می‌چرخید و در این فواصل تنها ندای کوتاهی از حیرت و تعجب و تحسین از خالق این شاهکارهای بزرگ از گلویم خارج می شد اما هنگامی که گالری را ترک کرده بودم نمی‌توانستم از میان مجموعه‌ای که چند لحظه پیش سراپا آن را تحسین کرده بودم یک تابلوی به‌خصوص را در خاطر برگزینم. تأثیری که تخت جمشید بر من گذاشت بسیار شبیه همین احساس بود.