کتاب البرز زادگاه فرهنگی به قدمت تاریخ

Alborz, The Birthplace of a Culture as Old as History
سفر در ایران 4 (همراه با دی وی دی)
کد کتاب : 143534
شابک : ‫‬‭‭978-9647081603
قطع : خشتی
تعداد صفحه : 180
سال انتشار شمسی : 1394
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 1
زودترین زمان ارسال : 26 آذر

معرفی کتاب البرز زادگاه فرهنگی به قدمت تاریخ اثر منوچهر طیاب

کتاب «البرز (زادگاه فرهنگی به قدمت تاریخ)» آخرین جلد از مجموعه‌ای چهارجلدی به نام (سفر در ایران) است. نویسنده‌ی این مجموعه منوچهر طیاب، مستندساز، است و خطاطی کتاب‌ها را هادی لباف برعهده داشته و همچنین عکاس آن نیز اسعد نقشبندی بوده است. در مقدمه‌ی کتاب می‌خوانید: «شکل‌گیری مجموعه‌ی سفر در ایران با دست‌نوشته‌های منوچهر طیاب، مستندساز برجسته‌ی ایرانی، از چهارده سال پیش آغاز شد و با پشتوانه‌ی پنجاه سال سفر و پژوهش، در قالب چهار کتاب به سرانجام رسید. در نگارش این چهار کتاب، قلم همچون دوربین فیلم‌برداری، به خلق تصاویر پرداخته است و تلاش ما هم بر این بود تا در ویرایش متن فارسی و همچنین ترجمه به زبان انگلیسی این ویژگی نثر حفظ شود.»

کتاب البرز زادگاه فرهنگی به قدمت تاریخ

منوچهر طیاب
منوچهر طیاب (زادهٔ ۱۳۱۶، تهران) مستندساز، نویسنده و منتقد ایرانی است.وی دانش آموختهٔ رشتهٔ معماری از دانشگاه فنی وین و تحصیل کردهٔ رشتهٔ کارگردانی سینما و تلویزیون و طراحی صحنه از دانشکدهٔ سینمایی آکادمی دولتی موسیقی و هنرهای نمایشی وین است.طیاب فیلمسازی خود را با کارگردانی فیملی دربارهٔ سفال‌های قدیمی ایران آغاز کرد و تاکنون بیش از ۹۰ فیلم مستند و آموزشی ساخته است. وی استاد رشتهٔ سینما در دانشکدهٔ هنرهای دراماتیک و تلویزیون، سرپرست رشتهٔ سینماتوگرافی و عکاسی دانشکدهٔ علوم ارتباطات اجتما...
قسمت هایی از کتاب البرز زادگاه فرهنگی به قدمت تاریخ (لذت متن)
بر حسب تصادف هوای امروز گیلان نیمه‌آفتابی و نیمه‌ابری است و اگر ابرها بر خورشید غلبه نکنند برای گردش در املش هوای بدی نیست. ساعت ده صبح وارد شهر املش می‌شویم و یکراست به محل برگزاری سه‌شنبه‌بازار شهر می‌رویم که یکی از بزرگترین و معروف‌ترین بازارهای استان گیلان است. در البرز شمالی از دوران‌های گذشته، بازارهای محلی نه‌تنها محل دادوستد که محل تبادل افکار و اطلاعات و اخبار در کلیه‌ی امور زندگی بوده و نمادی از همبستگی فرهنگی روستایی به شمار می‌آمده است این سنت دیرینه خوشبختانه تا به امروز نیز در اکثر شهرستان‌ها و روستاهای گیلان همچنان ادامه دارد.