1. خانه
  2. /
  3. کتاب سیه روزی کابیلی

کتاب سیه روزی کابیلی

نویسنده: آلبر کامو
3 از 1 رأی

کتاب سیه روزی کابیلی

Misère de la Kabylie
انتشارات: یکشنبه
٪15
80000
68000
معرفی کتاب سیه روزی کابیلی
کتاب «سیه‌روی کابیلی» یکی از مهم‌ترین آثار آلبر کامو است که برای اولین بار در سال 1958 منتشر شد. این کتاب مجموعه ای از مقالاتی است که کامو در دوران روزنامه نگاری خود در الجزایر نوشته است. این مقالات گزارشی واضح و دردناک از شرایط وخیم مردم در الجزایر ارائه می دهد. به طور کلی آلبر کامو، نویسنده و فیلسوف فرانسوی-الجزایری، عمیقا نگران مسائلی همچون عدالت اجتماعی و مصائب ستمدیدگان بود. در اواخر دهه 1930، او مأموریت روزنامه نگاری را برای مستندسازی شرایط زندگی در منطقه کابیلی الجزایر آغاز کرد. در آن زمان، الجزایر مستعمره فرانسه بود و مردم کابیل، از قومیت بربر، از فقر شدید، سوء تغذیه و بی توجهی جهانی رنج می بردند. مقالات کامو به وضوح واقعیت های خشنی را که مردم کابیل با آن روبرو بودند را توصیف می کند. او فقر گسترده، گرسنگی و کمبود نیازهای اولیه مانند غذا، پوشاک و سرپناه را برجسته می کند. این نوشته‌ها مملو از همدلی و شفقت است، زیرا او به دنبال جلب توجه جهانیان به رنج مردم کابیل و پیامدهای منفی استعمار است. در واقع کامو از طریق مقالات خود انتقادی کوبنده از نظام استعماری و تأثیر آن بر مردمان بومی ارائه می کند. او شکست‌های دولت استعماری را در رسیدگی به نیازهای مردم کابیل آشکار می‌کند و خواهان رویکردی انسانی‌تر و عادلانه‌تر در حکومت است. تعهد کامو به صداقت در روزنامه نگاری و تمایل او به گزارش حقیقت، حتی اگر شخص در معرض خطرات جدی قرار گیرد، در این مقالات واضح است. او با چالش‌ها و سانسور قابل توجهی از سوی مقامات استعماری مواجه شد، اما در مأموریت خود برای مستندسازی و افشای حقیقت ثابت قدم ماند. کار او گواهی بر قدرت روزنامه نگاری در حمایت از تغییرات اجتماعی است. در نهایت، قابل ذکر است که این کتاب شامل بیست و سه عکس نیز می باشد. این تصاویر نمایشی بصری از شرایط وخیم مردم کابیلی ارائه می دهند و به تقویت تأثیر نوشته کامو کمک می کنند. ترکیب متن و تصاویر، دریافتی ژرف از رنج مردم کابیل برای خوانندگان ایجاد می کند.
درباره آلبر کامو
درباره آلبر کامو
آلبر کامو، زاده ی ۷ نوامبر ۱۹۱۳ و درگذشته ی ۴ ژانویه ۱۹۶۰، نویسنده، فیلسوف و روزنامه نگار فرانسوی بود. او یکی از نویسندگان بزرگ قرن بیستم و خالق کتاب مشهور بیگانه است.پدرش «لوسین کامو» فرانسوی فقیری بود که در الجزیره برزگری می کرد و در آنجا با زن خدمتکاری که اهل اسپانیا بود ازدواج کرد و صاحب دو فرزند به نام های لوسین (هم نام پدر) و آلبر شد. کودکی کامو در یک زندگی فقیرانه ی طبقه ی کارگری سپری شد. او در تعطیلات تابستانی در برابر دریافت دستمزدی اندک در مغازه ها کار می کرد؛ سپس به آموختن انگلیسی پرداخت و با زبان اسپانیایی آشنا شد، ولی نتیجه ی کار مطلوب نبود. در سال ۱۹۳۰ و با دریافت دیپلم، نخستین گام را به سوی ترقی برداشت. سپس در دسامبر همان سال نخستین نشانه های ابتلاء به بیماری سل در او نمایان شد و به همین خاطر مجبور شد فوتبال را کنار بگذارد، هرچند که تا آخر عمر کوتاهش یک تماشاچی فوتبال باقی ماند.در سال ۱۹۳۵ لیسانس فلسفه را گرفت و در ماه مه سال ۱۹۳۶ پایان نامه ی خود را درباره ی فلوطین ارائه داد.کامو در ۱۹۳۴ با «سیمون هیه»، دختری جوان، ثروتمند، زیبا و البته معتاد به مرفین ازدواج کرد و دو سال بعد در اثر خیانت هایی از هر دو طرف و با تحمل «تجربه ای دردناک» از هم جدا شدند. ازدواج دوم کامو در ۱۹۴۰ بود و او با فرانسین فور، که یک پیانیست و ریاضی دان بود، ازدواج کرد.در ۱۹ دسامبر ۱۹۴۱ کامو اعدام «گابریل پری» را شاهد بود که این واقعه به قول خودش موجب متبلور شدن حس شورش علیه آلمان ها در او شد. کامو در بعداز ظهر چهارم ژانویه ۱۹۶۰ و در سن ۴۷ سالگی بر اثر سانحه ی تصادف نزدیک سن، در شهر ویل بلویل درگذشت. در جیب کت او یک بلیط قطار استفاده نشده پیدا شد، او ابتدا قرار بود با قطار و به همراه همسر و فرزندانش به سفر برود ولی در آخرین لحظات پیشنهاد دوست ناشرش را برای همراهی پذیرفت تا با خودروی او سفر کند.
مقالات مرتبط با کتاب سیه روزی کابیلی
مقایسه ترجمه‌های کتاب «بیگانه» اثر «آلبر کامو»
مقایسه ترجمه‌های کتاب «بیگانه» اثر «آلبر کامو»
ادامه مقاله
برترین نویسندگان در «ادبیات فرانسه»
برترین نویسندگان در «ادبیات فرانسه»

«ادبیات فرانسه» از اشعار قرون وسطایی گرفته تا رمان های مدرن، برخی از تأثیرگذارترین و جسورانه ترین آثار را در ادبیات اروپا و جهان به وجود آورده

سفر «آلبر کامو» از بی معنایی به امید
سفر «آلبر کامو» از بی معنایی به امید

اگر تا به حال کتابی از «آلبر کامو» خوانده باشید، آن اثر احتمالا کتاب «بیگانه» است. این رمان همچنان به عنوان شناخته شده ترین و ضروری ترین اثر او در نظر گرفته می شود

آلبر کامو و طاعون زندگی
آلبر کامو و طاعون زندگی

همه در درون خودشان این طاعون را دارند، چون هیچ کس در این جهان، هیچ کس، هیچ وقت نمی تواند مصون باشد.

کتاب «در کافه اگزیستانسیالیستی»: ماجرای «ژان پل سارتر» و جنبش جدید او
کتاب «در کافه اگزیستانسیالیستی»: ماجرای «ژان پل سارتر» و جنبش جدید او

بینش هایی به یاد ماندنی درباره ی جذابیت های «اگزیستانسیالیسم»

آلبر کامو، قهرمان لذت بردن از سادگی های زندگی
آلبر کامو، قهرمان لذت بردن از سادگی های زندگی

در این مقاله سعی شده است با فلسفه و جهان بینی این نویسنده ی بزرگ و مبتکر آشنا شویم و علاوه بر آن، اطلاعات جالبی در مورد زندگی شخصی آلبر کامو نیز به دست آوریم.

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب سیه روزی کابیلی" ثبت می‌کند