1. خانه
  2. /
  3. کتاب آن روزها

کتاب آن روزها

نویسنده: طه حسین
2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
4.5 از 1 رأی

کتاب آن روزها

The Days
انتشارات: علمی و فرهنگی
٪15
120000
102000
3.9 از 1 رأی

کتاب آن روزها

The Days
انتشارات: جامی(مصدق)
ناموجود
390000
معرفی کتاب آن روزها

کتاب «آن روزها» یک زندگینامه در سه جلد است که توسط پروفسور مصری طاها حسین ، بین سالهای 1926 تا 1967 منتشر شده است.

این کتاب به دوران کودکی وی در یک روستای کوچک ، سپس تحصیلات وی در مصر و فرانسه می پردازد. این یکی از محبوب ترین آثار ادبیات مدرن عرب است.
جلد اول در ژانویه 1926 تا ژانویه 1927 در مجله ادبی الهلال به صورت سریالی تنظیم شد ، سپس در سال 1929 به عنوان کتاب چاپ شد. این کتاب دوران کودکی نویسنده را با موضوعات جهل رایج در روستاهای مصر و آداب و رسوم رایج در آن زمان پوشش می دهد و شرح مفصلی از آموزش سنتی اسلامی ارائه می دهد. این کتاب در ترکیبی از روایت اول و سوم شخص نوشته شده است. حسین در این اثر ارجاعات زیادی به هنر گوش دادن و جزئیات توصیفی در مورد نحوه بوی یا احساس اشیاء وجود دارد ، زیرا حسین با ظرافت نشان می دهد که او کور شده است.

جلد دوم به عنوان کتاب در سال 1940 منتشر شد. این دوره از ورود او به الازهر تا ورودش به دانشگاه قاهره را پوشش می دهد.

جلد سوم در سال 1967 به عنوان کتاب منتشر شد. این جلد مربوط به دوران نویسنده در دانشگاه قاهره است. او تحصیلات خود را در فرانسه جایی که مدرک دکترا گرفت ،ادامه داد. و در نهایت به مصر بازگشت.

درباره طه حسین
درباره طه حسین
طه حسین (۱۴ نوامبر ۱۸۸۹ – ۲۸ اکتبر ۱۹۷۳) نویسنده و سخنور مصری و از پیشگامان جنبش نوگرایی در مصر بود. طاها در اثر عفونت چشم در سن سه سالگی نابینا شد. پس از درس گرفتن از یک آموزگار سنتی در جوانی راهی دانشگاه الازهر شد و در آنجا در رشته الهیات و ادبیات عرب به تحصیل پرداخت. او از محدودیت اندیشهٔ استادان خود در عذاب بود.
زمانی که دانشگاه ملی قاهره در سال ۱۹۰۸ تأسیس گشت، حسین با وجود نابینایی و تهیدستی، بزودی جایی برای خود در این دانشگاه باز کرد. او نخستین دانش‌آموختهٔ این دانشگاه بود که به دریافت دکترا نائل آمد. رسالهٔ دکترای وی دربارهٔ ابوالعلاء معری، شاعر شک‌گرای عرب بود. پس از آن در ۱۹۱۴ به سوربن رفت و در پاریس نیز در ۱۹۱۷ رسالهٔ دکترایی تحت عنوان «فلسفهٔ اجتماعی ابن‌خلدون» نگاشت. در بازگشت به مصر استاد ادبیات عرب و یکی از بنیادگذاران دانشگاه اسکندریه شد. طه حسین رمان‌ها و رساله‌های بسیاری نوشت ولی در غرب بیشتر بخاطر زندگینامه خودنوشته‌اش به نام آن روزها (به عربی: الايام) شهرت یافته‌است. حسین خدیو جم این کتاب را به فارسی برگردانده است.
او یکی از هواداران سرسخت انقلاب ۱۹۵۲ مصر بود و بر اهمیت آزاد و دموکراتیک بودن آموزش و تحصیل تاکید بسیار داشت. حسین در ۱۹۵۰ وزیر آموزش و پرورش مصر شد و در پی آن، حکومت جدید آموزش همگانی را برای همگان آزاد و رایگان کرد که این امر هنوز نیز جاری و ساری است.

نظر کاربران در مورد "کتاب آن روزها"
5 نظر تا این لحظه ثبت شده است

بسیار زیبا و با ترجمه ای شیوا ،انگار توی روستاهای مصر ،در دانشگاه الازهر ،و دانشگاه فرانسه هستی و این اتفاقات رو نظاره گر هستی، من یک جلدی اش رو دارم ،سال ۱۳۷۴ خریدم ،و عربیش رو هم دارم ،(الایام ) از خواندش آدم سیر نمیشه بیش از ۵ ویا ۶ بار خوندم

1403/10/03 | توسطکاربر سایت
0
|

من دارم دنبال جلد ۳کتاب میگردم .کتابی که خواندم تنها حاوی دوجلدش بود .چگونه جلد سوم را بدست بیاورم

1402/11/13 | توسطشایسته - کاربر سایت
0
|
پاسخ ها

من جلدسومو دارم

1403/05/19|توسطباغبانی - کاربر سایت
0

اگه چاپ قدیمش رو از جاهایی که کتاب دست دوم میفروشند تهیه کنید در یک جلد همه این سه جلد نوشته شده ، من یک جلدیش رو دارم همه اتفاقات از کودکی تا زمانی که وزیر فرهنگ مصر شدند نوشته شده، و عربی اش هم همینه،

1403/10/03|توسطکاربر سایت
0

کتاب اصلی دارای سه بخش هست. متاسفانه این کتاب فقط دو بخش ابتدایی رو داره و بخش سوم در این کتاب ترجمه و منتشر نشده! چرا باید یک کتاب رو با همچین نقص بزرگی منتشر کرد؟

1402/10/03 | توسطکاربر سایت
0
|

دوست داشتنی و زیبا، زیبا، زیبا...

1401/09/16 | توسطزهرا زمانی اصل
0
|

آیا متن عربی کتاب هم موجود هست

1400/01/18 | توسطکاربر سایت
3
|
پاسخ ها

بله ،من دارم

1403/10/03|توسطکاربر سایت
0