1. خانه
  2. /
  3. کتاب هنر و علم عاقلانه خوردن

کتاب هنر و علم عاقلانه خوردن

نویسنده: آلبرت الیس
5 از 1 رأی

کتاب هنر و علم عاقلانه خوردن

The Art & Science of Rational Eating
٪15
127000
107950
معرفی کتاب هنر و علم عاقلانه خوردن
این اولین کتابی است که به طور سیستماتیک علل روانشناختی بیولوژیکی اختلالات خوردن و نحوه کنترل آنها را با استفاده از اصول درمان هیجانی منطقی (RET) و درمان شناختی-رفتاری (CBT) بررسی می کند.
هنر و علم تغذیه منطقی اصول RET پذیرش بی قید و شرط خود را می آموزد. چگونه همیشه خود را بپذیریم و تأیید کنیم - حتی زمانی که برخی از خوردن یا رفتارهای دیگر خود را تخریب می کند. این مسیر موفقیت آمیز خودکنترلی و کنترل وزن است.

دکتر آلبرت الیس، مبتکر RET و CBT، از نزدیک با همکاران مایکل آبرامز، دکترا، و لیدیا دنگلگی، دکترا، برای تهیه این کتاب خودیاری غیرمعمول که به ویژه به اختلالات خوردن اختصاص داده شده است، همکاری کرده است. . این یک کتاب خودیاری مورد نیاز برای کسانی است که از پرخوری عصبی و بی اشتهایی رنج می برند.
درباره آلبرت الیس
درباره آلبرت الیس
آلبرت الیس، زاده ی 27 سپتامبر 1913 و درگذشته ی جولای 2007، روانشناسی آمریکایی بود. الیس در پیتسبورگ در ایالت پنسیلوانیا به دنیا آمد. او در سال 1947 مدرک دکترای خود را دریافت کرد. الیس علاقه ی شدیدی به نظریات فروید داشت و از بین روانشناسان معروف، هورنای، آدلر، فروم و سالیوان بیشترین تأثیر را بر او داشتند. الیس در سال 1955 شیوه ی رفتار درمانی عقلانی هیجانی (REBT) را توسعه داد.
دسته بندی های کتاب هنر و علم عاقلانه خوردن
مقالات مرتبط با کتاب هنر و علم عاقلانه خوردن
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
ادامه مقاله
چگونه با روانشناسی، داستان های بهتری خلق کنیم
چگونه با روانشناسی، داستان های بهتری خلق کنیم

«روانشناسی» برای بسیاری از نویسندگان، موهبتی بزرگ است و بینشی ارزشمند را درباره ی چگونگی کارکرد ذهن انسان به آن ها می بخشد.

نظر کاربران در مورد "کتاب هنر و علم عاقلانه خوردن"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

خیلی عجیبه که نوشتید الیس علاقه شدیدی به نظریات فروید داشت!. الیس نه تنها علاقه به نظریات فروید نداشت بلکه بارها در مورد نظریات فروید واژه مزخرف را به کار برد. مکتب شناخت درمانی الیس نقد محکم و کوبنده ای به دیدگاه فروید بود که می‌گفت افسردگی خشم به خویشتن است. پیروان فروید بر حسب وظیفه این مزخرفات را وارد روانشناسی کردند، اما آلیس نقد کوبنده ای بر این دیدگاه ارایه داد.

1399/06/01 | توسطآرت - کاربر سایت
6
|