1. خانه
  2. /
  3. کتاب بودنبروک ها (زوال یک خاندان)

کتاب بودنبروک ها (زوال یک خاندان)

نویسنده: توماس مان
2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.69 از 29 رأی

کتاب بودنبروک ها (زوال یک خاندان)

Buddenbrooks
انتشارات: ماهی
٪10
800000
720000
4 از 7 رأی

کتاب خاندان بودن بروک

Buddenbrooks
انتشارات: دنیای نو
ناموجود
150000
معرفی کتاب بودنبروک ها (زوال یک خاندان)
کتاب بودنبروک ها که اولین بار در سال 1901 و در 26سالگی توماس مان به انتشار رسید، به اثری کلاسیک در ادبیات مدرن تبدیل شده است. کتاب، داستان چهار نسل از یک خانواده ی ثروتمند و بورژوای آلمانی در شمال آلمان را روایت می کند که در مواجهه با ظهور مدرنیته قرار گرفته اند. در دنیایی جدید و ناآشنا، ارتباطات و سنت های این خانواده شروع به متلاشی شدن می کنند. مان، افول خانواده ی بودنبروک را از ثروت به ورشکستگی و از ذهنی خلاق و اخلاقی به زوال و دیوانگی نشان می دهد و مخاطب را به دنیایی بسیار زنده و ملموس دعوت می کند که از تولد و مرگ، ازدواج و طلاق، تهمت و غیبت و شوخ طبعی شکل گرفته است. کتاب بودنبروک ها با گستردگی خیره کننده، غنای جزئیات و تصویری واقعی که از انسانیت نشان می دهد، از تمامی کتاب هایی که به شرح اتفاقات یک خانواده می پردازند، پیشی جسته است و توانایی مان در نوشتن رمانی بسیار هیجان انگیز و تأثیرگذار را به همگان نشان می دهد.
درباره توماس مان
درباره توماس مان
توماس مان در روز ۶ ژوئن ۱۸۷۵ در شهر لوبک آلمان متولد شد. پدر او، بازرگان غلات بود که بعدها به مقام سناتوری شهر لوبک هم رسید. توماس از جانب مادر، یک رگه ی پرتغالی داشت. تحصیلاتش را تا ۱۹ سالگی در لوبک گذراند و پس از مرگ پدرش همراه خانواده اش راهی مونیخ شد. در آنجا وارد یک شرکت بیمه شد و توانست نخستین اثر خود، افتاده ها، را به پایان برساند. در همان زمان، وارد دانشگاه مونیخ شد و رشته های تاریخ و ادبیات و اقتصاد سیاسی را دنبال کرد.در سال ۱۸۹۷ همراه برادرش به رم رفت و در همان سال کتاب بودنبروک ها را آغاز کرد که در سال ۱۹۰۱ توانست آن را چاپ برساند و شهرت زیادی کسب کند. در سال ۱۹۰۵ با خانم کاتیا پرینگسهایم، دختر یکی از استادان دانشگاه مونیخ ازدواج کرد.در سال ۱۹۲۹، جایزه ی نوبل ادبیات به او اهدا شد. او نخستین آلمانی بود که این جایزه را به دست آورد.در سال ۱۹۵۲ در روستای کوچک ارلباخ در نزدیکی شهر زوریخ ساکن شد و تا آخر عمر را همان جا گذرانید. وی سرانجام در روز ۱۲ اوت ۱۹۵۵ در پایان یک بیماری چندروزه و بر اثر عارضه ی قلبی در بیمارستان شهر زوریخ در میان جمعی از نزدیکانش درگذشت. دو ماه پیش از آن، هشتادمین سال تولدش را جشن گرفته بود و سراسر اروپا با این مناسبت از او تجلیل کردند.
ویژگی های کتاب بودنبروک ها (زوال یک خاندان)
  • نویسنده کتاب برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات سال 1929
  • فیلمی با همین عنوان، بر اساس این کتاب و به کارگردانی هاینریش برلوئر در سال 2008 ساخته شده است
نکوداشت های کتاب بودنبروک ها (زوال یک خاندان)

موفقیتی چشم گیر.

NEW YORK TIMES BOOK REVIEW

بسیار سرزنده و باظرافت.

LOS ANGELES TIMES

کتابی ضروری برای هرکس که می خواهد وارد کهکشان داستان های مان شود.

Publishers Weekly
قسمت هایی از کتاب بودنبروک ها (زوال یک خاندان)

مرگ یک نعمت بود، آن قدر شگرف، آن قدر عمیق که فقط در آن لحظات می توانستیم درکش کنیم، مثل همین لحظه ی کنونی که [مرگمان]به تعویق افتاده است.

چه موج های بلندی. ببین چه طور در زنجیره ای بی پایان یکی بعد از دیگری بیهوده و عبث پیش می آیند و سر به ساحل می کوبند. با این همه، مثل هر چیز ساده و ضروری ای آرامش بخش و تسلا دهنده اند. در این چند روز من دلبسته ی دریا شده ام.

شاید به دلیل دوری راه بود که بیشتر ها کوهستان را ترجیح می دادم. حالا دیگر شوق کوهستان در دلم نیست. به گمانم در کوهستان بترسم و خجل بشوم. کوهستان بیش از اندازه خودکامه، بی نظم و متنوع است. شک ندارم که در کوهستان احساس حقارت می کنم. راستی کسانی که یکنواختی دریا را ترجیح می دهند، چه کسانی هستند؟

مقالات مرتبط با کتاب بودنبروک ها (زوال یک خاندان)
نگاهی به کتاب «کوه جادو» اثر «توماس مان»
نگاهی به کتاب «کوه جادو» اثر «توماس مان»
ادامه مقاله
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن

در این مطلب قصد داریم به تعدادی از کتاب های کلاسیک کوتاه بپردازیم که انتخاب هایی عالی برای ورود به جهان آثار کلاسیک به شمار می آیند.

برترین نویسندگان در «ادبیات آلمان»
برترین نویسندگان در «ادبیات آلمان»

میراث ادبی آلمان همانند پیشینه ی هنرهای زیبا و سینما در این کشور، وسعت شگفت انگیزی دارد

آینه ی تمام نمای زندگی بشر در ادبیات تاریخی
آینه ی تمام نمای زندگی بشر در ادبیات تاریخی

می توان گفت که هدف اصلی این ژانر، «زندگی بخشیدن به تاریخ» از طریق ساختن داستان هایی درباره ی گذشته یا یک دوره ی تاریخی خاص است.

آثار کلاسیک، پنجره ای رو به میراث و گذشته ی بشر
آثار کلاسیک، پنجره ای رو به میراث و گذشته ی بشر

وقتی که آثار کلاسیک را مطالعه می کنید، در واقع در حال خواندن کتاب هایی هستید که نقشی اساسی در شکل گیری چگونگی نوشتن و خواندن ما در عصر حاضر داشته اند

چرا رمان های عاشقانه‌ی کلاسیک می خوانیم
چرا رمان های عاشقانه‌ی کلاسیک می خوانیم

همه ی ما شنیده ایم که "کتاب ها ما را به دنیای خود می برند." حالا این را هم اضافه کنیم که تجربه نشان داده کتاب ها گاهی ممکن است باعث شوند عاشق شویم

نظر کاربران در مورد "کتاب بودنبروک ها (زوال یک خاندان)"
26 نظر تا این لحظه ثبت شده است

خدا میدونه قیمت بعدی نشر ماهی چقدره. ۱ تومن رو شاخشه

1403/03/18 | توسطکاربر سایت
5
|
پاسخ ها

سلام .موجود شد ۸۰۰.قیمت قبلی ۷۵۰ بود.نمیگم قیمتش خوبه.گرون هم هست.اما مشکل قیمت قبلی بود که وحشتناک زیاد بود الان به نسبت افزایش معقولی خورده

1403/07/12|توسطابراهیم فاتح
1

بصورت شانسی تونستم ترجمه خانم سرابی رو ۱۵۰ تومن بخرم . باید بگم ترجمه خوبی داره تا به اینجایی که خواندم....

1403/03/07 | توسطنهنگ بحر - کاربر سایت
4
|

قیمتش خوبه من راضیم

1402/10/02 | توسطکاربر سایت
3
|
پاسخ ها

آفرین. .

1403/05/06|توسطNihan
1

تنم لرزید قیمت چاپ جدید رو دیدم...

1402/09/18 | توسطغزل شمس
9
|
پاسخ ها

بلرزید بلرزید

1402/11/13|توسطکاربر سایت
1

نشر ماهی وحشت‌ناک رفتار می‌کنه، هر کتاب رو با اینکه توی بازار موجوده، با قیمت سه‌برابر تجدید چاپ می‌کنه

1402/07/02 | توسطفرزین منصوری
25
|

خب لعنتیا کتابو اینهمه گرون کردین و قدرت خرید نیست اینهمه هم مردم شکایت میکنن هیچکدوم از ناشران پاسخگو نیستن. خب حداقل شرایط قسطی رو هم فراهم کنین تا یباره بشه... ما که قسطی شدن برنج رو توی این مملکت دیدیم و هر طرف سر میگردونیم بیلبورداش هست پس اینم قسطی کنید خلاصمون کنین

1402/06/28 | توسطکاربر سایت
24
|
پاسخ ها

درد این‌جاست که شد. کتاب هم قسطی شد

1402/12/06|توسطمحسن دوست‌کامی
11

به کجا چنین شتابـان. چه خبره 750 تومن؟ واقعاً دلیل این همه افزایش قیمت‌ها چیه؟ ما رو راحت کنید بگید کتاب نخریم دیگه.

1402/06/23 | توسطاحسان معمارباشی
24
|

برای خریدش باید وام بگیرم ظاهرا

1402/06/20 | توسطleila
19
|

قیمت جدید باورنکردنیه، متاسفم

1402/06/15 | توسطباران قربانی راد
29
|

شاهکاری که مان در ۲۶ سالگی نوشت. حتما حتما پیشنهاد می‌کنم.

1401/12/19 | توسطدانیال دیدبان
14
|

. . . «گمان می‌کنید به قولی که دادند عمل کردند؟ نه! پادشاه فعلی حرف‌های خوب می‌زند، رؤیایی و رمانتیک است، درست مثل شما. بله لازم است یک چیزی را به عرض‌تان برسانم: همیشه هر وقت یک اصل، یک جهان‌بینی یا واقعیت از نظر فلاسفه و ادیبان منسوخ اعلام می‌شود، یکی از پادشاه‌ها تازه به صرافت می‌افتد آن را نوترین و بهترین دستاورد ممکن بداند و گمان کند حتماً باید پیرو آن باشد. بله، اوضاع پادشاهی از این قرار است! پادشاه‌ها نه فقط انسان، که حتا انسان‌های کاملاً معمولی هستند و همیشه فرسنگ‌ها از دنیا عقب‌اند. وضع آلمان به آن دانشجوی انجمن میهن‌پرستان می‌ماند که در دوران جنگ‌های انقلابی، جوانی نترس و پرشور و شر بوده، ولی حالا به آدمی حقیر و مال‌پرست تبدیل شده است.» بودنبروک‌ها-نشر ماهی-ترجمه علی اصغر حداد-صفحه ۱۴۸ و ۱۴۹

1401/10/03 | توسطFarrehann
24
|

با خشمی ساده‌دلانه و بی غل و غش حرف می‌زد. کوشید سر و دستی تکان دهد، دریافت حرکاتش ناشیانه است و از آن درگذشت. ولی به گفتار خود ادامه داد. سر ذوق آمده بود. هیکل خود را جلو داده و شست انگشت را میان دکمه‌های کت گذاشته بود. حالتی از لجاجت در چشمان مهربانش حس می‌شد « ما، طبقه بورژوا، یا آن‌طور که تا به حال رسم بوده بگویند، قشر سوم، می‌خواهیم که از این به بعد فقط یک طبقه‌ی اشراف وجود داشته باشد، طبقه اشراف مبتنی بر لیاقت افراد، ما اشراف فاسد فعلی را به رسمیت نمی‌شناسیم، ما منکر طبقه‌بندی اجتماعی فعلی هستیم. ما می‌خواهیم که هیچکس رعیت دیگری نباشد و همه فقط تابع قانون باشند! ما خواهان آنیم که امتیازات فردی و استبداد از میان برود! همه باید به عنوان فرزندان حکومت از حقوق برابر برخوردار باشند و همان‌طور که دیگر میان انسان‌ها و خدای مهربان واسطه‌ای نیست، باید شهروندان هم با حکومت رابطه‌ای بی‌واسطه داشته باشند! ما خواهان آزادی مطبوعات، آزادی اصناف و تجارت هستیم. ما می‌خواهیم همه انسان‌ها بدون امتیازات ویژه بتوانند با هم رقابت کنند، مزد از آن کسی باشد که لیاقت دارد! ولی ما تحت ستم هستیم، زبان ما را بسته‌اند... چی می‌خواستم بگویم؟ بله، گوش کنید : چهار سال پیش قوانین کنفدراسیون را در ارتباط با مطبوعات و دانشگاه‌ها تجدید کردند. قوانینی بسیار خوب! طبق این قوانین کسی اجازه ندارد حقایقی را که احتمالاً با نظم موجود سازگار نیست بنویسد یا آموزش بدهد. می‌فهمید؟ حقیقت کتمان می‌شود، حقیقت امکان طرح پیدا نمی‌کند. چرا؟ به خاطر حفظ وضعیتی احمقانه، کهنه و پوسیده که به شهادت همه به‌رغم این تلاش‌ها دیر یا زود از میان خواهد رفت. به گمان من، شما نمی‌توانید این همه دنائت را درک کنید! زور، زور ابلهانه و خشن، زور پلیسی که فقط این لحظه را می‌بیند، بدون کمترین درکی از مسایل فرهنگی و تازه. نه، از همه‌ی این‌ها گذشته، می‌خواهم یک چیز دیگر را هم بگویم: پادشاه پروس مرتکب بی عدالتی بزرگی شد! آن موقع، سال ۱۸۱۳، وقتی فرانسوی‌ها کشور را اشغال کرده بودند، پادشاه پروس از ما کمک خواست و به ما قول مشروطیت داد ما هم قدم پیش گذاشتیم و آلمان را آزاد کردیم.» . . .

1401/10/03 | توسطFarrehann
19
|

کتاب بودنبروک‌ها روایت زوال و نابودی یک خاندان بزرگ است. این کتاب درباره سقوط یک خانواده اصیل و ثروتمند است. خاندان تاجر لوبکی در طی چهار نسل سقوط می‌کند. اغلب منتقدان بر این باورند که رمان بودنبروک‌ها جامعه بورژوای آلمان در قرن نوزدهم را در چندین دهه به تصویر می‌کشد و با زبانی غیر مستقیم ویژگی‌های این افراد را نشان می‌دهد. نگاه جزئی‌نگر مان در این کتاب خودش را نشان می‌دهد…ترجمه استاد حداد هم فوق العاده بود.

1401/07/08 | توسطسروش کاکاوند
12
|

نصف کتاب رو خوندم، حوصله م سر رفت ولش کردم.اولین کتابی که در طول عمرم نصفه رهاش کردم ، افتخارش هم نصیب آقای کامو شد.متاسفانه هرگز فلسفه‌ی نوشته‌های این نویسنده رو درک نکردم

1401/07/01 | توسطImfarza
3
|
پاسخ ها

آلمانی‌ها در صنعت و موسیقی و فلسفه سرآمد هستن اما در داستان و رمان نه

1401/07/19|توسطکامران - کاربر سایت
5

کامران جان حرف ناپسندی زدی گفتی آلمان توی داستان و رمان قوی نیست؟ ...گوته قوی نیست؟ هرمان هسه قوی نیست؟ توماس مان قوی نیست؟ کافکا قوی نیست؟ گونتر گراس قوی نیست؟

1402/06/18|توسطکاربر سایت
8

گوته رو خوب گفتی ولی مثلا کافکا در حد تالستوی و چخوف هست؟ مثلا هرمان هسه در حد داستایفسکی هست؟

1402/11/13|توسطکاربر سایت
1

المان در موسیق و صنعت خوبه. هانس زیمر بتهوون باخ بنز بی ام وی پورشه

1402/11/13|توسطکاربر سایت
1

کاربرسایت هر نویسنده ای سبک خودشو داره و قابل احترام. تالستوی و داستایفسکی فلسفه‌شون یچیز دیگه اس. کافکا و هسه چیز دیگه. چه ربطی داره کافکا رو با اینا مقایسه میکنی؟ بحث سر این بود که آلمان در ادبیات هم قوی و غنی هست. روس در ادبیات حرف اول میزنه ولی من مقایسه نویسنده نکردم گفتم اینا قوی هستن. اندازه خودشون هستن.

1402/12/09|توسطکاربر سایت
3

دوستان نام هاینریش بُل رو از قلم انداختند

1403/03/11|توسطمحسن بابواعظمی
1

خیلی بدی، اهه

1403/08/08|توسطکاربر سایت
0

نصف کتاب رو خوندم، حوصله م سر رفت ولش کردم.اولین کتابی که در طول عمرم نصفه رهاش کردم ، افتخارش هم نصیب آقای کامو شد.متاسفانه هرگز فلسفه‌ی نوشته‌های این نویسنده رو درک نکردم

1401/07/01 | توسطImfarza
1
|

خوندنش لااقل به عنوان اولین برخوردم با یه اثر حجیم و کلاسیک آلمانی ،تجربه‌ی بدی نبود ولی می‌تونست خیلی خیلی بهتر از این باشه.

1401/06/22 | توسطImfarza
0
|
پاسخ ها

شما که بالاتر نوشتی نصفه رهاش کردی، کتابی رو که نصفه رها کردی چطور راجع بهش نظر میدی میگی بد نبود؟

1403/07/26|توسطکاربر سایت
1

دوست گرامی (کاربر سایت) ، زیاد سخت نگیر، ایشون کلاً تو کار کپی پیست هستند! خیلی‌ها هم این مورد را تذکر دادند ولی فایده‌ای نداشته حالا چه نفعی می‌بره نمیدونم؟! ولی همین که زحمت میکشه و نظرات دیگران را اینجا منعکس می‌کنه جای تشکر داره!😄

1403/09/11|توسطعباس معدنی
0

رمانی ارزشمند ولی نه در حد شاهکارهای بزرگ ادبیات به عنوان مثال کوه جادو از همین نویسنده. اثری کاملا واقع گرایانه به روش دانای کل که در آن زندگی یک خانواده ثروتمند آلمانی صاحب یک تجارتخانه در قرن نوزدهم شرح داده می‌شود. یک داستان کاملا معمولی از زندگی و مرگ اعضای خانواده با نکات روانشناسانه فراوان و اشارات جزئی به تاریخ آلمان.

1401/05/25 | توسطبابک - کاربر سایت
6
|
پاسخ ها

این نظر شماست.اما نوبل مان در واقع بخاطر بودنبروکها بوده.

1401/05/25|توسطکاربر سایت
23

همین الان این کتاب 275 هزار تومنی رو با 80 درصد تخفیف از طاقچه، به مبلغ 9 هزار تومن خریداری کردم! به نظر من با این وضع حاکم بر زندگی عام مردم، کتاب‌های کاغذی دیگه به صرفه نیستن

1401/05/01 | توسطعلی - کاربر سایت
5
|
پاسخ ها

کتاب‌ها به هیچ وجه گرون نشدن؛ بلکه به تناسب رشد اقتصادی بقیه‌ی مایحتاج زندگی و صد البته دستمزدها، قیمت کنونی‌ِ بیشتری دارند. من زمانی که حقوقم دو میلیون تومن بود کتاب گوژپشت نتردام رو 60 هزارتومان خریدم. الان هم که حقوق هشت میلیونی دارم قیمت کتاب مذکور 230 تومنه! یعنی هردو به یک اندازه دستخوش تغییر شدن/ در خصوص ۹ هزار تومن هم باید بگم فرد بسیار خوش شانسی‌هستید که چنین گوهری را با این قیمت تهیه کرده‌اید!

1401/05/01|توسطبهنام - کاربر سایت
14

دوست عزیز دستمزد شما به نسبت تورم رشدداشته، درصورتی که درآمد اکثریت مردم ثابته،ویا درآمدی اصلا ندارن مثل بیکاران یا دانشجویان،پس کتاب برای بیشتر مردم گرون شده خیلی هم گرونشده.

1401/05/10|توسطکاربر سایت
57

الان که کتاب شده۷۵۰ چقدر حقوق میگری بهنام؟

1402/09/26|توسطکاربر سایت
11

فوقالعادست این کتاب..

1401/04/25 | توسطکاربر سایت
4
|

در عین ملال آوربودن بسیار عمیقه سالها پیش خواندمش وپس از پایان کتاب چند روزی دچار افسردگی شدم. این البته تجربه شخصی منه.

1401/03/21 | توسطکاربر سایت
29
|
پاسخ ها

واقعا این کتاب جادویی هست. یه غم و اندوه خاصی در اعماقش نهفته که حتی گریبان گیر مخاطب میشه به نظرم توماس مان به خاطر نثر ماشینی و ارامِ ش خیلی به ناحق قضاوت شده افرادی مثل سلین بهش انتقاد کردند( البته سلین خودش از بزرگان هست) ولی تومان ماس مفاهیم عمیقی در داستان هاش داره که پی بردن بهش حوصله و کنجکاوی میخواد

1401/03/21|توسطرضا بابایی - کاربر سایت
21