هانا آرنت، زاده ی 14 اکتبر 1906 و درگذشته ی 4 دسامبر 1975، فیلسوف و تاریخ نگار آلمانی-آمریکایی بود.آرنت در لیندن واقع در نزدیکی هانوفر و در یک خانواده ی مرفه یهودی به دنیا آمد. او پس از پایان دوره ی دبیرستان، در 18 سالگی وارد دانشگاه ماربورگ شد و تحصیل خود را در رشته های فلسفه، ادبیات یونان و الهیات مسیحی آغاز کرد ولی پس از مدتی، درس و تحصیل را رها کرد و به دانشگاه هایدلبرگ رفت. آرنت که از دوران تحصیل در دانشگاه هایدلبرگ به بعد به یکی از بانفوذترین و خوش فکرترین رهبران چپ آلمان بدل شده بود، از مخالفان سرسخت نازی ها و از مدافعان شوراهای انقلابی چپ بود. او در سال 1929 به برلین رفت و نخستین کتاب خود را منتشر کرد.آرنت سال ها در دانشگاه های ایالات متحده در رشته ی تئوری سیاسی تدریس کرد و از چندین کشور، ده ها دکترای افتخاری گرفت. او همچنین، جایزه ی آلمانی زبان لسینگ و فروید را نیز از آن خود کرد.
او یکی از یهودیانی است که توانستهاست از جریان هولوکاست جان سالم به در ببرد و به ایالات متحده مهاجرت کند. زمینهٔ فلسفه و آثار او حول موضوعاتی همچون دموکراسی مستقیم یا اقتدارگرایی و تمامیتخواهی حکومتهای استبدادی است.
بخشی ضروری از همه ی پژوهش های مرتبط با نظریه سیاسی قرن بیستم.
این اثر، مجموعه ای از سوالات بنیادین درباره ی چگونگی شکل گیری استبداد را مطرح می کند.
این اثر همچنان کتابی ضروری برای درک زمانه ی ما باقی مانده است.
مهم ترین خصلتی که می توان به جنبش های توتالیتر نسبت داد، آن است که این جنبش ها به سرعت فراموش می شوند و به آسانی می توان چیز دیگری به جای آن ها برقرار کرد. این قضیه در مورد کیفیت شهرت رهبران این جنبش ها، مصداق بیشتری دارد. این قضیه در مورد هیتلر نیز صدق می کند، کسی که در زمان زندگی اش، چنان جاذبه ای اعمال کرده بود که هیچکسی در برابر آن مصون نبود. حال آن که امروزه، هیتلر پس از شکست و مرگش، چنان از یادها رفته که حتی در میان گروه های نوفاشیست و نونازی پس از جنگ نیز چندان نقش مهمی نمی تواند داشته باشد.
این ناپایداری، با بی ثباتی معروف توده ها، بی ارتباط نیست. همین ناپایداری شدید، تصدیق دلخوش کننده ای است برای این رهبران مرده که چه خوب توانسته اند رعایایشان را به ویروس خاص توتالیتر آلوده کنند. بنابراین خطاست اگر چنین پنداریم که ناپایداری و فراموشکاری توده ها، بر این دلالت می کند که آن ها از وهم توتالیتر بیرون آمده اند. خطای جدی تر این خواهد بود که به خاطر این ناپایداری، فراموش کنیم که رژیم های توتالیتر، تا زمانی که بر اریکه ی قدرت اند، و رهبران توتالیتر تا هنگامی که زنده اند، از پشتیبانی توده ای برخوردارند.
مطالعه ی فلسفه به منظور درک چگونگی تکامل ذهن و اندیشه ی بشر در طول زمان، اهمیت بسیاری دارد
وقتی که آثار کلاسیک را مطالعه می کنید، در واقع در حال خواندن کتاب هایی هستید که نقشی اساسی در شکل گیری چگونگی نوشتن و خواندن ما در عصر حاضر داشته اند
هر دو انتشارات در قطع رقعی هستند اما نشر پارسه ۱۲۸ صفحه بیشتر است ! آیا نشر ثالث سانسور کرده یا نشر پارسه مطالب من درآوردی چاپ کرده ؟
ترجمه ثلاثی در مجموع قابل قبول تره .
ترجمه مهدی تدینی غیرقابل خوندنه.
قیمت کتاب خودش نتیجهی حاکمیت توتالیترست😂
توتالیتاریسم ازبهترین کتابهاییه که درعمرم خوندم
برای فهم درست این کتاب هرطور شده ترجمه مهدی تدینی رو تهیه کنید. ترجمههای دیگر با برداشت نادرست از مفاهیم مورد نظر آرنت، درک درستی به مخاطب نخواهد داد.
با احترام به مترجمخوبمون اقای تدینی، جناب شما دو ترجمه رو باهم مطابقت دادید که میگید ترجمه اقای ثلاثی مفاهیم درست نمیرسونه؟شاید جاهایی که متوجه نشدید دلیلش ترجمه نبوده و چیز دیگه بوده، لطفا بدون بررسی و تحقیق نظر ندید، اتفاقا خیلی از قسمتهای کتاب ترجمه آقای ثلاثی مفهوم رو بهتر رسونده، درکل هر دو ترجمه خوب هستند.
تو قسمتی از متن کتاب نوشته هیتلر امروزه چنان از یادها رفته که کسی یادشم نمیاد دیگه. بعید میدونم هنوز رهبری به اندازه هیتلر تو دنیا شهرت داشته باشه با تمام جنایاتی که مرتکب شد
شاید نویسنده زمان حیات خودش رو مدنظر قرار داده ، خب طبیعتا بعد از پایان جنگ جهانی دوم تا دههها هیتلر یکی از منفورترین انسانهای روی کره خاکی بود .
سلام وقتتون بخیر فکر میکنم منظور نویسنده از این فراموشی, فراموشی برای خود جنبشه و کم شدن اهمیت برای خود جنبش توتالیتر بعد از برکناری یا مرگ. چند خط بعد این جمله این جمله, منظور جملهی مذکور رو بهتر میرسونن, وگرنه سخته باور کرد کسی که همچین جنایاتی مرتکب شده به همین سادگی در دید همه فراموش بشه.
کتاب تقریبا یه هفته پیش اومده بازار به قیمت 250 تومن، چه اتفاقاتی طی این یک هفته افتاده که شده 295 تومن؟ نشر پارسه هم که قیمت نمیزنه، گاهی اوقات یه برچسب میزنه رو سلفون که اون هم به راحتی کنده میشه، قشنگ توتالیتاریسم رو تو قیمت گذاری این کتاب میشه دید...😵
به همون سرعت هم شد 350 تومن، ببینم بعدا نفر بعد از من چه قیمتی رو مینویسه😂
450 تومن. با ما همراه باشید...
495 :))
500 هزار برای 494 صفحه کتاب
۴۹۵ تومن ...
چه قیمتی !😕😕😕
چرا ظرف دو روز قیمت کتاب از 250 به 295 رساندید😐
ماشالله به این قیمت !
عناصر و خاستگاه حاکمیت توتالیتر(مجموعه سه جلدی) با ترجمه مهدی تدینی توسط نشر پارسه منتشر شد لطفاً موجود کنید.
ترجمه تدینی کی موجود میشه ؟
ترجمه تدینی بسیار روان و عالی بود
با سلام. مطالعه این کتاب باعث میشه بعضی رفتارهای سیاسی دولتها یا احزاب قابل درک و فهم بشه .
ترجمه محسن ثلاثی در موارد زیادی قابلفهم نیست و این، ادامه خواندن کتاب را برای من دشوار میکرد. متاسفانه زمانی که این نسخه را تهیه کردم ترجمه آقای تدینی نیامده بود. طبق نظرات، ظاهرا ترجمه اخیر بهتر است گرچه بهشخصه ندیدهام.
قیمت این کتاب امروز ۵ آبان ۱۴۰۱ در سایت خود انتشارات ثالث ۱۴۲ هزار تومنه اما اینجا: ۱۵۹ هزار تومن!
کجایی ببینی شده 340تومن
عارف کجایی ببین شده 495 تومن
کجایی ببین رسیده به 500 هژار تومن
متاسفانه ترجمه آقای ثلاثی بسیار ضعیف و خسته کننده است!
چقدر سانسور کردین کتاب هارو این کتاب طبق گزارشهای ویکی پدیا ۷۰۴ صفحه است اما اینجا ۴۸۴ صفحه است با ترجمه مهدی تدینی
شاید ویکیپدیا صفحات کل کتاب اصلی رو نوشته،چون طبق توضیح مترجم،این کتاب فقط فصل اول کتاب اصلی هستش، دو فصل بعدی توی ترجمهی نشرپارسته به صورت ۲ جلد مجزا چاپ شده
سلام خواهش میکنم با ترجمه مهدی تدینی هم موجود کنید
سلام، آقای تدینی بنا به دلایلی دیگه با انتشارات ثالث همکاری نمیکنه و به همین دلیل کتابهای ایشون در نشر ثالث تجدید چاپ نمیشه. ترجمهی جدید ایشون راجع به یهودی ستیزی و مصاحبه با هیتلر که قراره به بازار بیاد در نشر پارسه منتشر خواهد شد. ترجمههای قبلی ایشون که همین کتاب توتالیتاریسم هم شامل میشه به زودی از انتشارات دیگری (احتمالا پارسه) به بازار خواهند آمد.
ببخشید پشت جلد کتاب توضیح داده این کتاب بخش سوم نوشتههای ایشون هست. دو بخش اول چه مطالبی هستن میشه توضیح بدین؟
سلام و وقت به خیر. دو کتاب «عناصر و خاستگاههای حاکمیت توتالیتر: یهودیستیزی» و «امپریالیسم: عناصر و خاستگاههای حاکمیت توتالیتر» دو کتاب دیگر هستند.