1. خانه
  2. /
  3. کتاب صدای سروش

کتاب صدای سروش

نویسنده: فرهاد کشوری
پیشنهاد ویژه
3.6 از 1 رأی

کتاب صدای سروش

Soroush's voice
انتشارات: روزنه
٪30
220000
154000
معرفی کتاب صدای سروش
در کتاب «صدای سروش» ماجرای یک جاسوس انگلیسی به نام جیکاک را دنبال می کنیم که در زمان ملی شدن صنعت نفت برای مبارزه علیه دکتر مصدق دست به کار شد. سال های حکومت ملی دکتر مصدق است، همان زمانی که تا پیشنهاد ملی شدن صنعت نفت به زبان آمد، همه چیز کمی پیچیده تر از قبل شد. جیکاک وارد میدان می شود و سعی دارد توجه اهالی را از مسئله ملی شدن نفت منحرف کند. وعده های قانع کننده به مردم می دهد و گوش آن ها را از حرف های قشنگ پر می کند. متاسفانه در آن زمان ذهنیت اکثریت مردمان عشایری و روستایی، بستری مناسب برای پذیرش این فریب بزرگ شده بود. جیکاک آمده بود تا چوب لای چرخ روزگار بگذارد. اما آنقدرها هم آسان نبود و نیاز به تلاش های فراوانی داشت...
کتاب صدای سروش با قدرت تخیل و مهارت های خاصی نوشته شده که خواندن آن جذاب تر از هر داستان دیگری است.
درباره فرهاد کشوری
درباره فرهاد کشوری

«فرهاد کشوری» اهل خوزستان، از نویسندگان باسابقه‌ی داستان و رمان ایرانی‌ست که آثار فراوانی از او به چاپ رسیده است. رمان «مردگان جزیره‌ی موریس» در دوره‌ی سیزدهم و چهاردهم جشنواره‌ی مهرگان ادب به‌عنوان رمان برگزیده انتخاب شده، همچنین نام او در دو دوره‌ وارد فهرست کاندیدای نهایی جایزه‌ی هوشنگ گلشیری شده است. کشوری با اسلوب و روش خاصی که در نوشتن دارد، تمام این سال‌ها توانسته است مخاطبان ثابت خود را در فضای ادبیات داستانی ایران پیدا کند. استفاده از فضاهای رئال و  در بعضی موارد حادثه‌ای، همچنین خلق روایت‌های بدیع و بکر از مؤلفه‌های بارز داستان‌نویسی این نویسنده‌ی باسابقه‌ی کشور ماست.

قسمت هایی از کتاب صدای سروش

بعد از حرفی که زدم از دست خودم عصبانی شدم. آن ها شیفته ام بودند. به بهترین نحو از من پذیرایی می کردند و به من احترام می گذاشتند. پشت سرم زانو بر زمین می زدند تا خاک زیر پایم را ببوسند. من با حرف هایم کشت زارهای شان را به باد دادم و گله و رمه شان را دزدخور کردم. این ها را که من نخواستم!؟ به من ارتباطی ندارد. پس وعده روز موعودت؟ من نگفتم که قید همه چیز را بزنند. هر آدمی در این دنیا وظیفه ای دارد. من هم وظیفه ام را انجام می دهم.

شب هایم را بیشتر در آبادی کدخدا ستار می گذرانم و آن ها من را در آبادی های دیگر می بینند. شب ها من را هم زمان در چند جا عصا به دست دیده اند. تا می خواهند حرفی بزنند من ناپدید می شوم. من کی هستم؟ باید آینه ای پیدا کنم و خودم را در آینه ببینم. اشرفی، زنی از آبادی کدخدا اسفندیار، بعد از شنیدن خبر مرگ مادرش یک پایش فلج شد. می گوید من شبانه بالای سرش رفتم و گفتم بلند شو. اشرفی بلند شد و راه افتاد.

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب صدای سروش" ثبت می‌کند