1. خانه
  2. /
  3. کتاب علم نظریه و انسان

کتاب علم نظریه و انسان

3.4 از 1 رأی

کتاب علم نظریه و انسان

Theory and Human Science
ناموجود
25000
معرفی کتاب علم نظریه و انسان
اروین رودولف جوزف الکساندر شرودینگر ، که گاهی اوقات به عنوان اروین شرودینگر یا اروین شرودینگر نوشته می شد ، فیزیکدان اتریشی برنده جایزه نوبل بود که تعدادی از نتایج اساسی را در زمینه نظریه کوانتوم ، که اساس مکانیک موج را تشکیل می داد ، توسعه داد: او معادله موج را فرمول بندی کرد. (معادله ثابت و وابسته به زمان شرودینگر) و هویت توسعه فرمالیسم و مکانیک ماتریس آن را آشکار کرد. شرودینگر تفسیری اصلی از معنای فیزیکی تابع موج ارائه کرد.

او جایزه نوبل فیزیک 1933 را به همراه همکار پل آدرین موریس دیراک "به دلیل کشف اشکال مولد جدید نظریه اتمی" دریافت کرد.
این کتاب «علم نظریه و انسان» که توسط شرکت سهامی انتشار منتشر شده است ، مجموعه ای از مقالات و سخنرانی های یکی از درخشان ترین اذهان تاریخ بشری است.
این مجموعه شامل نه مقاله است . دانش گسترده و اندیشه فلسفی عمیق نویسنده در این اثر در هر فصل منعکس می شود ، همانطور که او در طبیعت واقعی که توسط فیزیک کلاسیک و کوانتومی درک می شود قدم می گذارد. موضوعات مهم مورد بحث عبارتند از: آیا رابطه علت و معلولی برای واقعیت فیزیکی مورد نیاز است؟ آیا آمار و احتمال (احتمالات) جایگزین علت و معلول می شود؟ عدم قطعیت کوانتومی چگونه بر واقعیت فیزیکی تأثیر می گذارد؟ آیا می توانیم حالت اولیه الکترون را تعیین کنیم؟ آیا اثبات گرایی در جهان کوانتومی منطقی است؟ اینها برخی از سوالات مطرح شده است و او سعی می کند با زبانی آسان برای فهمیدن به آنها پاسخ دهد.
درباره اروین شرودینگر
درباره اروین شرودینگر
اِروین رودولف یوزف آلکساندر شرودینگر (به آلمانی: Erwin Rudolf Josef Alexander Schrödinger) (زاده ۱۲ اوت ۱۸۸۷ – درگذشته ۴ ژانویه ۱۹۶۱) فیزیکدان مشهور اتریشی و تنها پسر رودولف شرودینگر بود. او از جمله کسانی بود که در تئوری موج، مشارکت داشت و نتایج اساسی در زمینه نظریه کوانتومی از مکانیک موجِ او تشکیل شد. او در سال ۱۹۰۶ وارد دانشگاه وین شد و در سال ۱۹۱۰ دکترایش را گرفت و پس از آن، در جنگ جهانی اول حضور یافت. در سال ۱۹۲۰ (میلادی) نظریه‌ای موسوم به مکانیک کوانتومی پای به عرصه نهاد و به‌وسیله اِروین شرودینگر به مفیدترین شکلش به شیمی‌دانان عرضه شد. در سال ۱۹۲۱ به دانشگاه زوریخ رفت و در سال ۱۹۲۶ او اساسی‌ترین معادله غیر نسبیتی در مکانیک کوانتومی که برای توصیف تحول حالت یک ذره است با نام معادله شرودینگر به ثبت رساند و با کمک از اصل عدم قطعیت هایزنبرگ مدل جدید اتمی را به نام ابر الکترونی ارائه داد. او در سال ۱۹۳۳ به همراه پل دیراک فیزیکدان انگلیسی به دلیل ایده مکانیک موج برنده جایزه نوبل در فیزیک شد. در سال ۱۹۳۵ به همراه آلبرت اینشتین نظریه گربه شرودینگر را ارائه داد. در سال ۱۹۳۶ او به سمت رئیس دانشگاهِ گراتس اتریش درآمد. در سال ۱۹۳۸ به دلیل ورود نازیها به اتریش او اتریش را ترک کرد. او در ۴ ژانویه ۱۹۶۱ در وین و در ۷۳ سالگی به علت ابتلاء به بیماری سِل درگذشت.
شرودینگر، با وجود رشد یافتن در یک خانواده مسیحی، یک خداناباور (آتئیست) بود. به عنوان یک بی‌دین، شرودینگر منکر وجود یک قادر متعال به عنوان خالق جهان بود و همواره، سنت‌گرایی دینی را نفی می‌کرد؛ با این حال، او به ادیان شرقی‌ای همچون: بودائیسم، هندوئیسم و جِینیسم و همچنین به همه‌خدایی اسپینوزا نیز، علاقه داشت. او از نمادهای مذهبی در نوشته‌هایش استفاده می‌کرد. شرودینگر باور داشت که در نهایت تلاش‌های علمی‌اش به یافتن منشأ عالم هستی ختم خواهد شد.
دسته بندی های کتاب علم نظریه و انسان
مقالات مرتبط با کتاب علم نظریه و انسان
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
ادامه مقاله
نظر کاربران در مورد "کتاب علم نظریه و انسان"
2 نظر تا این لحظه ثبت شده است

لطفا بذاریدش برا خرید

1402/01/18 | توسطمجتبی صبوحی
0
|

دانشمندی بزرگ

1401/02/22 | توسطکامران سیاحی
0
|