اگر به دنبال نکات کاربردی برای نوشتن هستید کتاب «101 نکته ی فیلمنامه نویسی» را از دست ندهید.
اگر مبتدی هستید ،این کتاب به شما انگیزه و اعتماد به نفس خواهد داد. تا به واسطه انبوهی از اطلاعات که پیش رویتان قرار داده است بتوانید راه خود را در نوشتن پیدا کنید. اگر پیشرفته تر هستید و دوره مبتدی را در نوشتن گذرانده اید ، در این کتاب شما برخی از زوایای جدید را در میان توصیه های معمول کشف خواهید کرد. این کتاب نتیجه خطراتی است که الکسیس نیکی نویسنده کتاب « 101 نکته فیلمنامه نویسی» در سفر خود برای تبدیل شدن به نویسنده فیلمنامه متحمل شده است.
نکات مربوط به نوشتن در کتاب 101 نکته ی فیلمنامه نویسی به طرز جالبی قالب بندی شده است. هضم مطالب این کتاب آسان و در نحوه ارائه نکات مفید خود به طرز شگفت انگیزی همدلانه است. بینش و تجربه شخصی نویسنده و منابع گسترده ای که بسط می دهد ، خواندن این کتاب را برای نویسندگان فیلمنامه به امری حیاتی بدل است.
این کتاب می تواند به عنوان یک نگاه سریع به دنیای فیلمنامه نویسی باشد زیرا تقریبا همه جنبه های آن از ساختار یک سوژه برای نوشتن کتاب و بازاریابی آن را شامل می شود.
کتاب «101 نکته ی فیلمنامه نویسی» توسط محمد گذرآبادی به فارسی برگردانده شده است.
این تکنیک که با نام «آینه داری» نیز شناخته می شود، در صورت استفاده ی درست و مناسب، روشی عالی برای خلق تعلیق و تنش دراماتیک در مخاطبین است.
«زاویه ی دید»، داستان ها را به آثاری جدید تبدیل می کند و نشان می دهد ما به جای نیاز داشتن به مجموعه ای جدید از رویدادها، فقط به شیوه ای جدید برای نگاه کردن به آن ها نیاز داریم.
نوشتن یک داستان، مانند ساختن یک خانه است: ممکن است تمام ابزار و ایده های مورد نیاز را در اختیار داشته باشید، اما اگر پِی و و بنیان اثر محکم نباشد، حتی زیباترین سازه ها نیز دوامی نخواهند داشت.
کاراکترهایی پیچیده که وجهی تاریک در وجود آن ها به چشم می خورد
در این مطلب به چهار نوع اصلی در سبک های نگارش می پردازیم و همچنین، شیوه ی استفاده از آن ها را مرور می کنیم.
وقتی در حال نوشتن یک داستان هستید، باید تصمیم بگیرید که راوی قصه چه کسی است و داستان را برای چه کسانی تعریف می کند
هدف اصلی برای اغلب داستان سرایان این است که کاری کنند مخاطبین، داستان آن ها را کامل بخوانند