1. خانه
  2. /
  3. کتاب تاریخ اندیشه ی سیاسی در شرق باستان

کتاب تاریخ اندیشه ی سیاسی در شرق باستان

نویسنده: کمال پولادی
4.5 از 1 رأی

کتاب تاریخ اندیشه ی سیاسی در شرق باستان

History of Political Thought in the Ancient East
انتشارات: مرکز
ناموجود
40900
معرفی کتاب تاریخ اندیشه ی سیاسی در شرق باستان
کتاب «اندیشه ی سیاسی در شرق باستان» برای معرفی اندیشه ی سیاسی در چهار تمدن کهن شرق، شامل بین النهرین، مصر، چین و هند باستان نوشته شده است. بی شک اندیشه ی سیاسی در شرق باستان، به هیچ وجه، با اندیشه ی سیاسی در یونان باستان هم تراز نیست. شاید حتی مفهوم اندیشه ی سیاسی را تنها با اندکی مسامحه بتوان در مورد آنچه به کار برد که در این حوزه در تفکر شرق تراوش کرده است؛ زیرا فراورده های فکر سیاسی در شرق باستان، هنوز به سطحی از رشد نرسیده بود که به حوزه ی مستقلی از معرفت با مبادی و هویت خاص خود تبدیل شود. با این حال، نوعی تامل نظری و نظریه سازی، گرچه با مبادی کیهان شناختی و در قالب اشکال آگاهی اسطوره ای و مکتب های یزدان شناسی، در کهن ترین تمدن ها نشوونما یافته بود که جست ‎وجو و معرفی آن به معرفت سیاسی ما کمک زیادی می کند. کمال پولادی، پژوهشگر و مترجم حوزه ی علوم سیاسی و استاد دانشگاه است. او آثاری را در حوزه ی علوم سیاسی، فلسفه ی سیاسی، جامعه شناسی و ادبیات کودکان به رشته ی تحریر درآورده است. کتاب های تاریخ اندیشه ی سیاسی در غرب، تاریخ اندیشه ی سیاسی در ایران و اسلام، از دولت اقتدار تا دولت عقل در فلسفه ی سیاسی مدرن از تالیفات مهم اوست. پولادی همچنین ترجمه های متعددی را از نویسندگان مطرح در حوزه ی علوم سیاسی در کارنامه ی خود دارد.
درباره کمال پولادی
درباره کمال پولادی
کمال پولادی (متولد ۱۳۲۸ در کلاردشت - ) پژوهشگر و مترجم حوزه علوم سیاسی و استاد گروه علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس و واحد علوم و تحقیقات است. وی در خانواده ای از کردهای کوچانده شدۀ کلاردشت به دنیا آمده است. آثار او عمدتاً در حوزه علوم سیاسی، فلسفه سیاسی، جامعه‌شناسی و ادبیات کودکان هستند.
همچنین ایشان دارای دانشنامه دكترای تخصصی در رشته علوم سیاسی از دانشكده حقوق دانشگاه تهران می باشند.
دسته بندی های کتاب تاریخ اندیشه ی سیاسی در شرق باستان
نظر کاربران در مورد "کتاب تاریخ اندیشه ی سیاسی در شرق باستان"
2 نظر تا این لحظه ثبت شده است

بخشی از کتاب: بر حسب یکی از ممیزهای اصلی نظام کاستی، وقتی اندیشمندان هندی از مردم سخن میگویند آنها را در چهار کاست یا چهار دسته متمایز میبینند. هر نوزاد ورورد به دنیا را با ورورد به یکی از چهار کاست آغاز میکرد که عبارت بودند از: برهمن( روحانیون)، کَشَتریه ( اشراف و امرا)، ویسیه ( کشاورزان و صنعت گران)، و شودا ( چاکران و خدمتکاران). هر کس که از این طبقات خارج بود نجس محسوب میشد و از تمام حقوق اجتماعی محروم بود...

1399/05/10 | توسطم. حسینی
0
|

این کتاب در 4 فصل به توضیح اندیشه سیاسی در شرق باستان میپردازه. در این چهار فصل به ترتیب به اندیشه سیاسی در بین النهرین، مصر باستان، چین باستان و هند باستان پرداخته میشه. اندیشه سیاسی در این دوران‌ها در قالب اسطوره، حماسه و نمادپردازی شکل گرفته. نویسنده به توضیح ریشه‌ها و مقایسه اندیشه سیاسی در هر تمدن میپردازه.این کتاب منبع خوبی جهت آشنایی با مبانی نظری در شکل گیری اندیشه سیاسی در این چهار تمدن و همچنین تاثیر این نظریات بر اندیشه‌های یونان باستان هست.

1399/05/10 | توسطم. حسینی
0
|