1. خانه
  2. /
  3. کتاب سرنوشت (های) سینما

کتاب سرنوشت (های) سینما

نویسنده: ژان-لوک گدار
3.2 از 1 رأی

کتاب سرنوشت (های) سینما

(سه گفت و گو با ژان لوک گدار)
The Future(S) Of Film, Three Interviews
٪15
195000
165750
معرفی کتاب سرنوشت (های) سینما
این کتاب دربردارندۀ سه گفت و گو با ژان لوک گدار می باشد، او در این گفت و گوها هم از شیوۀ شخصی خودش در فیلمسازی و هم از آینده و سرنوشت سینما سخن گفته است.
درباره ژان-لوک گدار
درباره ژان-لوک گدار
ژان-لوک گـُدار (Jean-Luc Godard) (زاده ۳ دسامبر ۱۹۳۰، پاریس) کارگردان، فیلمنامه‌نویس و منتقد سینماییِ فرانسوی-سوییسی است. او یکی از پیشگامان جنبش سینمایی موج نوی فرانسه بود. ژان-لوک گدار در سوم دسامبر سال ۱۹۳۰ در خانواده سوئیسی ثروتمند و فرهیخته‌ای در پاریس زاده شد. در کودکی به تنهایی دلبسته بود. پدرش ژان‌پل گدار پزشکی فرانسوی بود که شهروندی سویس را پذیرفته بود و مادرش ادیل مونود Odile Monod دختر یک بانکدار فرانسوی بسیار ثروتمند بود. هنگام آغاز جنگ دوم جهانی پدر و مادرش او را به سوئیس فرستادند.
گدار پدرش را منشأ دلبستگی او به رمانتیسیسم آلمانی و مادرش را منبع علاقه او به داستان می‌داند. گدار روزگار کودکی خویش را به مطالعه، اسکی و سفر به زمین‌های خانوادگیش در هر دو سوی فرانسوی و سویسی دریاچه ژنو گذراند.
گدار در پایان دهه ۱۹۴۰ به پاریس بازگشت و از دانشگاه سوربن مدرکی در رشته مردم‌شناسی دریافت کرد. اما در شورش با خانواده پروتستان خویش به سینما روی آورد و به گروهی از دوستان هم‌فکر جوان چون کلود شابرول، فرانسوا تروفو، اریک رومر و ژاک ریوت پیوست که برین انگیزه بودند تا قابلیت‌های نهفته سینما را به کاوش آورند. پدر و مادر گدار دلبستگی او را به سینما نمی‌پسندیدند و بر آن بودند که او همچون نوجوانی نازپرورده رفتار می‌کند. از این روی در ۱۹۵۲ به امید آنکه به او هنجار آموزند از کمکِ پولی به او دریغ نمودند. گروه دوستان گدار ماهنامه‌ای سینمایی به‌نام لا گازت دو سینما (La Gazette du Cinema) را آفریدند که به‌مدت پنج ماه از مه تا نوامبر ۱۹۵۰ منتشر شد.
دسته بندی های کتاب سرنوشت (های) سینما
نظر کاربران در مورد "کتاب سرنوشت (های) سینما"
2 نظر تا این لحظه ثبت شده است

هر جا هست خدا سلامتش بداره که سال ۱۴۰۰ یه دوره ویرایش حوزه هنری برگزار کردن و یک قرون پول از ما نگرفتن. تجسم اسم آدم حسابی یعنی ایشون

1403/09/10 | توسطم شیروانی - کاربر سایت
0
|

اتفاقی خریدمش ولی یجورایی عاشقش شدم. این گدار عجب اعجوبه ای بوده.

1403/02/24 | توسطابی - کاربر سایت
1
|