1. خانه
  2. /
  3. قصه های من و بابام (کتاب اول)

قصه های من و بابام (کتاب دوم)

نویسنده: اریش ازر
3 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
4.25 از 2 رأی

قصه های من و بابام (کتاب دوم)

شوخی ها و مهربانی ها
Father and Son
انتشارات: فاطمی
٪10
195000
175500
4.67 از 3 رأی

قصه های من و بابام (کتاب اول)

بابای خوب من
Father and Son
انتشارات: فاطمی
٪10
195000
175500
4.75 از 2 رأی

قصه های من و بابام (کتاب سوم)

لبخند ماه
Father and Son
انتشارات: فاطمی
٪10
180000
162000
معرفی قصه های من و بابام (کتاب اول)
«قصه های من و بابام» یکی از محبوب ترین استریپ های کمیک است که تا به حال ترسیم شده است - قصیده ای پر سر و صدا و بی انتها برای لذت ها ، دام ها و پوچ های بی پایان یک زندگی خانوادگی.

«قصه های من و بابام» یک کلاسیک حیله گرانه، دلگرم کننده و مبتکرانه است. پدری خشن و دوست داشتنی ، با سیبیل های پر پشت همرا با پسر شیرین اما آشفته اش ماجراهای روزمره و خارق العاده ای را آغاز می کنند: عکسبرداری خانوادگی و تعطیلات تابستانی ، غرق شدن کشتی و جنگ با گانگسترها ، جشن کریسمس با حیوانات جنگلی و سفر به باغ وحش. شما با خواندن این داستان مهیج و بامزه هرگز نگاه خود را از کتاب برنخواهید داشت. هر غفلت کوچکی کافی است تا شما حادثه ای جذاب را از دست دهید. راجع به «اریش ازر» نویسنده کتاب باید گفت که ویدر دهه 1920 به تحصیل هنر پرداخت و کار خود را به عنوان کاریکاتوریست و تصویرگر آغاز کرد. وی در سال 1927 به برلین نقل مکان کرد و همکاری با دوست خود ، اریش کوستنر ، نویسنده را آغاز کرد ، از جمله ترسیم تصاویر برای اولین کتاب شعر کوستنر (که بعدا توسط نازی ها سوزانده می شود). کاریکاتورهای اوزر از نازی های عالی رتبه مانند گوبلز و هیتلر منجر به ممنوعیت انتشار وی پس از به قدرت رسیدن آنها شد. او که قادر به استفاده از نام خود نبود ، حروف اولیه خود ، "E.O." را با "Plauen" ، شهری که در آن بزرگ شده بود جفت کرد و با استفاده از این نام مستعار Vater und Sohn را در سال 1934 ایجاد کرد. با وجود اینکه در سال 1940 به وی اجازه داده شد به کار عادی مجله بازگردد، چهار سال بعد توسط گشتاپو به دلیل تحقیر رژیم دستگیر شد. روز قبل از محاکمه ، او در سلول خودکشی کرد.
درباره اریش ازر
درباره اریش ازر
اریش اُزر (Erich Ohser) نقاش آلمانی خالق مجموعه کتابهای مصور کودکان به نام پدر و پسر است. اریش ازر، در ۱۸ مارس ۱۹۰۳، در آدورف در منطقه فوگتلند آلمان به دنیا آمد. وی ۶ ساله بود که به همراه خانواده‌اش در سال ۱۹۰۹ به «پلاؤن» نقل مکان نمودند. در سن ۱۷ سالگی علی‌رغم مخالفت‌های خانواده، به لایپزیگ رفت و از سال ۱۹۲۱ تا ۱۹۲۶ در «آکادمی هنرهای گرافیکی و صنعت چاپ» تحصیل کرد. تلاش برای امرار معاش، وی را به سوی طراحی بروشورهای تبلیغی و پلاکارت، سوق داد. وی در سال ۱۹۲۹ با «ماریگارد»، همکلاسی سابقش ازدواج کرد، یکسال بعد صاحب پسری به اسم «کریستیان» شدند.
با قدرت گرفتن هیتلر در سال ۱۹۳۳، شرایط دشواری برای ازر و همکارانش ایجاد شد. کاریکاتورهای سیاسی اش که در مخالفت با نازیسم هیتلری بود منجر به ممنوع شدن آثار وی در سال ۱۹۳۴ گردید. چند سال بعد انتشاراتی «اول اشتاین» وابسته به مجله برلین با انشار کتاب قصه‌های من و بابام توانست برای ازر، به عنوان نقاشی غیرسیاسی، اجازه کار بگیرد، مشروط بر اینکه وی از اسم واقعی خود استفاده نکند. به این ترتیب، ازر، نام مستعار «ای، او، پلاؤن» که به معنای «اریش ازر از پلاؤن» بود را برگزید. اِ‌ریش اُزر در دوران حکومت هیتلر به علت کاریکاتورهای سیاسی اش، در سال ۱۹۴۰ به زندان افتاد. او که می‌دانست او را پس از محاکمه خواهند کشت، در۵ آوریل ۱۹۴۴ در زندان خودکشی کرد.

نکوداشت های قصه های من و بابام (کتاب اول)

این گوهر یک کتاب به نا حق فراموش شده در دهه 1930 منتشر شد. کاریکاتوریست آلمانی اریش اوزر این کمیک استریپ جذاب را با نام قلم E.O برای ممانعت از طرف دولت نازی نوشت. هیچکدام از تاریکی های زندگی او را نمی توان در این نوار آفتابی پانتومیم در مورد پدری خشن اما خوش ذوق و پسر شیطنت و موهای پوسیده اش دید. گرمی در روابط شخصیت ها در کارتون های قدیمی گنگ و غیرمعمول است ... یک کتاب مناسب برای روز پدر.

Publishers Weekly
قسمت هایی از قصه های من و بابام (کتاب اول)

یکی بود، یکی نبود. یک پدر بود و یک پسر بود. آن پدر بابای خوب من بود. آن پسر هم من بودم. من خیلی کوچک بودم که مادرم مرد. من ماندم و بابام. بابام مرا خیلی دوست داشت. او می خواست من همیشه خوشحال باشم و بخندم. می خواست خوب تربیت بشوم و خوب درس بخوانم. می خواست انسان و مهربان باشم و...

مقالات مرتبط با قصه های من و بابام (کتاب اول)
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
ادامه مقاله
راهکارهایی برای علاقه مند کردن کودکان به کتاب خواندن
راهکارهایی برای علاقه مند کردن کودکان به کتاب خواندن

آیا کودک شما هر روز مطالعه می کند، نه به خاطر این که مجبور است، بلکه چون خودش دوست دارد؟

نظر کاربران در مورد "قصه های من و بابام (کتاب اول)"
3 نظر تا این لحظه ثبت شده است

خیلی خوبه ولی کتاب صوتی ندارد

1402/10/26 | توسطکاربر سایت
0
|

یادمه ۸ یا ۹ سالم بود مادرم این ۳ کتاب رو یه روز خریده بود و آورده بود خونه ، هدیه داد بهم گفت خودش تو بچگی خیلی این کتاب‌ها رو دوست داشته و برام خیلی بارزش‌تر شد این هدیه، ولی جدای از اینکه هدیه مادرم بود این کتاب‌ها ، اون موقع با یه سری داستان هاش کلی خندیدم با یه سری از داستان هاشم عمیقا گریه کردم ، واقعا کتاب‌های زیبایی هستن

1401/12/26 | توسطپرتو آهی
8
|

این کتاب را می‌توان به عنوان یک کتاب طنز مناسب معرفی کرد البته بعضی بخش هایش ممکن است به صورت وارونه عمل کند و به جای خندیدن شما را به گریه بیندازد البته در موارد بسیار نادری این چنین اتفاقی می‌افتد و بیشتر بخش هایش طنز و خنده دار هستند و به گمانم هدف نویسنده هم با نوشتن خاطرات خودش و پدرش خنداندن انسان‌ها و خواننده‌ها بوده است اگرچه اشکالی که از نظر من در این کتابها بود تنبیه بدنی بود و همیشه از اینکه شخصیت پدر پسر را در مواردی که خطا یا اشتباه می‌کرد کتک می‌زد ناراحت می‌شدم ترجیح من این بود که پدر با ملاطفت و مهربانی پسر را متوجه اشتباهش کند هرچند پس از خواندن قسمت‌های بعدی متوجه می‌شوید که پدر معمولا پس از انجام این کار عذاب وجدان می‌گرفت و از کارش شرمنده می‌شد و سعی می‌کرد که از دل پسر بیرون بیاورد در مجموع داستان جالب و خنده داری بود‌.

1401/07/04 | توسطImfarza
3
|
پاسخ ها

بله موافقم اما من نمیخوام بخرم متن میخوام

1401/12/06|توسطممد - کاربر سایت
1