1. خانه
  2. /
  3. کتاب رساله الهی-سیاسی

کتاب رساله الهی-سیاسی

4.8 از 5 رأی

کتاب رساله الهی-سیاسی

Theological-Political Treatise
ناموجود
450000
معرفی کتاب رساله الهی-سیاسی
رساله الهی - سیاسی اسپینوزا که در سال 1970 نوشته شده است یکی از مهمترین آثار فلسفی اوایل دوره ی مدرن است. اسپنوزا فیلسوف مشهور هلندی است که اصالتی یهودی داشت. او یکی از بزرگترین خردگرایان و جبرگرایان قرن هفدهم میلادی است که تاثیر ژرف و گسترده ای بر ظهور عصر روشنگری در قرن هجدهم داشت.
در رساله ی الهی- سیاسی اسپینوزا به طور گسترده در مورد شرایط تاریخی ترکیب و انتقال کتاب مقدس بحث می کند و نشان می دهد که خطای نویسندگان و مفسران کتاب مقدس چیست. او استدلال می کند که تحقیق آزادانه نه تنها با امنیت و شکوفایی یک کشور سازگار است بلکه در واقع برای آنها ضروری است و این آزادی در یک کشور دموکراتیک و جمهوری که در آن افراد آزاد می مانند بهترین شکوفایی را دارد ، در حالی که سازمان های مذهبی تابع قدرت سکولار هستند. رساله وی تأثیر عمیقی بر تاریخ بعدی اندیشه سیاسی ، فلسفه "پنهانی" یا رادیکال روشنگری ، هرمنوتیک کتاب مقدس و انتقادات متنی به طور عام گذاشته است. در ابتدای کتاب نیز مقدمه ای که تلفیقی از مقدمه ی جاناتان ایسرائیل ، کرلی و نیز مترجم کتاب است وجود دارد. این کتاب توسط دکتر علی فردوسی ترجمه شده و سهامی انتشار آن را منتشر کرده است.
رساله ی الهی-سیاسی از نه فصل تشکیل شده است. از فصل های کتاب می توان به در نبوت، در انبیاء ، در معجزات، در شرح کتاب مقدس، در برگزینش عبریان و اینکه آیا ودیعه ی نبوت مختص آنان است و ... اشاره کرد.
درباره باروخ اسپینوزا
درباره باروخ اسپینوزا
باروخ اسپینوزا (Baruch Spinoza) و بعدها معروف با نام بندیکت دِ اسپینوزا (زاده ۲۴ نوامبر ۱۶۳۲ – درگذشته ۲۱ فوریه ۱۶۷۷) فیلسوف مشهور هلندی با اصالت یهودیِ سفاردیِ پرتغالی بود. وی یکی از بزرگ‌ترین خردگرایان و جبرگرایان فلسفه قرن هفدهم و زمینه‌ساز ظهور نقد مذهبی و همچنین عصر روشنگری در قرن هجدهم به‌شمار می‌رود. اسپینوزا به واسطهٔ نگارش مهم‌ترین اثرش، اخلاقیات، که پس از مرگ او به چاپ رسید و در آن دوگانه‌انگاری دکارتی را به چالش می‌کشد، یکی از مهم‌ترین فیلسوفان تاریخ فلسفهٔ غرب به‌شمار می‌رود. پیشه وی تراش عدسی بود، او در طول زندگی، جایزه‌ها، افتخارات و تدریس در مکان‌های صاحب‌نام را رد کرد، و سهم ارث خانوادگی‌اش را به خواهرش بخشید.
فیلسوف و مورخ نامدار گئورگ ویلهلم فریدریش هگل، دربارهٔ فیلسوف هم عصر خود نوشت: «شما یا پیرو اسپینوزا هستید، یا اساساً فیلسوف نیستید.» هم‌چنین دستاوردهای فلسفی و شخصیت اخلاقی اسپینوزا زمینه‌ساز آن شد تا ژیل دلوز، او را «شاهزادهٔ فلسفه» بنامد.
مقالات مرتبط با کتاب رساله الهی-سیاسی
«باروخ اسپینوزا» را بهتر بشناسیم
«باروخ اسپینوزا» را بهتر بشناسیم
ادامه مقاله
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم

مطالعه ی فلسفه به منظور درک چگونگی تکامل ذهن و اندیشه ی بشر در طول زمان، اهمیت بسیاری دارد

نظر کاربران در مورد "کتاب رساله الهی-سیاسی"
7 نظر تا این لحظه ثبت شده است

رساله الهی-سیاسی اسپینوزا از جمله ١٠ کتاب ردیف اولی است که یک محقق و پژوهشگر و فعال حوزه علوم انسانی و یا حتی علاقمند به مطالعه در حوزه روابط دین و فلسفه و سیاست باید آن را بخواند. در وصف این کتاب چندانکه عرض شد دست کم این اثر اسپینوزا باید خوانده شود. ملت ما نیاز به آگاهی دارند و آگاهی از اینستاگرام بدست نمی‌آید. از داخل این متون بدست می‌آید

1403/09/22 | توسطمحمود علیپور
2
|

رساله الهی-سیاسی اسپینوزا از جمله ١٠ کتاب ردیف اولی است که یک محقق و پژوهشگر و فعال حوزه علوم انسانی و یا حتی علاقمند به مطالعه در حوزه روابط دین و فلسفه و سیاست باید آن را بخواند. در وصف این کتاب چندانکه عرض دست کم این اثر اسپینوزا باید خوانده شود. ملت ما نیاز به آگاهی دارند و آگاهی از اینستاگرام بدست نمی‌آید. عز داخل این متون بدست می‌آید

1403/09/22 | توسطمحمود علیپور
0
|

در سال 1970 نوشته شده است....؟ اسپینوزای قرن بیستم !

1403/06/06 | توسطAli.J
0
|

فایل صوتی کتاب موجود هست؟

1402/09/21 | توسطسینا - کاربر سایت
0
|

ماشالله ، همینطوری قیمت کتابارو ببرید منتشران عزیز !

1401/10/27 | توسطکاربر سایت
23
|

فوق العاده...اسپینوزا در این کتاب به شیوه ای بسیار منطقی و عقلانی به بررسی ادیان و شیوه صحیح حکومت می‌پردازد.

1401/10/12 | توسطکاربر سایت
9
|

خواهشا این کتاب ارائه بدید در سایت

1400/02/21 | توسطسعید سواری
9
|