یک سند مهم و دست اول برای خوانندگانی که می خواهند این نویسنده و متفکر اصلی را درک کنند.
زندگی بشر تجربه پرابهامی است، عظمت و اعجاب آور بودن این پدیده فقط من حیث تکر و تعدد مصادیق آن است وگرنه از لحاظ فردی آدمی به قدری تناقص و آسیب پذیر است که به واقع جا دارد تقسی موجودیت و فرصت رشد و بالندگی او در عداد معجزات تلقی گردد سالها پیش، وقتی به هنگام جوانی دوران دانشجونی خود را در رشته پزشکی طی می کردم قرار گرفتن در برابر چنین، واقعیتی، مرا به سختی تحت تاثیر خود قرار داد از این که در همان آغاز کار و قبل از پای نهادن به آستانه بلوغ، محو و نابود شده بودم، در حد حدوث یک معجزه، دچار شگفتی و حبرت شده بودم. در نظر من، حبات همواره به صورت گیاهیجلوه می کرده که موجودیت آن متکی به یک رشته ریشه های تاپیدای زیرزمینی آست، حیات واقعی نامشهود و در ریشه های ناپیدا و زیرزمینی آن از نظر مخفی است. طول عمر بخشی از گیاه که در بیرون در سطح خاک قرار گرخه و قابل رویت است.
مطالعه ی فلسفه به منظور درک چگونگی تکامل ذهن و اندیشه ی بشر در طول زمان، اهمیت بسیاری دارد
کمتر کسی را می توان یافت که مانند «کارل گوستاو یونگ» بر رواشناسی مدرن تأثیرگذار بوده باشد.
«روانشناسی» برای بسیاری از نویسندگان، موهبتی بزرگ است و بینشی ارزشمند را درباره ی چگونگی کارکرد ذهن انسان به آن ها می بخشد.
خواندن زندگینامه افراد موفق و حتی افراد غیر موفق برای همه ما لازم است. اما واقعا چه فایده مهمی برای ما دارد؟
حقایقی وجود دارند که در آینده به حقیقت می پیوندند. حقایقی نیز در گذشته حقیقت داشته اند و حقایقی دیگر نیز هست که در هیچ دوره ای حقیقت نداشته و نخواهند داشت.
ضمن سلام و احترام، آیا بهتر نیست چند صفحه از کتاب را هم در سایت قرار بدهید تا ذهنیتی از محتوای یا لااقل نثر آن داشته باشیم؟ یک پاراگراف معرفی برای یک کتاب ۶۰۰ صفحهای کافی نیست. ممنون از اینکه امکان اظهارنظر را فراهم کردهاید.
روزی که این کتاب رو تهیه کردم اصلاً هیچی از یونگ جز اسمش نمیدونستم، فقط به زندگینامه علاقه داشتم، خوندمش و زندگیم به قبل و بعدش تقسیم شد و رفتم بقیه آثار یونگ رو هم تهیه کردم و خوندم و حتی درمانگری با رویکرد تحلیلی پیدا کردم که از من برای خودم یه تحلیلگر ساخت. تو یکی از پستهای معرفیش در شبکههای اجتماعی کسی گفته بود "به فلسفهی فلان و بهمان فیلسوف و این و اون مبحث اشاره داره و باید قبل خوندنش اینها رو خوب فهمیده باشید" نمیدونید من چقدر به این دیدگاه خندیدم! به این دیدگاههای افلاطونی* و دلخالیکن اعتنا نکنید عزیزان، به حستون اعتماد کنید و وقتی احساس میکنید دلتون میخواد یه کتابی رو بخونید برید سراغش. *تو کتاب سقراط اکسپرس نوشته بود افلاطون در ورودی مکتبش زده بود "اگر هندسه نمیدانی وارد نشو"
یک زندگینامه فکری است و در آن یونگ بیشتر به موضوعات خدا، مذهب، ضمیر ناخودآگاه، رویا، روان و جهان پس از مرگ میپردازد که البته کتاب آسانی نیست.