1. خانه
  2. /
  3. کتاب روان شناسی ضمیر ناخودآگاه

کتاب روان شناسی ضمیر ناخودآگاه

5 از 1 رأی

کتاب روان شناسی ضمیر ناخودآگاه

Psychology of the Unconscious
ناموجود
96000
معرفی کتاب روان شناسی ضمیر ناخودآگاه
ضمیر ناخودآگاه به دو لایه تقسیم میشود: لایه‌ی فردی و لایه‌ی جمعی. لایه‌ی فردی به احیای قدیمی ترین مضامین دوران کودکی ختم می‌شود. لایه‌ی جمعی شامل زمان پیش از کودکی است، یعنی شامل مضامین بازمانده ی حیات اجدادی است. روانشناسی ضمیر ناخودآگاه از معروف ترین آثار یونگ است که بر آن است به خواننده این توانایی را بدهد که با آگاهی از نظریه ی یونگ در زمینه‌ی روانشناسی، ضمیر ناخودآگاه خود را بیابد.
درباره کارل گوستاو یونگ
درباره کارل گوستاو یونگ
کارل گوستاو یونگ، زاده ی 26 جولای 1875 و درگذشته ی 6 جون 1961، روانپزشک، فیلسوف و نویسنده ای سوئیسی بود که به خاطر فعالیت هایش در روانشناسی و ارائه ی نظریاتش تحت عنوان «روان شناسی تحلیلی» شناخته می شود. یونگ در کسویل سوییس متولد شد. او در جوانی مجذوب علم و فلسفه شد و دانشگاه بازل برای تحصیل در رشته ی پزشکی به او بورس داد. یونگ پس از مدتی به عضویت انجمن مناظرات دانشگاه درآمد. او بیش از دو سال در جلسات احضار روح شرکت می کرد چرا که این جلسات را موضوعی برای تحقیقات خود در نظر می گرفت. یونگ دوران کارآموزی را در روان پزشکی از دسامبر 1900 به عنوان دستیار بیمارستان بورگهولتزلی از درمانگاه های وابسته به دانشگاه زوریخ آغاز کرد. او در مدت نه سال در بورگهولتزلی در برنامه ی پیشگام تجربی روانشناسی تحت سرپرستی اوژن بلویلر رئیس بیمارستان فعالیت کرد. یونگ را در کنار زیگموند فروید از پایه گذاران دانش نوین روانکاوی قلمداد و از او به عنوان پدر روانشناسی نوین یاد می کنند.
دسته بندی های کتاب روان شناسی ضمیر ناخودآگاه
مقالات مرتبط با کتاب روان شناسی ضمیر ناخودآگاه
هدایای یونگ به دنیای روانشناسی
هدایای یونگ به دنیای روانشناسی
ادامه مقاله
کارل گوستاو یونگ و ارواح
کارل گوستاو یونگ و ارواح

حقایقی وجود دارند که در آینده به حقیقت می پیوندند. حقایقی نیز در گذشته حقیقت داشته اند و حقایقی دیگر نیز هست که در هیچ دوره ای حقیقت نداشته و نخواهند داشت.

نظر کاربران در مورد "کتاب روان شناسی ضمیر ناخودآگاه"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

خلاصه‌ی پانویس‌های محمدعلی امیری: یونگ همه‌جوره اشتباه کرده و به تمامی حق با پیاژه‌ست.

1402/03/30 | توسطمیلاد نجف‌زاده
0
|