1. خانه
  2. /
  3. کتاب بنیاد دوم

کتاب بنیاد دوم

2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
5 از 1 رأی

کتاب بنیاد دوم

جلدسوم از سه گانه ی بنیاد
Second Foundation
انتشارات: کتاب آمه
٪15
145000
123250
5 از 1 رأی

کتاب بنیاد دوم

کتاب سوم از سه گانه ی بنیاد
Second Foundation
٪15
330000
280500
معرفی کتاب بنیاد دوم

هر تمدنی که دست به ابداع و نوآوری نزند، هر تمدنی که پاسخ پرسش‌هایش را در تحقیقات گذشتگان بجوید، هر تمدنی که دانسته‌هایش بیش‌تر از ندانسته‌هایش باشد، محکوم به نابودی است. امپراتوری کهکشانی هم به مدت دوازده‌هزار سال بر بیست میلیون سیاره‌ی بشر حکم رانده و در تمام این دوران صلح و آرامش را برقرار کرده. اما به آن مشکلاتی دچار شده که تمدن‌های دیگر را به نابودی کشانده و در نتیجه فروپاشی‌اش نزدیک است.

سیاره‌ی ترمینوس، معروف به بنیاد، قرار است بذری باشد که درخت امپراتوری دوم کهکشانی از آن بروید. اما ساکنان بنیاد فهمیده‌اند که جایی هم هست به نام بنیاد دوم، شامل بر دانشمندانی که بر علوم ذهنی تسلط دارند. بنیادی‌ها می‌ترسند اختیار زندگی‌شان روزی در دست ستمگرانی باشد که قدرت بازی‌دادن ذهن میلیاردها نفر را داشته باشند.
دانشمندان بنیاد دوم اعتقاد دارند که تنها هدف‌شان خدمت به طرح سلدون است و کمک به بنیاد برای برپایی امپراتوری کهکشانی.
ساکنان بنیاد اول باید مکان بنیاد دوم را پیدا کنند و نابودش کنند. ساکنان بنیاد دوم می‌دانند که باید پیدا شوند ولی...
درباره آیزاک آسیموف
درباره آیزاک آسیموف
آیزاک آسیموف، زاده ی ۲ ژانویه ۱۹۲۰ و درگذشته ی ۶ آوریل ۱۹۹۲ میلادی، نویسنده ی آمریکایی روسی تبار گونه های علمی، علمی–تخیلی، خیال پردازی، وحشت بود.او در استان اسمالنسک در شوروی در خانواده ی آسیابانی یهودی متولد شد. در پنج سالگی خانواده اش به آمریکا مهاجرت کردند. از آن جا که در خانه با او به زبان های ییدیش (زبان یهودیان اروپای شرقی) و انگلیسی صحبت می کردند، به هر دو زبان روان سخن می گفت، اما روسی نیاموخت.خواندن را از پنج سالگی آموخت و از آن هنگام در امور اداره ی مغازه ی لبنیات فروشی به خانواده کمک می کرد. خود وی سحرخیزی اش در سال های آینده را مرهون همین کمک ها و تلاشش برای راضی کردن پدر به این که تنبل نیست، می دانست. در همان مغازه مجله های علمی-تخیلی هم فروخته می شد و آیزاک کوچک آن ها را می خواند. او در حدود یازده سالگی شروع به نوشتن داستان کرد و چند سالی بیشتر نگذشته بود که توانست داستان هایش را به مجله های عامه پسند بفروشد. در ۱۸ سالگی نخستین داستانش را به نام «گشتی در حوالی سیارک وستا» نوشت که در شماره ی اکتبر ۱۹۳۸ مجله داستان های حیرت آور چاپ شد. سه سال بعد، در سال ۱۹۴۱ داستان دیگری با عنوان شبانگاه به مجله ی داستان علمی - تخیلی حیرت آور فروخت که در آن زمان برترین مجله در این عرصه بود. مجله ی داستان علمی - تخیلی حیرت آور برای هر کلمه یک سنت پرداخت می کرد.قوانین سه گانه ی رباتیک وی از شهرت جهانی برخوردار است و دانشنامه ی بریتانیکا وی را واضع واژه ی رباتیک در زبان انگلیسی می شناسد. وی بیش از ۵۰۰ عنوان کتاب در تمام دسته های اصلی رده بندی دوی (به جز فلسفه) دارد و سیارک آسیموف ۵۰۲۰ به افتخار وی نامگذاری شده است. آسیموف، کلارک و هاین لاین به عنوان سه نویسنده ی بزرگ گونه ی علمی–تخیلی شناخته می شوند.
مقالات مرتبط با کتاب بنیاد دوم
آثار ماندگار در «عصر طلایی داستان علمی تخیلی»
آثار ماندگار در «عصر طلایی داستان علمی تخیلی»
ادامه مقاله
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن

در این مطلب قصد داریم به تعدادی از کتاب های کلاسیک کوتاه بپردازیم که انتخاب هایی عالی برای ورود به جهان آثار کلاسیک به شمار می آیند.

«آیزاک آسیموف» را بهتر بشناسیم
«آیزاک آسیموف» را بهتر بشناسیم

در این مطلب قصد داریم حقایقی جالب را درباره ی زندگی این نویسنده ی پیشگام آمریکایی با هم مرور کنیم.

نظر کاربران در مورد "کتاب بنیاد دوم"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

خود کتاب به حد کافی خواننده رو شگفت زده میکنه ولی وقتی که میفهمی آسیموف زمانی که مجموعه بنیاد رو نوشته، یه جوون بیست و چند ساله بوده، حیرت میکنی از این همه نبوغ و توانایی!

1401/06/21 | توسطImfarza
2
|