1. خانه
  2. /
  3. کتاب بنیاد

کتاب بنیاد

2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.3 از 5 رأی

کتاب بنیاد

(کتاب اول از سه گانه بنیاد)
Foundation
٪10
350000
315000
3.5 از 1 رأی

کتاب بنیاد

سه گانه آیزاک آستیموف 1
Foundation
انتشارات: کتاب آمه
٪15
240000
204000
معرفی کتاب بنیاد
کتاب «بنیاد» رمانی نوشته «آیزاک آسیموف» است که نخستین بار در سال 1951 وارد بازار نشر شد. این اثر، آغازگر مجموعه داستان هایی است که در آینده ای بسیار دور رقم می خورد: سیاره زمین اکنون به فراموشی سپرده شده و انسان ها در سراسر کهکشان به زندگی خود ادامه می دهند. با این حال، «امپراتوری کهکشانی» با مشکلاتی رو به رو است—به خصوص سیاره کنترل مرکزی که پر از دفترهای اداری و کارکنان مختلف است، اکنون با تهدید حمله نظامی یا فروپاشی مواجه شده است. تنها کسی که جرأت دارد با این فاجعه قریب الوقوع رو به رو شود، یک روانشناس تاریخی و ریاضیدان به نام «هری سلدن» است. «سلدن» به صورت علمی می تواند آینده را پیش بینی کند، و این آینده اصلا امیدوارکننده نیست: یک «عصر تاریکی» دیگر قرار است نژاد انسان را به وضعیتی وحشی و بدوی بازگرداند. او تصمیم می گیرد دانسته های نژاد انسان را در یک دانشنامه جمع آوری و ذخیره کند. اما کامل شدن این پروژه به زمان بسیار زیادی نیاز دارد، و چه کسی بعد از او، به این کار ادامه خواهد داد؟
درباره آیزاک آسیموف
درباره آیزاک آسیموف
آیزاک آسیموف، زاده ی ۲ ژانویه ۱۹۲۰ و درگذشته ی ۶ آوریل ۱۹۹۲ میلادی، نویسنده ی آمریکایی روسی تبار گونه های علمی، علمی–تخیلی، خیال پردازی، وحشت بود.او در استان اسمالنسک در شوروی در خانواده ی آسیابانی یهودی متولد شد. در پنج سالگی خانواده اش به آمریکا مهاجرت کردند. از آن جا که در خانه با او به زبان های ییدیش (زبان یهودیان اروپای شرقی) و انگلیسی صحبت می کردند، به هر دو زبان روان سخن می گفت، اما روسی نیاموخت.خواندن را از پنج سالگی آموخت و از آن هنگام در امور اداره ی مغازه ی لبنیات فروشی به خانواده کمک می کرد. خود وی سحرخیزی اش در سال های آینده را مرهون همین کمک ها و تلاشش برای راضی کردن پدر به این که تنبل نیست، می دانست. در همان مغازه مجله های علمی-تخیلی هم فروخته می شد و آیزاک کوچک آن ها را می خواند. او در حدود یازده سالگی شروع به نوشتن داستان کرد و چند سالی بیشتر نگذشته بود که توانست داستان هایش را به مجله های عامه پسند بفروشد. در ۱۸ سالگی نخستین داستانش را به نام «گشتی در حوالی سیارک وستا» نوشت که در شماره ی اکتبر ۱۹۳۸ مجله داستان های حیرت آور چاپ شد. سه سال بعد، در سال ۱۹۴۱ داستان دیگری با عنوان شبانگاه به مجله ی داستان علمی - تخیلی حیرت آور فروخت که در آن زمان برترین مجله در این عرصه بود. مجله ی داستان علمی - تخیلی حیرت آور برای هر کلمه یک سنت پرداخت می کرد.قوانین سه گانه ی رباتیک وی از شهرت جهانی برخوردار است و دانشنامه ی بریتانیکا وی را واضع واژه ی رباتیک در زبان انگلیسی می شناسد. وی بیش از ۵۰۰ عنوان کتاب در تمام دسته های اصلی رده بندی دوی (به جز فلسفه) دارد و سیارک آسیموف ۵۰۲۰ به افتخار وی نامگذاری شده است. آسیموف، کلارک و هاین لاین به عنوان سه نویسنده ی بزرگ گونه ی علمی–تخیلی شناخته می شوند.
ویژگی های کتاب بنیاد
  • «آیزاک آسیموف» از نویسندگان برجسته در ادبیات آمریکا
نکوداشت های کتاب بنیاد

یکی از آثار کلاسیک در این ژانر.

Amazon

یک حماسه علمی تخیلی خارق العاده.

Folio Society

یکی از تحسین شده ترین آثار علمی تخیلی.

How To Read Me
قسمت هایی از کتاب بنیاد

خشونت، آخرین دستاویز آدم های بی کفایت است.

اگر در یک اتاقک به دنیا بیایی و در یک دالان بزرگ شوی، و در یک سلول کار کنی، و در یک اتاق نورگیر شلوغ به تعطیلات بروی، آن وقت بیرون رفتن در حالی که هیچ چیز به جز آسمان در بالای سرت نیست، ممکن است باعث شود به تو فروپاشی عصبی دست بدهد.

احساس ناامیدی کردن بچگانه بود، اما رفتار بچگانه برای یک مرد، تقریبا به همان اندازه ای طبیعی است که برای یک بچه.

مقالات مرتبط با کتاب بنیاد
آثار ماندگار در «عصر طلایی داستان علمی تخیلی»
آثار ماندگار در «عصر طلایی داستان علمی تخیلی»
ادامه مقاله
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن

در این مطلب قصد داریم به تعدادی از کتاب های کلاسیک کوتاه بپردازیم که انتخاب هایی عالی برای ورود به جهان آثار کلاسیک به شمار می آیند.

«آیزاک آسیموف» را بهتر بشناسیم
«آیزاک آسیموف» را بهتر بشناسیم

در این مطلب قصد داریم حقایقی جالب را درباره ی زندگی این نویسنده ی پیشگام آمریکایی با هم مرور کنیم.

ژانر فانتزی، پرورشگاه تخیل و خلاقیت
ژانر فانتزی، پرورشگاه تخیل و خلاقیت

زمانی در تاریخ بشر، تمامی آثار ادبی به نوعی فانتزی به حساب می آمدند. اما چه زمانی روایت داستان های فانتزی از ترس از ناشناخته ها فاصله گرفت و به عاملی تأثیرگذار برای بهبود زندگی انسان تبدیل شد؟

نظر کاربران در مورد "کتاب بنیاد"
13 نظر تا این لحظه ثبت شده است

انتظار بیشتری داشتم‌. همش دیالوگ بود، شخصیت پردازی نداشت و دلیل وقوع بعضی اتفاقات هم به روشنی تبیین نشده بود. امیدوارم کتاب‌های بعدیش بهتر باشن.

1403/07/14 | توسطجعفری
0
|

به عنوان اولین کتاب علمی تخیلی که سال‌ها پیش خوندم، فقط می‌تونم بگم که عالیه. بسیار گیرا و داستان عالی، به خصوص اینکه دو جلد بعدی هم همین منوال رو پیش گرفتن. این سه‌گانه دو جلد پیش درآمد و دو جلد ادامه هم داره ولی سبک و قلم اون‌ها خیلی عوض شده، علتش هم اینه که نویسنده بعد از سی سال دوباره دست به کار شده. در هر صورت از خوندنش ضرر نمی‌کنید

1403/05/01 | توسطحسین رفیعی طاقانکی
1
|

با مقایسه اولیه در میان دو ترجمه ، و با آشنایی با سیستم ترجمه آثار آقای شهرابی ، ترجمه آقای شهرابی کمی بهتر هست اما این به معنی بد بودن ترجمه اقای بهمنش نیست ، در نهایت این سلیقه فرد در نوع ترجمه هست که موجب انتخاب بینشون میشه .

1403/01/03 | توسطاحمد رضا علایی
2
|

جلدش گلاسه نبود حتی😒 بقیه سری بنیاد اوکی بود کاغذ و جلدش اما کتاب اول نه

1402/03/26 | توسطفرشته حیدری
2
|

انقدر خوبه که نمیتونم زمین بذارمش. خیلی خیلی جذاب و گیراست. نه زیادی سطحی و ساده‌ست که حوصله‌سربر باشه، نه اونقدر پیچیده که خوندنش سخت باشه.

1402/02/08 | توسطکاربر سایت
2
|

بنیاد همونطور که ازش میشنویم یک شاهکار علمی تخیلیه. فضاش برام جدید و جذاب بود

1401/06/22 | توسطImfarza
2
|

ژانر علمی و تخیلی یکی از مهجور‌ترین ژانر‌های ادبیات در ایران است.ژانری که متاسفانه آن را مربوط به ادبیات کودکان می‌دانند.در جهان همواره این ژانر را بسیار می‌پسندند و آن را گرامی می‌دارند. شاید دلیل این نکته درونمایه پرمایه این آثار باشد.از نظر من بنیاد شاهکاری است در دریای گسترده ادبیات علمی تخیلی. درست است که اصلن شبیه دیگر آثار نیست و خبری از شور و هیجان و نبرد‌های فضایی سایر کتاب‌ها نیست ولی ساختار و پایان بندی منحصر بفردی دارد.سراسر تعلیق و آرامش.مهم‌ترین نکته پی رنگ این مجموعه است و بستری که داستان در آن شکل می‌گیرد.داستانی بی هیاهو در باره آینده یک امپراتوری و دانش روان تاریخ.یکی از بهترین آثاری است که هر کسی می‌تواند در ادبیات علمی تخیلی مطالعه می‌کند.از نظر من این کتاب می‌تواند دیدگاه خوانندگان را نسبت به ژانر علمی تخیلی عوض کند.

1401/06/17 | توسطنریمان رضایی
10
|

ترجمه‌ی آقای بهمنش رو کسی خونده؟

1401/01/30 | توسطالهه فراهانی
2
|
پاسخ ها

بنده خودم ترجمه آقای بهمنش رو نخوندم. یکی از دوستان گفتن با مقایسه جزئی که کردن به پای ترجمه آقای شهرابی نمیرسه ولی مقایسه کلی انجام ندادن.

1401/03/22|توسطمهدی عارف نیا
0

من سریال بنیاد رو که سپتامبر 2021 یعنی اوایل مهر ماه پخش میشد دیده بودم و قبل از اون نمیدونستم کتابش وجود داره تا اینکه متوجه شدم سریال اقتباسی از کتابه،با دیدن سریال عاشق داستانش شدم،این داستان بی نظیره!🔥 الان داشتم توی سایت گشت و گذار میکردم که اتفاقی چشمم به کتاب هاش خورد. سه گانه‌ی بنیاد توی لیست خرید بعدیمه😆

1400/11/18 | توسطزهرا پوردرویش
6
|

کتابهای آرتور سی کلارک هم عالیه

1400/01/30 | توسطکامران سیاحی
11
|
پاسخ ها

موافقممم،من از بچگی کتاب‌های آرتور سی کلارک رو مطالعه میکردم و عاشقشون بودم،کتاب‌های آرتور سی کلارک باعث شدن من با این ژانر آشنا بشم😆

1400/11/18|توسطزهرا پوردرویش
1

مجموعه بنیاد شاهکاره، تو خریدش شک نکنید

1399/09/25 | توسطمهدی عارف نیا
6
|

سلام لطفا برای مشتریان دائمی ادبیات علمی تخیلی تخفیف ویژه در نظر بگیرید. پایدار باشید.

1399/07/08 | توسطفرزانه دنیایی
40
|

سلام لطفا برای مشتریان دائمی ادبیات علمی تخیلی تخفیف در نظر بگیرید. پایدار باشید.

1399/07/08 | توسطفرزانه دنیایی
37
|