او (دیوید کریسچن) استعداد منحصر به فردی در تسلط بر داده ها ، پردازش موثر آنها و نوشتن آنها به صورت شفاف دارد.
کتابی خوب از ابتدا تا انتهایش.
به یک اندازه جذاب و اطلاعات دهنده.
مهاجرت به محیط های جدیدی که نیازمند فناوری ها و مهارت های جدید بود در همان اوایل عصر خوراک جویی آغاز شد؛ البته همه ی انسان ها هنوز در همان قاره ی افریقا زندگی می کردند. متأسفانه بررسی تغیررات فناوری در اولین مراحل تاریخ بشر دشوار است؛ چون اشیای باقی مانده چیز چندانی درباره ی دانش فنی سازندگان خود برملا نمی سازند. ما امروزه وابسته ی وسایلی مثل اتومبیل و کامپیوتر هستیم که تجسم مقادیر عظیمی از دانش تخصصی هستند؛ اما طبق مطالعات انسان شناختی مدرن به نظر می رسد که دانش خوراک جویان بیشتر در مغز آن ها بود تا اینکه در اشیا و لوازم تجسم یابد. بنابراین ابزاری که خوراک جویان بر جای گذاشتند فقط برداشتی بسیار سطحی از مهارت های فناورانه و بوم شناسانه ی آن ها به دست می دهد.
انسان ها از حدود ۱۰۰ هزار سال پیش سکونت در خارج از افریقا را شروع کردند. جوامعی از انسان های مدرن در جنوب غربی آسیا تشکیل شد و انسان ها از آنجا به غرب و شرق و به قسمت های جنوبی تر و گرم تر اوراسیا مهاجرت کردند و انسان ها با این مهاجرت ها به محیط هایی شبیه سرزمین مادری خود در افریقا رسیدند پس این مهاجرت ها الزاما نشانه ی پیشرفت شگرفی در زمینه ی فنی نیستند.
صد در صد با کتاب هراری متفاوت، و به نوعی مقدمه آن کتاب است.. نمیدانم چطور برخی دوستان نوشته اند نسخه کم حجم شده کتاب استاد هراری است!
کاملا با جناب سمیعی موافقم
یجورایی میشه گفت نسخه کم حجم انسان خردمند ، اگه اون کتاب براتون گرون هست و علاقه به مطالعه کتابهای طولانی ندارید این مناسبه
تعریفشو شنیدم ، باید بخونم ببینم چه دید جدیدی میده