1. خانه
  2. /
  3. کتاب سرچشمه ها و دکترین فاشیسم

کتاب سرچشمه ها و دکترین فاشیسم

پیشنهاد ویژه
3.5 از 1 رأی

کتاب سرچشمه ها و دکترین فاشیسم

Origins and Doctrine of Fascism
٪25
70000
52500
معرفی کتاب سرچشمه ها و دکترین فاشیسم
«سرچشمه ها و دکترین فاشیسم» نوشته جواننی جنتیله، اثری بنیادی برای درک فلسفی فاشیسم ایتالیایی است. جنتیله که از او به عنوان «فیلسوف فاشیسم» یاد می‌شود، یکی از روشنفکران اصلی پشت سر رژیم بنیتو موسولینی بود و نقش کلیدی در شکل‌دهی به زیربنای ایدئولوژیک فاشیسم ایفا کرد. این کتاب اصول کلیدی فلسفه سیاسی جنتیله را ارائه می‌دهد و با گزیده‌هایی از سایر آثار او، دیدگاهی جامع از تفکرات وی درباره نقش دولت، فرد و جامعه در چارچوب فاشیسم فراهم می‌کند.
جواننی جنتیله در این کتاب مفهوم «ایده‌آلیسم اخلاقی» را به عنوان بنیان تفکر فاشیستی خود معرفی می‌کند. او واقعیت را به‌عنوان سازه‌ای از فکر و عمل انسان می‌بیند و در نتیجه، بر برتری دولت به‌عنوان مظهر واقعی اراده جمعی تأکید می‌کند. جنتیله با رد لیبرالیسم و دموکراسی‌های فردگرا، معتقد است که آزادی واقعی در خدمت به دولت و پیروی از نظم اخلاقی آن تحقق می‌یابد. او استدلال می‌کند که فرد باید منافع شخصی خود را در خدمت به دولت فدا کند، زیرا دولت نه تنها یک نهاد اجرایی بلکه نمایانگر حیات معنوی و اخلاقی جامعه است. دکترین جنتیله در مورد *Stato etico* (دولت اخلاقی) استدلال می‌کند که افراد تنها از طریق مشارکت در دولت به آزادی واقعی دست می‌یابند. دولت در این دیدگاه، موجودی ارگانیک و معنوی است که فراتر از منافع فردی عمل می‌کند و نقش محوری در شکل‌دهی به هویت و زندگی معنوی شهروندان دارد.
درباره جواننی جنتیله
درباره جواننی جنتیله
جووانی جنتیله (Giovanni Gentile‎؛ ۳۰ مهٔ ۱۸۷۵ – ۱۵ آوریل ۱۹۴۴) یک فیلسوف، و سیاست‌مدار اهل ایتالیا بود. وی که خود "فیلسوف فاشیسم" نامیده می شد ، در فراهم آوردن بنیان فکری فاشیسم ایتالیایی تأثیرگذار بود و بخشی از کتاب "دکترین فاشیسم" (1932) را با بنیتو موسولینی نوشت. وی در تجدید حیات آرمان گرایی هگلی در فلسفه ایتالیا نقش داشت و همچنین سیستم فکری خود را ابداع کرد، که وی آن را "ایده آلیسم واقعی" یا "واقع گرایی" خواند، که به عنوان "افراط ذهنی سنت آرمان گرایانه" توصیف شده است.
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب سرچشمه ها و دکترین فاشیسم" ثبت می‌کند