1. خانه
  2. /
  3. کتاب زندگینامه ی برتراند راسل به قلم خودش

کتاب زندگینامه ی برتراند راسل به قلم خودش

4.33 از 3 رأی

کتاب زندگینامه ی برتراند راسل به قلم خودش

The autobiography of Bertrand Russel
انتشارات: خوارزمی
٪10
580000
522000
معرفی کتاب زندگینامه ی برتراند راسل به قلم خودش

کتاب «زندگینامه ی برتراند راسل به قلم خودش» در سال 1967، درست سه سال قبل از مرگ راسل منتشر شد. این فیلسوف، ریاضی دان و معلم اخلاق و فلسفه و سیاست، از چنان نبوغی در سخنوری و نوشتن برخوردار بود که خواندن نوشته هایش نیز به مانند گوش دادن به سخنرانی هایش شور زیستن و اندیشیدن را در هر آدمی زنده می کرد. او که خود در مقدمه ی همین کتاب از شوق شوریدگی عشق، شوق راه جویی به دانش، و شوق از میان برداشتن رنج های آدمیان به عنوان دلایل اساسی میل بی پایانش به زیست و زندگی در جهان نام می برد، نمونه ی متعالی انسانی ست که لحظه به لحظه ی زندگی اش را وقف دانایی کرده است. «زندگینامه ی برتراند راسل به قلم خودش» از کودکی تا آخرین سال های حیات راسل را دربرمی گیرد. سال های دانش آموزی و دانشجویی، جنگ های جهانی اول و دوم، سال های حضورش در دانشگاه کمبریج، مهاجرت از انگلستان، سفر به چین و روسیه، بازگشت به انگلستان و هردو ازدواجش، با زبان و روایت زیبا و خواندنی این فیلسوف بزرگ قرن بیستم، در کتاب گرد آمده است. برتراند راسل که به دلیل عشق به میهنش انگلستان و جایگاه رفیعش در سپهر اندیشه ی زبان انگلیسی به «لرد راسل» شهره بود، با نوشتن زندگینامه ی شورانگیزش، سندی ارزشمند از زندگی در قرن بیستم برای همه ی مردم جهان برجای نهاده است.
درباره برتراند راسل
درباره برتراند راسل
برتراند راسل، زاده ی ۱۸ می ۱۸۷۲ و درگذشته ی ۲ فوریه ی ۱۹۷۰، فیلسوف، منطق دان، ریاضی دان، مورخ، جامعه شناس، برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات و فعال صلح طلب انگلیسی بود که در قرن بیستم زندگی می کرد. راسل در آغاز جوانی به مطالعه ی آثاری از «پرسی بیش شلی» روی آورد که این امر مسیر زندگی او را تغییر داد. او سپس به کالج ترینیتی در کمبریج رفت و در ریاضیات و فلسفه تحصیل کرد. او در سال ۱۹۰۱ «پارادوکس راسل» را کشف کرد و هفت سال بعد به عضویت انجمن سلطنتی علوم بریتانیا درآمد. راسل در طول جنگ جهانی اول به دلیل مبارزات ضد جنگ از دانشگاه اخراج و زندانی شد. او یکی از فیلسوفان پیشتاز قرن بیستم محسوب می شود و «جنبش مخالفت با آرمان گرایی» را در اوایل قرن بیستم رهبری می کرد. از راسل، به همراه گوتلوب فرگه و لودویگ ویتگنشتاین، به عنوان بنیان گذاران فلسفه ی تحلیلی یاد می شود. او در سال ۱۹۵۰، به پاس «آثار متعدد در حمایت از نوع دوستی و آزادی اندیشه»، برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات شد.
دسته بندی های کتاب زندگینامه ی برتراند راسل به قلم خودش
مقالات مرتبط با کتاب زندگینامه ی برتراند راسل به قلم خودش
«برتراند راسل»: فیلسوف امیدوار
«برتراند راسل»: فیلسوف امیدوار
ادامه مقاله
نظر کاربران در مورد "کتاب زندگینامه ی برتراند راسل به قلم خودش"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

بسیار خواندنی و اثرگذار. راسل فیلسوف، ریاضیدان، نویسنده و فعال مدنی بود که مانند پدر و مادرش از زمانه خود جلوتر فکر می‌کرد . مخالف جنگ جهانی اول و همچنین خدمت نظام وظیفه اجباری بود

1402/02/20 | توسطبابک - کاربر سایت
6
|