کتاب آینه ای در دوردست

A Distant Mirror
قرن مصیبت بار چهاردهم
کد کتاب : 45117
مترجم :
شابک : 978-9642092437
قطع : وزیری
تعداد صفحه : 900
سال انتشار شمسی : 1402
سال انتشار میلادی : 1978
نوع جلد : جلد سخت
سری چاپ : 5
زودترین زمان ارسال : 18 اردیبهشت

برنده جایزه ملی کتاب سال 1980

برنده جایزه کتاب ASJA سال 1980

نامزد جایزه حلقه منتقدان کتاب ملی سال 1978

معرفی کتاب آینه ای در دوردست اثر باربارا تاکمن

کتاب «آینه ای در دوردست» اثری نوشته ی «باربارا تاکمن» است که نخستین بار در سال 1978 منتشر شد. قرن چهاردهم، دو تصویر متناقض را بازتاب می دهد: در یک طرف، عصری شکوهمند از نبردها، صومعه ها، شجاعت و جوانمردی؛ و در طرف دیگر، جهانی مملو از آشوب و رنج های روحی. «تاکمن» در این اثر آموزنده، نه تنها به کاوش در مهم ترین رویدادهای تاریخی می پردازد بلکه سرشت و چگونگی زندگی روزمره در آن دوره را نیز به تصویر می کشد: چگونگی دوران کودکی انسان ها، معنای ازدواج، چگونگی سلطه ی پول و جنگ بر زندگی بردگان، اشراف و مبلغین مذهبی. «تاکمن» در این کتاب، زندگی کشیش ها، دانشگاهیان، تاجران، عارفان، وکلا، مزدوران نظامی، و البته شوالیه ها را به شکلی مستند و تأثیرگذار ارائه می کند.

کتاب آینه ای در دوردست

باربارا تاکمن
باربارا تاکمن مورخ و نویسنده آمریکایی بود. نخستین کار جدیِ او در عالمِ نویسندگی کتابِ "کتاب مقدس و شمشیر بود" که روایتی است از جغرافیایِ بغرنجِ سیاسیِ فلسطین و اقداماتِ نابه‌سامانِ گذشته در چاره‌جویی برای مشکلاتِ منطقه. با نوشتنِ توپ‌های ماهِ اوت که وصفِ مهیجی است از پیش‌درآمدِ سیاسیِ درگیری در آغازِ عملیاتِ نظامیِ جنگ جهانی اول، جایزه پولیتزرِ ۱۹۶۳ را ازآنِ خود نمود. استیلوِل و تجربه آمریکا در چین جایزه پولیتزر را در سال ۱۹۷۲ و برای بارِ دوم نصیب نویسنده کرد.باربارا تاکمن...
نکوداشت های کتاب آینه ای در دوردست
Beautifully written, careful and thorough.
با نثری زیبا، بادقت و جامع.
The New York Review of Books

Tuchman at the top of her powers.
«تاکمن» در اوج توانایی های خود.
The Wall Street Journal

Wise, witty, and wonderful.
هوشمندانه، با لطافت طبع و شگفت انگیز.
Commentary

قسمت هایی از کتاب آینه ای در دوردست (لذت متن)
انسان ها در هر سن و سالی، نیاز دارند که نظری مثبت نسبت به خود داشته باشند؛ دوره های بد در تاریخ زمانی اتفاق می افتد که انسان ها نمی توانند چنین کاری را انجام دهند.

وقتی شکاف میان ایده آل و واقعیت بیش از اندازه زیاد می شود، سیستم از هم فرو می پاشد.

جمع آوری پول برای پرداخت هزینه ی جنگ، نسبت به ویرانی های فیزیکی خود جنگ به جامعه ی قرن چهاردهم آسیب های بیشتری وارد می کرد.