بتلهایم به طور قانع کننده ای استدلال می کند که افسانه ها راهی منحصر به فرد برای کنار آمدن کودکان با معضلات زندگی درونی خود فراهم می کنند.
کتابی جذاب درباره افسون ، کتابی عمیق درباره افسانه ها.
تحریک کننده و متقاعد کننده است.
اگر نخواهیم زندگی صرفا گذار از لحظه ای باشد به لحظه دیگر ، بلکه در پی مفهوم راستین هستی خود باشیم ، بزرگترین نیاز و دشوارترین تلاش ما یافتن معنای زندگی خواهد بود . چه بسا مردم که به سبب دست نیافتن به این معنا اراده زیستن را از دست داده و از تلاش باز ایستاده اند . درک معنای زندگی چیزی نیست که ناگهان در سنی خاص یا حتی با رسیدن به سن بلوغ حاصل شود . برعکس ، بلوغ روان شناختی وقتی است که شخص به یقین دریابد زندگی او چه معنایی می تواند یا باید داشته باشد . دریافتی که نتیجه نهایی یک تحول دراز مدت است . ما در هر سنی ، بسته به اینکه ذهن و دریافت ما تا چه اندازه تکامل یافته باشد ، در جستجوی پاره کوچکی از معنای زندگی هستیم و باید بتوانیم آن را بیابیم. برخلاف اسطوره کهن ، خرد ناگهان همچون آتنا کامل و بالیده ، از سر زئوسی زاده نمی شود . خرد که مراحل آغازین آن سخت غیر عقلانی است ، اندک اندک و گام به گام گسترش می یابد . فقط در بزرگسالی است که شخص می تواند به یاری آزموده های خویش به درک هوشمندانه ای از معنای هستی خود در این جهان دست یابد. بدبختانه بسیارند پدران و مادرانی که می خواهند ذهن کودکانشان مانند ذهن خود آنان عمل کند. گویی درک رشد یافته ی ما از خود و جهان و اندیشه هایمان و دردهایمان در باره معنای زندگی نباید چون جسم و مغز ما بتدریج تحول و تکامل یابند.
در این مطلب به چهار نوع اصلی در سبک های نگارش می پردازیم و همچنین، شیوه ی استفاده از آن ها را مرور می کنیم.
در واقع نام بسیاری از سندروم های روانی، ریشه در تحلیل روانشناختیِ شخصیت های داستانی دارد
یه کتاب مفید درباره اهمیت داستان پریان برای کودکان با نثری غنی و لذت بخش. من با ترجمه نشر هرمس کتاب رو مطالعه کردم، ترجمه خیلی خوب و گیرا بود. پیشنهاد میکنم.
خیلی خوبه حتما بخوانید:)