کتابی که نه قابل تشبیه است و نه می توان از کنار آن گذاشت.
مهمترین نقطه ی عطف منتقدانه در ادبیات فرانسه از جنگ جهانی دوم.
اثری درخشان و برانگیزاننده.
مردم تند و بد می خوانند و پیش از آنکه بفهمند، داوری می کنند. پس از اول شروع می کنیم. این کار هیچ کس را خوش نمی آید. اما چاره چیست؟ باید باز هم به توضیح واضحات پرداخت.
حال که منتقدان، آراء مرا به حکم ادبیات محکوم می کنند، بی آنکه هرگز بگویند که مقصودشان از ادبیات چیست، بهترین جوابی که می توانم به آن ها بدهم این است که هنر نوشتن را بدون پیش داوری بررسی کنم: نوشتن چیست؟ نوشتن برای چیست؟ نوشتن برای کیست؟ راستی گویی هیچ کس تاکنون چنین پرسشی از خود نکرده است.
اولین دوره مسابقه ادبی ایران کتاب - از کتاب رهایی نداریم
در این مطلب به چهار نوع اصلی در سبک های نگارش می پردازیم و همچنین، شیوه ی استفاده از آن ها را مرور می کنیم.
«ادبیات فرانسه» از اشعار قرون وسطایی گرفته تا رمان های مدرن، برخی از تأثیرگذارترین و جسورانه ترین آثار را در ادبیات اروپا و جهان به وجود آورده
مطالعه ی فلسفه به منظور درک چگونگی تکامل ذهن و اندیشه ی بشر در طول زمان، اهمیت بسیاری دارد
بینش هایی به یاد ماندنی درباره ی جذابیت های «اگزیستانسیالیسم»
تئوری های این نویسنده در مورد مقوله ی اگزیستانسیالیسم و آزادی، جایگاه او را به عنوان یکی از تأثیرگذارترین فلاسفه ی دنیای غرب در قرن بیستم ، تثبیت کرده است.
با خواندن کتاب*ادبیات چیست* سارتر، رمان را به حوزهی مطالعاتی ام که شعر بود افزودم. دلایل سارتر برای محدود کردن شعر و مشخص کردن ادبیات به نوشتار پذیرفتنی است. تعهد سارتر اگزیستانسیالیم چارچوب آن جهانی شعر را در هم میشکند و انسان را به این جهانی اجتماع فرا میخواند. مطالعهی کتاب برای دانشجویان ادبیات و فلسفه ضروری است.
در کتاب «ادبیات چیست؟» که یکی از کتابهای مهم در حوزهی نقد ادبی است، نویسنده به بررسی موضوع «نگارش» و «چگونگی نوشتن» میپردازد. شاید بتوان این کتاب را سنگبنای آثار ژان پل سارتر به حساب آورد و همتراز کتاب «فلسفهی نگارش» از ادگار آلنپو دانست. در این اثر سارتر رماننویس با سارتر فیلسوف درهم میآمیزد و موضوعهایی همچون ادبیات و چرایی نوشتن بررسی و تحلیل میشود. درخصوص اهمیت و تأثیرگذاری این کتاب میتوان گفت که یکی از کتابهایی بوده و هست که دانشجویان ادبیات در دوران تحصیل خود در دانشگاه آن را مطالعه کرده و با استفاده از این کتاب، متون نوشتهشدهی پس از سارتر را بررسی میکنند.
از مهمترین کتابهای فلسفه اگزیستانسیال همین کتابه ، بر عکس اسمش یک کتاب فلسفی محسوب میشه ، محتوای پر مغزی داشت ترجم بسیار روشن بود
جستار هایی بسیار زیبا برای ادبیات و در وصف خواندن و نوشتن
نیازی به تعریف نداره این کتاب ، سارتر و ابوالحسن نجفی