1. خانه
  2. /
  3. کتاب اتاقی از آن خود

کتاب اتاقی از آن خود

2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
4.5 از 8 رأی

کتاب اتاقی از آن خود

A Room of One's Own
انتشارات: نیلوفر
ناموجود
155000
4.5 از 2 رأی

کتاب اتاقی از آن خود

A Room of One's Own
ناموجود
180000
معرفی کتاب اتاقی از آن خود
کتاب اتاقی از آن خود، مقاله ای بلند و تأثیرگذار نوشته ی ویریجینیا وولف است. این مقاله که برای اولین بار در 24 اکتبر 1929 به صورت یک کتاب منتشر شد، بر اساس سخنرانی های ویرجینیا وولف در کالج های زنانه ی نیوهم و گریتون در دانشگاه کمبریج شکل گرفته است. ویرجینیا وولف در این مقاله ی جریان ساز، به محدودیت های زن بودن در اوایل قرن بیستم می پردازد. وولف با نثری حیرت آور و شاعرانگی تأثیرگذار، درباره ی آزادی های سلب شده ی زنان، عدم وجود درآمد و مکانی مستقل برای آن ها صحبت می کند که به عقیده ی او باعث شده اغلب زنان نتوانند استعدادهای ادبی خود را به شکلی شایسته شکوفا سازند. اتاقی از آن خود که همچنان ارتباط و تأثیرگذاری همان روزهای اول انتشارش را حفظ کرده، در زمره ی برترین و باارزش ترین آثار ادبی سراسر جهان قرار دارد و تحلیلی جامع و کامل از زنان و جایگاه آن ها در دنیای امروز ارائه می دهد.
درباره ویرجینیا وولف
درباره ویرجینیا وولف
آدلاین ویرجینیا وولف، زاده ی ۲۵ ژانویه ۱۸۸۲ و درگذشته ی ۲۸ مارس ۱۹۴۱، بانوی رمان نویس، مقاله نویس، ناشر، منتقد و فمینیست انگلیسی بود که آثار برجسته ای چون خانم دالووی (۱۹۲۵)، به سوی فانوس دریایی (۱۹۲۷) و اتاقی از آن خود (۱۹۲۹) را به رشته ی تحریر درآورده است.پدرش، لسلی استیون، منتقد برجسته آثار ادبی عصر ویکتوریا و از فیلسوفان مشهور لاادریگرا بود. اگرچه برادران او برای تحصیل به کمبریج فرستاده شدند، او تحصیلات رسمی دریافت نکرد و در منزل معلم خصوصی داشت. ویرجینیا از کتابخانه ی غنی پدر بهره بسیاری برد و از جوانی دیدگاه های ادبی خود را که متمایل به شیوه های بدیع نویسندگانی چون جیمز جویس، هنری جیمز و مارسل پروست بود، در مطبوعات به چاپ می رساند.از دست دادن ناگهانی مادرش در سیزده سالگی و به دنبال آن درگذشت خواهر ناتنی اش دو سال بعد منجر به اولین حمله ی از رشته حمله های عصبی ویرجینیا وولف شد. با وجود این بین سال های ۱۸۹۷ تا ۱۹۰۱، موفق شد در دانشکده زنان کالج سلطنتی لندن درس هایی (گاه تا حد مدرک) در زبان یونانی، لاتین، آلمانی و تاریخ بگذراند که مقدمات آشنایی او را با بعضی از پیشگامان مدافع آموزش زنان مانند کلارا پیتر، جرج وار و لیلیان فیتفول فراهم کرد. دومین حمله ی عصبی او پس از مرگ پدرش در ۱۹۰۴ بود. در این دوران برای اولین بار دست به خودکشی زد و سپس بستری شد.ویرجینیا پس از مرگ پدرش در ۲۲ سالگی اش (سال ۱۹۰۴)، بعد از آنکه توانست از زیر سلطه برادر ناتنی اش جورج داک ورت آزاد شود، استقلال تازه ای را تجربه کرد. برپایی جلسات بحث دوستانه همراه خواهرش ونسا و برادرش توبی و دوستان آن ها تجربه ی نو و روشنفکرانه ای بود. در این جلسه ها سر و وضع و جنسیت افراد مهم نبود بلکه قدرت تفکر و استدلال آن ها بود که اهمیت داشت. علاوه بر این، ویرجینیا همراه خواهر و برادرش به سفر و کسب تجربه نیز می پرداخت. استقلال مالی ویرجینیا در جوانی و پیش از مشهور شدن، از طریق ارثیه ی مختصر پدرش، ارثیه ی برادرش، توبی که در سال ۱۹۰۶ بر اثر حصبه درگذشت و ارثیه ی عمه اش، کارولاین امیلیا استیون (که در کتاب اتاقی از آن خود بدان اشاره کرده است) به دست آمد.او در سال ۱۹۱۲ با لئونارد وولف کارمند پیشین اداره دولتی سیلان و دوست قدیمی برادرش ازدواج کرد و همراه با همسرش انتشارات هوکارث را در سال ۱۹۱۷ برپا کردند؛ انتشاراتی که آثار نویسندگان جوان و گمنام آن هنگام (از جمله کاترین منسفیلد و تی.اس. الیوت) را منتشر کرد.ویرجینیا وولف طی جنگ های جهانی اول و دوم بسیاری از دوستان خود را از دست داد که باعث افسردگی شدید او شد و در نهایت در تاریخ (۲۸ مارس ۱۹۴۱) پس از پایان آخرین رمان خود به نام بین دو پرده نمایش، خسته و رنجور از رویدادهای جنگ جهانی دوم و تحت تأثیر روحیه ی حساس و شکننده ی خود، با جیب های پر از سنگ به «رودخانه اوز» در «رادمال» رفت و خود را غرق کرد.
ویژگی های کتاب اتاقی از آن خود
  • جزو فهرست 100 کتاب قرن لوموند
نکوداشت های کتاب اتاقی از آن خود

ویرجینیا وولف یکی از بزرگترین نویسندگان خلاق در قرن بیستم است.

Barnes & Noble

کتابی تحلیلی سرشار از ایده و فکر.

New York Times

نقطه ی تحولی در اندیشه ی فمینیسم و شاهکاری ادبی.

Guardian
قسمت هایی از کتاب اتاقی از آن خود

طی همه ی این قرن ها زنان چون آینه هایی عمل کرده اند که قدرتی جادویی و خوشایند دارند و می توانند قامت مرد را دو برابر اندازه ی واقعی اش نشان بدهند. بدون این قدرت، احتمالا زمین هنوز باتلاق و جنگل بود.

صد سال دیگر زنان دیگر جنسیت تحت حمایت نخواهد بود. منطقا در تمام فعالیت ها و کارهایی که روزی از آن ها محروم بوده اند، شرکت خواهند کرد. زمانی که زن بودن دیگر شغل تحت حمایت نباشد، هر اتفاقی ممکن است بیفتد.

بی اعتنایی جهان پیرامون، که کیتس و فلوبر و دیگر مردان هنرمند به سختی قادر به تحمل آن بودند، در مورد او (زن) دیگر بی اعتنایی نبود، خصومت و عناد بود. دنیا به او همچون مردان نمی گفت اگر می خواهی بنویس، برای من فرقی نمی کند. بلکه با قهقهه می پرسید: «می خواهی بنویسی؟ نوشته ی تو به چه دردی می خورد؟»

مقالات مرتبط با کتاب اتاقی از آن خود
نگاهی به کتاب «به سوی فانوس دریایی» اثر «ویرجینیا وولف»
نگاهی به کتاب «به سوی فانوس دریایی» اثر «ویرجینیا وولف»
ادامه مقاله
آشنایی با فن روایی «پیش آگاهی»
آشنایی با فن روایی «پیش آگاهی»

این تکنیک که با نام «آینه داری» نیز شناخته می شود، در صورت استفاده ی درست و مناسب، روشی عالی برای خلق تعلیق و تنش دراماتیک در مخاطبین است.

چگونگی خلق داستان های جدید از قصه های قدیمی
چگونگی خلق داستان های جدید از قصه های قدیمی

«زاویه ی دید»، داستان ها را به آثاری جدید تبدیل می کند و نشان می دهد ما به جای نیاز داشتن به مجموعه ای جدید از رویدادها، فقط به شیوه ای جدید برای نگاه کردن به آن ها نیاز داریم.

«عناصر داستانی» را بهتر بشناسیم
«عناصر داستانی» را بهتر بشناسیم

نوشتن یک داستان، مانند ساختن یک خانه است: ممکن است تمام ابزار و ایده های مورد نیاز را در اختیار داشته باشید، اما اگر پِی و و بنیان اثر محکم نباشد، حتی زیباترین سازه ها نیز دوامی نخواهند داشت.

نویسندگان بزرگ با اختلال روانی
نویسندگان بزرگ با اختلال روانی

پژوهشگران در سال های اخیر، به ارتباطاتی میان شباهت های اعصاب شناختیِ بیماری های روانی، و خلاقیت در ذهن اشاره کرده اند.

برترین نویسندگان در «ادبیات بریتانیا»
برترین نویسندگان در «ادبیات بریتانیا»

در این مطلب به تعدادی از برجسته ترین نویسندگان بریتانیایی می پردازیم که آثارشان، جایگاهی ماندگار را در هنر ادبیات برای آن ها به ارمغان آورده است.

چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم

مطالعه ی فلسفه به منظور درک چگونگی تکامل ذهن و اندیشه ی بشر در طول زمان، اهمیت بسیاری دارد

نویسنده‌های معروف جا مانده از نوبل ادبیات
نویسنده‌های معروف جا مانده از نوبل ادبیات

در دست گرفتن جایزه نوبل ادبیات برای همه نویسندگان یک آرزو و رویا است. اما این رویا برای همه محقق نشد.

ویرجینیا وولف، ایزدبانوی ادبیات مدرن
ویرجینیا وولف، ایزدبانوی ادبیات مدرن

او زنی توانا و پرشهامت بود که چون قایقرانی بی ادعا، آثارش را بر امواج پر تلاطم ادبیات قرن نوزدهم سوار کرد

نظر کاربران در مورد "کتاب اتاقی از آن خود"
4 نظر تا این لحظه ثبت شده است

وای اولین کتابی بود که نصفه رهاش کردم… اصلا نمی‌تونستم ادامش بدم. بشدت ذهنمو بهم ریخته کرد و به شدت حوصله سر بر بود…

1403/05/27 | توسطکتابخوان - کاربر سایت
0
|

بنظرم با اینکه محتوا به قلم شخصیتی دانا و جسور با مد نظر داشتن محدودیت‌های آن دوره نوشته شده بازهم مقدمه و نتیجه‌ی روشنی برای ارائه نداشت و به عنوان اولین اثری که از ایشون مطالعه کردم و در برابر تعریفات اغراق امیزی که شنیده بودم ، مطلقا ناامید و سرخورده از خوندن باقی کتاب شدم...

1402/03/22 | توسطاهمیتی ندارد - کاربر سایت
3
|

کتاب اتاقی از آن خود، اثر مشهور ویرجینیا وولف، در سال 1929 و در 47 سالگی نویسنده منتشر شد. ویرجینیا وولف یکی از نویسندگان تأثیرگذار و از فعالان حقوق زنان قرن بیستم است که در دوران حیات خود دو جنگ جهانی را پشت سر نهاد و سرانجام تصمیم گرفت به زندگی‌اش پایان دهد. او و سیمون دوبوار دو نویسنده‌ای بودند که با چاپ آثار برابری‌خواهانه‌ی خود در گسترش نظریه‌ها و فعالیت‌های فمینیستی نقش عمده‌ای داشتند. کتاب «اتاقی از آن خود» علاوه بر برخورداری از شیوه‌ی نگارش ویژه، شکل‌دهنده‌ی تئوری‌های فمینیستی و به‌ویژه نقد ادبی فمینیستی بوده است. موضوع محرومیت‌های زنان همواره و پیش از ویرجینیا وولف هم وجود داشته؛ اما او نخستین کسی است که این موضوع را بررسی کرده است. نویسنده این کتاب را بعد از سخنرانی‌های «زن و داستان» در کالج نیوهام و کالج گرتن در اواخر دهه‌ی بیست میلادی به رشته‌ی تحریر درآورد و یک سال بعد، آن را به چاپ رساند. این نویسنده‌ی تأثیرگذار در کتاب «اتاقی از آن خود» به این مسئله می‌پردازد که چرا تعداد شاعران و نویسندگان زن کم بوده است. او یکی از دلایل این امر را در ساختار خانواده و نقش زن در این ساختار می‌بیند؛ چراکه زن حتی برای نیم ساعت فرصت نداشته که در اتاقی از آن خود فارغ از وظایفش به نوشتن بپردازد. دلایل دیگر از دیدگاه وولف نداشتن پول و امکان تحصیل برای زنان است. این کتاب به‌علت ویژگی‌های یگانه‌ای که داشته و سبک جدیدی که ایجاد کرده، در کلاس‌های آیین نگارش در دانشگاه‌ها تدریس می‌شود.

1401/07/05 | توسطسروش کاکاوند
6
|

این کتاب درمورد زنان و نویسندگیه. ابتدا نویسنده از یک سری محرومیت هایی که در زندگی روزمره به دلیل زن بودن تجربه کرده نوشته و بعد درمورد چندین نویسنده زن صحبت کرده که به دلیل نابرابری‌ها نتونستن به اندازه مردان نویسنده پیشرفت کنن‌. (این قسمت خیلی جذاب بود.) در اخر هم نویسنده از زنان میخواد که مستقل باشن تلاش کنن و حتما درآمد داشته باشن. این کتاب رو خیلی دوست داشتم. چرا؟ چون نویسنده یک فمینیست واقعی بوده؛ بی عدالتی رو با تمام وجود حس کرده درمورد این مسئله درست فکر کرده، تحقیق کرده و بعد حرف زده. تفاوت‌های بین زن و مرد رو نادیده نگرفته که این از نظر من بسیار مهمه که خیلیا بهش بی توجهن. 🔴چیزی که یاد گرفتم این بود که زن و مرد باید حقوق برابر داشته باشن اما نباید تفاوت‌های بینشون نادیده گرفته بشه و به زور زن و مرد رو از هر لحاظ یکسان دونست. 🌟امتیازم از ۵: ۴

1401/06/13 | توسطشمشاد محمدی
12
|