کتاب شعر، زبان و اندیشه رهایی

Poetry, Language, Thought
کد کتاب : 1158
مترجم :
شابک : 978-964-5996-50-3
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 268
سال انتشار شمسی : 1400
سال انتشار میلادی : 1971
نوع جلد : جلد سخت
سری چاپ : 4
زودترین زمان ارسال : 11 آذر

جزو فهرست برترین آثار فلسفی گودریدز

معرفی کتاب شعر، زبان و اندیشه رهایی اثر مارتین هایدگر

کتاب شعر، زبان و اندیشه رهایی، اثری نوشته ی فیلسوف بزرگ آلمانی، مارتین هایدگر است که اولین بار در سال 1971 به چاپ رسید. این کتاب که از مجموعه ای از مقالات تشکیل شده، دربردارنده ی متون ارزشمند هایدگر درباره ی هنر، نقش آن در زندگی انسان و فرهنگ، و رابطه اش با تفکر و حقیقت است. کتاب شعر، زبان و اندیشه رهایی، اثری ضروری برای هر کسی است که به فیلسوفان بزرگ علاقه مند است و نشان می دهد که هایدگر را علاوه بر تفکرات فلسفی بی نظیرش، باید به خاطر پرداخت های روشنگرانه اش درباره ی شعر، زبان و ارتباط بنیادین ما با جهان مورد تحسین و تمجید قرار داد. این کتاب جاودان، برخی از تأثیرگذارترین و جریان سازترین مقالات هایدگر را در خود جای داده و پنجره ای است رو به ذهن یکی از درخشان ترین متفکرین عصر مدرن.

کتاب شعر، زبان و اندیشه رهایی

مارتین هایدگر
مارتین هایدگر، زاده ی 1889 و درگذشته ی 26 می 1976، فیلسوف بزرگ آلمانی بود.هایدگر در خانواده ای کاتولیک و سنتی در یکی از روستاهای ایالت بادن-وورتمبرگ به نام مسکیرش در جنوب غربی آلمان و در دل کوهستان آلپ به دنیا آمد.او مطالعه ی الهیات را از سال 1909 در دانشگاه فرایبورگ آغاز کرد و بعد از آن به فلسفه روی آورد. فعالیت هایدگر همواره تحت تأثیر استادش، ادموند هوسرل بود. در نظر هایدگر، تاریخ متافیزیک، تاریخ غفلت از وجود و افتادن در ورطه ی موجودانگاری است. مقصود هایدگر از این تعبیر آن است که تاریخ کنون...
نکوداشت های کتاب شعر، زبان و اندیشه رهایی
A very valuable collection.
مجموعه ای بسیار ارزشمند.
Review of Metaphysics

Essential.
ضروری.
Library Thing

Rich and valuable.
غنی و باارزش.
 Kirkus Reviews Kirkus Reviews

قسمت هایی از کتاب شعر، زبان و اندیشه رهایی (لذت متن)
گفتن و بیانی که کامل تر است تنها پاره ای از اوقات پدید می آید. تنها کسانی که جسورتر هستند نسبت به آن توانمند هستند زیرا این کاری است دشوار. مشکل، دست یابی به وجود است.

جایی که زبان نباشد، مثلا در وجود یک سنگ، گیاه و حیوان، فتوحی از برای آنچه هست، نیست؛ در نتیجه هیچ گشودگی ای نیست و از تهی نمی توان چشم داشت.

ما برای تفسیر آواز و غزل آماده نیستیم، بلکه هیچ حقی هم در این کار نداریم، زیرا قلمرویی که در آن گفت و گو بین شعر و اندیشه برقرار است به آهستگی قابل کشف شدن، دسترسی و تفحص در اندیشه است.